2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok şık! hatta beni istediklerinde lokumlari cikolata sekerleri getirdikleri deko urunlerinin aynisindan (benimkiler altin rengindeydi).
onlari da soyle aklimdan gecirdim ama agir kacar, biraz daha sempatik dursun niyetiyle kullanmadim. ama dedigim gibi cok şık

Bugün doğum haberi değil hep nişan haberi aldik bakalim cumartesi gününün ilk haberi kimden gelecek
ay bugun degilsede yarin benden gelse muazzam olur. calismalar hizla suruyo burada

ay cok uzuldum! nasil donmus yahuu goruyomusun, insallahhh geri doner!!! Allah yardimcin olsun canim. varsa eger bi kuvete gir, uzun uzun otur, şırıl şırıl suyun sesinden asiriiiii aktiflesiyo bebisler geri doner belki?

.merhaba herkese bugun komtrolum vardı ,38. haftadayım ancak bebek kanala daha girmedi biraz canım sıkkın,ama dr birsey dememdi okudugum makelelerden ilk doğum dısında kanala inmesi uzun sürdüğü yazmış
gunlerimiz asagi yukari ayni, benimkide henuz stabil degilmis dedi doktor (yani kanalda degil). olurda suyun gelirse sakin cok hareket etme, arabaya binene kadar bi yuru bidahada yurume, hastanede seni yurume arabasiyla alsinlar veya yatirsinlar. bebek kanalda olmadigi icin Allah korusun gobek bagi sorun yaratmasin (dedi doktorum).

Bebeğin kanala girmesi için yerleri eğilerek elinle sil canım.Bikaç yerde okumuştum öyle yazıyordu.Belki sana da faydası olur
hmmm diyosun. denesemmi yarin. Allah korusun yanlis hareketten de korkuyo insan yahu.

Ben ilçede oturuyorum küçük bir ilçe olduğu için burada sabit bir kadın doğumcu yok. Her cuma il merkezinden gelen bir kadın doğumcu oluyor. Benim doktorum il merkezinde üniversite hastanesinde orada doğum yapacagim inş. Doktoruma bir süre gidemeyecegim diye dün ara kontrol olsun diye burada yaptırdım kontrolümü. Şükür herşey yolunda. Dün 32+3tum bebeğim 2090 gram olmuş suyu yeterli rahim ağzı uzunluğu vs yeterli. Ölçümleri iyi dedi. Buradaki ölçümler cihaz ve doktor farkından dolayı az daha önden gidiyor. 2 hafta sonra da kendi doktoruma uğrayacağım ins gününü bekler bebeğim. 3. sezeryanım olacak bu. 5.5 hafta kaldı minigimi kucaklamama inş ❤

Emzirirken ve sagarken hep teldeyim hamilelikten daha fazla burda vakit gecirir oldum ben bana bi de bez degistirme eklee gaz cikarirken kaçırıyoruz pasoo

Bence kendimizi zorlamadığmız sürece bir sorun olmaz gibi canım.İnsan yinede ister istemez bir tedirgin oluyor,çok haklısın.

Bende ağdaya gittim,misler gibi oldumAğdacı kız bence normal doğum yapablrsn,baya aşağıya inmiş bebek dediBilmedikleri de yok maşallahİnşAllah pazartesi doktorum da aynı şeyi söyler.
Allahtan açıklık.soylememis.dun o konu vardi

Dün gittim doktora eğer şiddetli sancıların ve suyun gelmezse salı gün gel dedi. Açılmayı kontrol etmedi çünkü nst de hiç sancım çıkmadı. Bekliyorum hala
Anladım canım hayırlısı bakalım baya nişanı gelen oldu herhalde hep beraber bekleyelim sağlıkla gelsin kuzularımız, kolayca doğuralım inşallah

Korse konusunda kimseden ses cikmadii kararsizliktan alamicam mağdurum yok mu tavsiyesi fikri olan bacilarr
bebegim ben ablamda olan bi korseyi giycem. kendisinin henuz haberi yok ama olsun bundan ablamin ki;

daha cok minnos annesiiii, ne guzel, bol bol ‘bonding’ yapiyosunuz

bizde bugun gwzdik biraz 6000 adim atmisim
bi harekey yok daha bemde nisan sanci
eheheh sekerim hemen olmaz canim bi geceyi bekle bakiim kocanda kurcalasin ustune seni biraz. ardindan hurmalarida gotur. boyle boyle hizlancak surec Allahin izniyle

Şekerler iyi akşamlar size bir soruyla geldimm ama karışık umarim sorabilirim simdik bebegi emzirdik 5 dk emdi bebek doydu emmiyor ama göğüste boşalmadı bu durumda memeyi sağdık buzluğa attik buraya kadar tamam ama simdi bu süt ön süt son süt diye ayriliyormus ya bi yagli süt geliyormus sonra şekerli süt e o zaman bebek son sütü almamış oluyor emzirdikten sonra o sağılan sütü mü vercem yoksa diger memeden mi devam edicem karışık oldu kesin ama anlatamadim derdimi

bes dk emdikten sonra doymasi normal mi? ay hic emzirmedigimden bilmiyorum.

sahsen benim yapmayi dusundugum tek gogusu bosaltana kadar emzirmek. baktim ki cok az icebiliyo (dedigin gibi 5 dk); önsütün bi kismini sagarim ozaman. sonra o gogusu emziririm, önsütten biraz almis olur ve son sütten daha cok almis olur.

o mem ayni.memeyi bi 5 10 dk daha emzir canim sut sağma bebbk kadar bosaltmoyo
sonra dogere gecersim

hurma bi kac gundur yiyorum adamla igrasamoyacam hic mecalim kalmdi o islere

hurma bi kac gundur yiyorum adamla igrasamoyacam hic mecalim kalmdi o islere

Selam kizlar gecen gun gebelik beklentilerimin oldugunu yazmistim bugun regle 8 gun var.Fakat camasirimda kahverengi akinti gordum surekli icimden bisey akiyormus hissi oluyor.Daha once bu belirtileri yasayip hamile kalan var mi bel agrimda ve kasıgımda sertlesme cok fazla var lutfen yardimci olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…