- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
cok şık!Biz de masayı evde bir deneyelim dedik. Masam küçük olduğu için biraz kalabalık durdu ama içleri dolunca güzel duracak sankiarka fon ve balon eklenecek ama temel olarak kullanacağım objeler bunlar. Masanın tülünün içine ışık koyacağız bir de
ay bugun degilsede yarin benden gelse muazzam olur. calismalar hizla suruyo buradaBugün doğum haberi değil hep nişan haberi aldikbakalim cumartesi gününün ilk haberi kimden gelecek
ay cok uzuldum! nasil donmus yahuu goruyomusun, insallahhh geri doner!!! Allah yardimcin olsun canim. varsa eger bi kuvete gir, uzun uzun otur, şırıl şırıl suyun sesinden asiriiiii aktiflesiyo bebisler geri doner belki?Dün gece ki suyum mu geldi su nasıl bi şeydi muhabbetinden sonra bu sabah 11 de hastaneye gittik doktorumu aradim gel dedi. Muayene sonucu 1 cm açılma ve bebek ters dönmüş pazartesi sezeryana alıcaz dedi ben şok(( doktor bile nasıl döndü diye şaşırdı. Pazartesi sabah son kez bakarız düzelmemişse riske atamam bekleyemeyiz açılman var dedi. O kadar normal istiyodum... hayırlısı diyebiliyorum sadece kader kısmet. Dualarınızı bekliyorum.
gunlerimiz asagi yukari ayni, benimkide henuz stabil degilmis dedi doktor (yani kanalda degil). olurda suyun gelirse sakin cok hareket etme, arabaya binene kadar bi yuru bidahada yurume, hastanede seni yurume arabasiyla alsinlar veya yatirsinlar. bebek kanalda olmadigi icin Allah korusun gobek bagi sorun yaratmasin (dedi doktorum)..merhaba herkese bugun komtrolum vardı ,38. haftadayım ancak bebek kanala daha girmedi biraz canım sıkkın,ama dr birsey dememdi okudugum makelelerden ilk doğum dısında kanala inmesi uzun sürdüğü yazmış
hmmm diyosun. denesemmi yarin. Allah korusun yanlis hareketten de korkuyo insan yahu.Bebeğin kanala girmesi için yerleri eğilerek elinle sil canım.Bikaç yerde okumuştum öyle yazıyordu.Belki sana da faydası olur
Doğuruyum artık yeter:) bugün kontrol vardı doktorla konustuk öyle istiyoduk zatenNeeee nedennn nasil
Hayirlisi canim.hakkinizda saglikla.gelsinDoğuruyum artık yeter:) bugün kontrol vardı doktorla konustuk öyle istiyoduk zaten
anlik modum
kimler ne dogurdu, kimler dogurmaya yakin,son moda kaynana dedikodulari neler, kim kime ne demiş hepsini kacirdim burdaki sohbeti ozledim. inek gibi hissediyom kendimi 3 saatte 1 süt sagmaca, 2 saatte 1 emzirmeemzirdin gazını cikarmaca
Bence kendimizi zorlamadığmız sürece bir sorun olmaz gibi canım.İnsan yinede ister istemez bir tedirgin oluyor,çok haklısın.cok şık!hatta beni istediklerinde lokumlari cikolata sekerleri getirdikleri deko urunlerinin aynisindan (benimkiler altin rengindeydi).
onlari da soyle aklimdan gecirdim ama agir kacar, biraz daha sempatik dursun niyetiyle kullanmadim. ama dedigim gibi cok şık ♥
ay bugun degilsede yarin benden gelse muazzam olur. calismalar hizla suruyo burada
ay cok uzuldum! nasil donmus yahuu goruyomusun, insallahhh geri doner!!! Allah yardimcin olsun canim. varsa eger bi kuvete gir, uzun uzun otur, şırıl şırıl suyun sesinden asiriiiii aktiflesiyo bebisler geri doner belki?
gunlerimiz asagi yukari ayni, benimkide henuz stabil degilmis dedi doktor (yani kanalda degil). olurda suyun gelirse sakin cok hareket etme, arabaya binene kadar bi yuru bidahada yurume, hastanede seni yurume arabasiyla alsinlar veya yatirsinlar. bebek kanalda olmadigi icin Allah korusun gobek bagi sorun yaratmasin (dedi doktorum).
hmmm diyosun. denesemmi yarin. Allah korusun yanlis hareketten de korkuyo insan yahu.
