2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
.merhaba herkese bugun komtrolum vardı ,38. haftadayım ancak bebek kanala daha girmedi biraz canım sıkkın,ama dr birsey dememdi okudugum makelelerden ilk doğum dısında kanala inmesi uzun sürdüğü yazmış

Bebeğin kanala girmesi için yerleri eğilerek elinle sil canım.Bikaç yerde okumuştum öyle yazıyordu.Belki sana da faydası olur

ALLAH yardimciniz olsun canım bir avazda ınşallah hayirlisi.diceksin uzulme korkma insallah kolaylikla saglikla gelsin küçük
Doğuran var mı bugün?
Muhtar liste alayım Efelihayat
isler kesat

anlik modum
kimler ne dogurdu, kimler dogurmaya yakin,son moda kaynana dedikodulari neler, kim kime ne demiş hepsini kacirdim burdaki sohbeti ozledim. inek gibi hissediyom kendimi 3 saatte 1 süt sagmaca, 2 saatte 1 emzirme emzirdin gazını cikarmaca

Eklentiler

• 20190803_184756.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 38
Maşallah maşallah biraz büyüsün, emme araları uzayınca rahat edersin süt olsun paşaya

Ayy sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah canım rabbim kolay doğum nasip etsin amiin :)

Merhaba Ağustos anneleri umarım hepiniz iyisinizdir Arasıra forumu takip ediyorum biz bugün dört günlük olduk günler geçtikçe İyice gözümüz açıldı sürekli Mememde durmak istiyor ufaklık o yüzden mesaj yazmakta zorlanıyorum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…