2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ciddi mi diyon kiz masallah
Allah anali babali büyütsün

Kizlar bir şey soracağım. Özellikle peridrol84 sana canım. Benim 4 günlük tansiyon takibi yapmam gerekiyordu yaptım. Bugün doktora gösterdim sonuçları ve 24 saatlik idrar toplamamı ve sonuçlara göre hareket ederiz. Tansiyonum bi 12 ye 9 çıkıyor bi 13 e 9 çıkıyor birde 11 e 7 çıkıyor dengesiz yani. Normal tahlilde protein falan çıkmıyor idrarda. Bu tarz bi durum yaşayan var mı ve sonucunda doktorun izlediği yol nasıl oldu?

mide bulantisi dogum belirtisi mi yaklastigini mi gosteriyor
hepimiz baska sehirdeyiz cunku
mikrop kapmis olamayiz galiba
bende bas donmeside siddetli anlamdim
Bas donmesi mide bulanstisi falan bende de var. Sanki bayilicam ama hayatimda hic bayilmadim da.
Cok ılerlemıs artık zeytın yagı fılan yaptım dayandıgım kadar dayancam altınaya kadar
Alti ay bekleme kız yazık günah. Vardir bir caresi elbet, boşuna acı cekme. Git doktora
O gorunce yazar elbet ben bildiklerimi soyleyeyim
Onun 19-16 falan cikiyordu oyle kucuk oynamalar degildi. 24 saat toplamada protein kacagi da vardi. Hastanede tansiyon hapiyla falan duzenlediler ozelde 3-4 gun mu ne devlette 10 gun falan yatti.
Ben bugunü yarpak sarma günü seçtim bacım
Yaprak mi sarma?
Ne kadinlar var yarebbim
Biz de kadin miyiz beaaa

Ay şok şok şok gozun aydin canim saglikla büyüt

Senin eline su dökemeyiz üstadtemizlik yapamiyoruz senin gibi bari oturdugumuz yerde yaprak saralım dedim

Senin eline su dökemeyiz üstadtemizlik yapamiyoruz senin gibi bari oturdugumuz yerde yaprak saralım dedim
Evde 2 kedi ve bolca tüy döken bir insan varken emin ol hic de temiz durmuyor hansel gratel gibi yol yapiyorlar kum kutusundan salona. Sanki bulamiycaklar yerini bir sonrakinde

Yaa niye öyle diyosun belki çok minnoş uysal bir oğluş olcak annesi

Geçen gün bir arkadaşım öylesine hatrımı sormak için aradığında çantanda yedek çamaşır, depent bez ve altına koymak için tek kullanımlık alt açmalar var ya onlardan bulundur dedi.
Onun suyu dışarıdayken gelmiş.O suyu zaten hiç bir şey tutmuyor diyorlar.

Evde 2 kedi ve bolca tüy döken bir insan varken emin ol hic de temiz durmuyor hansel gratel gibi yol yapiyorlar kum kutusundan salona. Sanki bulamiycaklar yerini bir sonrakinde
O bolca tüy döken insandan bizim evde de var. Kedi için değil ama onun için sık sık süpürge açmam gerekiyor

O zaman hic evden cikmayalim biz son zamanlar Allah muhafaza dışarda suyun gelmesi tam bir rezillik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…