2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Bende de çok oluyor içimi oyuyolarmis gibi falan normalmiş bebek büyüdükçe ya da aşa indikçe baskı yaptığı için oluyormuş

Ahaaaaa geldi cuma bebesi
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Hastasıyım böyle doğumların
Hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun canim gecmis olsun.
Hay maşallah ne güzel Doğum ya gözün aydın canım
Bu cumanın sürpriz bebeği seninkiymis demek ki geçmiş olsun, gözün aydın canım
Maşallah canım gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah ♥ Allahım bizede kolay doğumlar nasip et Yarabbim.
masalah canim Allah anali babali büyütsün inşallah
Ayy maşallah hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün insallah
Allah analı babalı büyütsün❤

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın

Bu 1. Maddede nereye başvurulacak?
DOĞUM YARDIMI BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?
Başvuruları aşağıda belirtilen makamlara yapacaksınız.
  • Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri (Her ilin merkezinde bu Bakanlığın bir İl Müdürlüğü vardır),
  • Sosyal Hizmet Merkezlerine (Bulunduğunuz İlçenin Kaymakamlık Binasındadır) yapacaktır.
  • Yurt dışında yaşayan vatandaşlar Büyükelçilikler ve Konsolosluklar aracılığıyla başvurularını yapabilir.
Başvuruları bizzat yapabileceğiniz gibi, posta yada kargo vasıtası ile de yapabilirsiniz.
  • Dilekçeye annenin kendisinin imza atması gereklidir.
  • Başvuru yapmadan önce çocuğunuzun kimliğinin çıkması gereklidir.
  • KAMUDA ÇALIŞANLAR (statü fark etmeksizin) çalıştığı kurumların personel yada maaş birimlerine başvuracak

Kızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de

Bende de sızı,hafif ara ara adet ağrısı ve kemik ağrısı oluyor canım.Sanki bişy gelecekmiş gibi hissediyorum ama gelen giden yok.

Oluyor canım bıçak saplanması gibi, bazen arka arkaya 5 6kez bile oluyor

Aynisi bende de oliyo ben de enfeksiyondan suphelendim

Kızlar evet gelen suyummuş sezeryana aldılar hemen kızımı aldım kucağıma herşey yolunda çok kolaydı herşey detayları sonra yazarım Allah’a emanet olun
Neeee Allah im dogum mu yaptin canim sok oldum hem de cok nutlu oldum guzel gecmesine insallah her sey ama her sey daha guzel gecer

Gercekten hala bunlari yapabiliyormusun? Ben wc ye gitmeye useniyorum surekli yatış modundayim son 1 haftadir

Eline saglik canim

Kizlar benim dun gelen o.kahverengi akinti nisan miydi neydi bilmiyorum ama ne sanci var nw bisey artik Allah kerim.deyip geciyorum ve bence o enfeksiyondu nerde okusam sumuksu diyo yapisi cunku vajinanin dis kismi da agriyo bisey war ama ne
Kanama alani da.olabilir gecen.benim de geldi ya eski alandan.kahvemsi baskidan.rahmin kanama.olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…