2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün gece ki suyum mu geldi su nasıl bi şeydi muhabbetinden sonra bu sabah 11 de hastaneye gittik doktorumu aradim gel dedi. Muayene sonucu 1 cm açılma ve bebek ters dönmüş pazartesi sezeryana alıcaz dedi ben şok(( doktor bile nasıl döndü diye şaşırdı. Pazartesi sabah son kez bakarız düzelmemişse riske atamam bekleyemeyiz açılman var dedi. O kadar normal istiyodum... hayırlısı diyebiliyorum sadece kader kısmet. Dualarınızı bekliyorum.

Evet canim gercekten hayirlisi bosver gunu belli herseyi belli en azindan saglikla dogumunu yap Allah in izniyle kurtul dualarimizdasin tabii ki bak sezeryanla dogum yapan arkadaslarin da bi skintisi yok normal dogumda da kesi olucak vs hepimiz bi ameliyattan gecicez aslinda... En azindan simdi herseyin belli

Dua ediyoruz canım belli olmaz döndüğü gibi yine döner Pazartesi’ye kadar Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için

Canım hayırlısıyla taburcu olucak kucağına alıp çıkacaksın inşallah dua ediyoruz miniğine

Dua ediyoruz canım belli olmaz döndüğü gibi yine döner Pazartesi’ye kadar Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Çok teşekkür ederim. Inşallah hepimiz sağlıkla hayırla kavuşuruz.

Bu bebelerin sağı solu belli olmuyor, pazartesi sabahı bi bakmışsın yine dönmüş olmazsa da ikiniz icin hangisi daha sağlıklı olacaksa öyle gelsin kuzun hayırlısı canım

Babanem simdi de 'bu yaşını beklemez yürür' diye tutturdu hakkimizda hayirlisi
Yaa su babanneler bi süre tatile gitse benimkide bugün ben gelir 2 hafta kalirim yaninda dedi bi anlik nefes tutulmasi yaşadım yerim kıyamıyor ama cenesiyle 2 haftayi bana 2 sene gibi gecirtir emdi mi sütün az sunu yap bunu yapma diye

Bence masanin buyuklugu ideal cok da şık olmus

Acilman varmis ama neden sezaryen dedi doktor canim makat gelis mi??

İkiniz iyi olunda normal sezeryan önemli değil canım.Vardır bunda da bir hayır.Evladını sağ salim kucağına alırsın İnşAllah.

.merhaba herkese bugun komtrolum vardı ,38. haftadayım ancak bebek kanala daha girmedi biraz canım sıkkın,ama dr birsey dememdi okudugum makelelerden ilk doğum dısında kanala inmesi uzun sürdüğü yazmış
Daha vakti var demek ki belli olmuyor ki o bi bakmışsın inmiş kanala sıkma canını

Hayırlısı olsun inşallah siz iyi olun da allahın izniyle gerisi önemli değil ki.. Sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…