2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok sevindim canımAllah hayırlı ömürler versin.Darısı bizlerin başına

Tansiyonu sürekli takibe al bu değerlerin üstünü normal.karsilamiyorlar..benim artik son zamanlarda ellerimde uyuşma baslamisti
Yaaa benimde ellerim uyusuyor ozellikle sabah uyaninca doktora dedim yastigini yukselt dedi. Iki gundur tansiyonum normal ama hastanede neden oyle cikti bilmiyorum

Allahim kendi tembelligime yanayim 10 dakikadir cisim var usengeclikten kalkmiyorum millet kapi susu konserve falan yapiyor

benimki de bazen memeyi bulamiyor ortaligi yıkıyor bulunca da hirsli hirsli emiyor sonra yoruluyor bekliyor biraz tekrar emmeye devam ediyor derken 1 saati buluyor.

Allahim kendi tembelligime yanayim 10 dakikadir cisim var usengeclikten kalkmiyorum millet kapi susu konserve falan yapiyor
Mutfak dolaplarinin dişini sildim, birinin içini, 2 makina çamaşır, yerler supuruldu kocam sildi ve pes ettim. Borek vs kaldi yarin sabaha, kahvaltı işi yoğun olacak. Misafir gelmeden hazirlanmayi seviyorum bu sefer olmadi

Barbunya attim biraz da kizartma, bisi yapamadim ki fazla. Konserve icecek isini kocama dedim kavanoz alalım diye, ben taze yaparim sana dedi (yapmayacak)
Olsun yeter bu sene azlada olsa yetincez rahat zamanımız değil benim bı tarana kaldı onuda doğumdan sonra annemin yardımıyla yaparız diye düşünüyorum yapazsak alırız

10 günde toparlanmada olmuştur göbekte dimi, sürekli takıyorsun iyi başarı

Amiin cnm gözün aydın cok geçmiş olsn sağlıkla büyüt bebeğini bende doğmadan inanamiyorum o güzel duyguyu hepimiz yasayalım insllah

Mutfak dolaplarinin dişini sildim, birinin içini, 2 makina çamaşır, yerler supuruldu kocam sildi ve pes ettim. Borek vs kaldi yarin sabaha, kahvaltı işi yoğun olacak. Misafir gelmeden hazirlanmayi seviyorum bu sefer olmadi
Yorma Kendini o kadar ya sabah yaparsın zaten erkenden kalkıyoruz

Okurken yoruldum hamilelikteki tek basarim aldigim 4 dersin 3 unu gecebilmek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…