Hım hadi inşallah yaHadi.insallah.yuru egil.kalk.evdee
Kaçıncı gün yaptırdın canm bende hemen sünnet olsun istiyorumKizlar mrb gece uykusuzluk ne zormus ya bugum 8 gunluk olduk sukur
Dogum yapmayan erkek bebek anneleri kesunlikle sunnetini de yaptirin 12 saat icinde geciyor kanama yok dikis yok biz cok rahat ettik
Bende de çok oluyor içimi oyuyolarmis gibi falan normalmiş bebek büyüdükçe ya da aşa indikçe baskı yaptığı için oluyormuşKızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Ahaaaaa geldi cuma bebesi
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Hastasıyım böyle doğumların
Hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun canim gecmis olsun.
Hay maşallah ne güzel Doğum ya gözün aydın canım
Bu cumanın sürpriz bebeği seninkiymis demek kigeçmiş olsun, gözün aydın canım
Maşallah canım gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah ♥ Allahım bizede kolay doğumlar nasip et Yarabbim.
masalah canim Allah anali babali büyütsün inşallah
Ayy maşallah hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım
Hakikaten millet çocuğu büyüttü 1 aylık yaptı nerdeyse
Ben de anca kafası kaç santimde kaldım
Bir an önce gelmem lazım artık.
25-27 Ağustos doğumlarını gördükçe tutuşuyorum
100 gr aldı, 200 alması gerekti felan oldum
Dert aranıyorum anacım
Aynen kafası kabulüm, benimde büyükmüş kafam zaten
Ne hamarat hatunlar var ya Rabbim
Sıcak felan dinlemeden çalışıyorlar
Benim buzluk mantığımda neredeyse hazır olarak çıksın buzluktan mantığında.
Baştan uğraşıp atıyorum sonrası rahat oluyor çünkü.
Bu yıl dondurucu almayı düşünmüştük, buzdolabının iki gözü yeterli gelmiyor bana.
Ama doğum denk geldi, burada olamayacağım vs hazırlık yapamayacağım ne yazık ki
Yaaa ne güzel sürprizli bebiş❤
Ben de daha yerken acaba şunu da mı yesem diye başka şeyler geçiyor aklımdan
Bence içimde dipsiz kuyu var Aleyna bacının dediğinden
Düşmeye doyamadığım dipsiz kuyuuumm
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün insallah
Allah analı babalı büyütsün❤
DOĞUM YARDIMI BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?Bu 1. Maddede nereye başvurulacak?
Kızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Oluyor canım bıçak saplanması gibi, bazen arka arkaya 5 6kez bile oluyorKızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Kacinci gun yaptirdin canimKizlar mrb gece uykusuzluk ne zormus ya bugum 8 gunluk olduk sukur
Dogum yapmayan erkek bebek anneleri kesunlikle sunnetini de yaptirin 12 saat icinde geciyor kanama yok dikis yok biz cok rahat ettik
Aynisi bende de oliyo ben de enfeksiyondan suphelendimKızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
NeeeeKızlar evet gelen suyummuş sezeryana aldılar hemen kızımı aldım kucağıma herşey yolunda çok kolaydı herşey detayları sonra yazarım Allah’a emanet olun
Gercekten hala bunlari yapabiliyormusun?Dondurucu icin zeytinyagli barbunya;
Ugrasmak istemeyenler, kayimvalidem soyup yikayip dondurucuya atiyormus, kullanacagi kadarini sudan gecirip pisiriyormus.
Ben annemin usulünde yapiyorum
Ayiklayip yikayip soguk suyla tencerede bi 5dk kaynatiyoruz, mor renkli suyu çıkıyor. Sudan gecirip sogutup yanina havuc ve küp domatesle dondurucuya. Hepsi tek pisirimlik.
Pisirecegimizde zeytinyaginda sogani kavurup üstüne biraz sarimsak rendesi ve poseti ekleyip su koyarak düdüklüde pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2294898
Eki Görüntüle 2294899
Annemin yonteminde hazirlik uzun pisirme kısa, kayinvalidemin yonteminde hazirlik kısa pisirme uzun. Tercihe bağlı.
Evde sogan veya dondurulmus sogan olsun bu paketleri yemege cevirmek icin yeterli.
Haha dimi ordan buraya yuvarlanalım biz ancaGercekten hala bunlari yapabiliyormusun?Ben wc ye gitmeye useniyorum surekli yatış modundayim son 1 haftadir
Ben ayri anlatim istiyorum amaaa ben torpilliyim yawrunu doya doya op kokla sonra zamaninin oldugu bi bes dakka Allah immm cok saskinimmHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın
Eline saglik canimDondurucu icin zeytinyagli barbunya;
Ugrasmak istemeyenler, kayimvalidem soyup yikayip dondurucuya atiyormus, kullanacagi kadarini sudan gecirip pisiriyormus.
Ben annemin usulünde yapiyorum
Ayiklayip yikayip soguk suyla tencerede bi 5dk kaynatiyoruz, mor renkli suyu çıkıyor. Sudan gecirip sogutup yanina havuc ve küp domatesle dondurucuya. Hepsi tek pisirimlik.
Pisirecegimizde zeytinyaginda sogani kavurup üstüne biraz sarimsak rendesi ve poseti ekleyip su koyarak düdüklüde pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2294898
Eki Görüntüle 2294899
Annemin yonteminde hazirlik uzun pisirme kısa, kayinvalidemin yonteminde hazirlik kısa pisirme uzun. Tercihe bağlı.
Evde sogan veya dondurulmus sogan olsun bu paketleri yemege cevirmek icin yeterli.
Senin ekstra cocuklar war ama aslinda bizim soylenmeye hakkimiz yok anca g... BuyutuyozHaha dimi ordan buraya yuvarlanalım biz ancaben de biraz domates konservesi yapmak istiyorum bu hafta yoksa bebiş ten sonra çok zor öyle olur yapmak..
Kız çocuklar bana bakıyo sanki benim zavallılara baktığım mı varSenin ekstra cocuklar war ama aslinda bizim soylenmeye hakkimiz yok anca g... Buyutuyoz
Bu cok zorlamadi, sadece belim mutlu olmadı durumdanGercekten hala bunlari yapabiliyormusun?Ben wc ye gitmeye useniyorum surekli yatış modundayim son 1 haftadir
Kanama alani da.olabilir gecen.benim de geldi ya eski alandan.kahvemsi baskidan.rahmin kanama.olmusKizlar benim dun gelen o.kahverengi akinti nisan miydi neydi bilmiyorum ama ne sanci var nw bisey artik Allah kerim.deyip geciyorum ve bence o enfeksiyondu nerde okusam sumuksu diyo yapisi cunku vajinanin dis kismi da agriyo bisey war ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?