Allahtan açıklık.soylememis.dun o konu vardiBende ağdaya gittim,misler gibi oldumAğdacı kız bence normal doğum yapablrsn,baya aşağıya inmiş bebek dedi Bilmedikleri de yok maşallah İnşAllah pazartesi doktorum da aynı şeyi söyler.
Anladım canım hayırlısı bakalım baya nişanı gelen oldu herhalde hep beraber bekleyelimDün gittim doktora eğer şiddetli sancıların ve suyun gelmezse salı gün gel dedi. Açılmayı kontrol etmedi çünkü nst de hiç sancım çıkmadı. Bekliyorum hala
bebegim ben ablamda olan bi korseyi giycem. kendisinin henuz haberi yok ama olsunKorse konusunda kimseden ses cikmadiikararsizliktan alamicam mağdurum yok mu tavsiyesi fikri olan bacilarr
daha cok minnos annesiiii, ne guzel, bol bol ‘bonding’ yapiyosunuzMerhaba Ağustos anneleri umarım hepiniz iyisinizdir Arasıra forumu takip ediyorum biz bugün dört günlük olduk günler geçtikçe İyice gözümüz açıldı sürekli Mememde durmak istiyor ufaklık o yüzden mesaj yazmakta zorlanıyorum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. Sevgiler
eheheh sekerim hemen olmaz canim bi geceyi bekle bakiimbizde bugun gwzdik biraz 6000 adim atmisim
bi harekey yok daha bemde nisan sanci
bes dk emdikten sonra doymasi normal mi? ay hic emzirmedigimden bilmiyorum.Şekerler iyi akşamlar size bir soruyla geldimm ama karışık umarim sorabilirimsimdik bebegi emzirdik 5 dk emdi bebek doydu emmiyor ama göğüste boşalmadı bu durumda memeyi sağdık buzluğa attik buraya kadar tamam ama simdi bu süt ön süt son süt diye ayriliyormus ya bi yagli süt geliyormus sonra şekerli süt e o zaman bebek son sütü almamış oluyor emzirdikten sonra o sağılan sütü mü vercem yoksa diger memeden mi devam edicem karışık oldu kesin ama anlatamadim derdimi
ayni.memeyi bi 5 10 dk daha emzir canim sut sağma bebbk kadar bosaltmoyoŞekerler iyi akşamlar size bir soruyla geldimm ama karışık umarim sorabilirimsimdik bebegi emzirdik 5 dk emdi bebek doydu emmiyor ama göğüste boşalmadı bu durumda memeyi sağdık buzluğa attik buraya kadar tamam ama simdi bu süt ön süt son süt diye ayriliyormus ya bi yagli süt geliyormus sonra şekerli süt e o zaman bebek son sütü almamış oluyor emzirdikten sonra o sağılan sütü mü vercem yoksa diger memeden mi devam edicem karışık oldu kesin ama anlatamadim derdimi
hurma bi kac gundur yiyorum adamla igrasamoyacam hic mecalim kalmdi o islerebebegim ben ablamda olan bi korseyi giycem. kendisinin henuz haberi yok ama olsunbundan ablamin ki;
Eki Görüntüle 2295290
daha cok minnos annesiiii, ne guzel, bol bol ‘bonding’ yapiyosunuz
eheheh sekerim hemen olmaz canim bi geceyi bekle bakiimkocanda kurcalasin ustune seni biraz. ardindan hurmalarida gotur. boyle boyle hizlancak surec Allahin izniyle
hurma bi kac gundur yiyorum adamla igrasamoyacam hic mecalim kalmdi o islerebebegim ben ablamda olan bi korseyi giycem. kendisinin henuz haberi yok ama olsunbundan ablamin ki;
Eki Görüntüle 2295290
daha cok minnos annesiiii, ne guzel, bol bol ‘bonding’ yapiyosunuz
eheheh sekerim hemen olmaz canim bi geceyi bekle bakiimkocanda kurcalasin ustune seni biraz. ardindan hurmalarida gotur. boyle boyle hizlancak surec Allahin izniyle
size ustat diyebilir miyimEmzirirken ve sagarken hep teldeyim hamilelikten daha fazla burda vakit gecirir oldum benbana bi de bez degistirme eklee gaz cikarirken kaçırıyoruz pasoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?