2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gitmiş tektsş bi süre yer başını duymazdan gel siz iyi olun yeter son günlere de menemeni sıkıştırmışsın kolay gelsin maşallah sana kız

Aynen en iyisi duymamak. Teşekkür ederiz efemm, azar azar yapıyorum, bugün kavanoz bitti bahanesiyle ara verdim

İnşallah dediğiniz gibidir artık gelsin istiyorum bi an önce sabırsızlanmaya başladım

Ya boyle yapa yapa en son sen doguracaksin diye korkuyorum
ahahah ya susss agzindan yel alsin! totomu yirtiyom yaa dogsun diye daha napiim ben napiim! bide acikcasi normal dogum olsun oda beni cok yipratmasin diyede yukleniyorum biraz. ama lutfen bugun yarin Allahim

heee sizde oyle bi durum var demekki, koca hakli bisii diyemicem
hem olur mu canim yuzugunde de ol, yazik sonucta yahu. estagfirullah, ama sen yuzukte iste yinede bosver

Kızlar annem meryem ana otunu suya koyup içmemi söylüyor açılmamın ilerlemesi için ama ben 4-5 cmden sonra konulur diye biliyodum annemde açılmaya başlandığı andan itibaren koyarsanda olur diyo ha mantıklı gelmiyor değil ama bilemedim fikrinizi almak istedim sizler ne zaman suya koymayı düşünüyosunuz?(pazartesi günü 1cmdi şuan bilmiyorum yarın kontrolüm)

Benim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
Gozun aydin canim benim gibi surpriz yumurtani bekliyordun. Saglikla buyur insallah kuzun. Oglunun tepkisini merak ediyorum malum bendede var bir tane

Hayırlı olsun canım ne olursa olsun sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmuşsun ya şuan için önemli olan o sağlıkla büyüt inşallah Amin

Hayirli olsun gecmis.olsun Allah anali banali büyütsün gozun aydin

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan

Canım beni eğer açılmam yoksa bebek aşağıya inmemişse sezeryana alıcak doktor ben dün koydum Allah a dua ettim istemek bizden taktir Allahtan

Canım hayırlı olsun Doğumun Çok şükür iyisiniz ya şimdi önemli olan o sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar dün aldım gitti gidiyordan bugün geldi kargo ücretsiz 13 tl ye gelmiş oldu. Burda aktarlara sordum yoktu, eczanede de 30 tl ydi. En iyisi bu şekilde oldu yani, hadi hayırlısı bakalım yarından itibaren içmeye başlarım sanırım bana kolay yelsin

Gözünaydın canım,Allah analı babalı sağlıklı sıhhattli büyütsün❤

Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah .. İyi olmanız yeterli sen de toparlicaksın inşallah en kısa zamanda

Erken değil mi daha doktor başla mı demişti

Hayırlısı ile bebişini kucağına al inşallah en sağlıklı ve rahat olanından güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…