2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bak bu hamislerin mesajlarini okuyorum yok temizlik yok bilmemne akliniz biraz varsa caninizi yolda bulmadiysaniz lutfen ama lutfen kendinizi yormayinndogum yapinca veletler zaten bilahare agzniza edecek suan varya ayakta uyuyorum en son.universitede 500t de uyumustum ayakta....

Benden pes zaten daha da elimi bı işe Sürmem bundan sonra dinlenmece

Benim oğlumun Göbeği de hastanedeyken düşmüş

Hanimlar 1. Sezeryan olup ikinci de sezeryan olunca ayni yerden mi dikis aciliyo tam olarak nasil oluyo ve daha mi cok agri oluyo ikinci de
Nerden kestiklerini bilmiyorum incelemedim de bakmadım bile hattaama.kimisi aynı yerden diyor kimisi bi tık farklı yerden diyor bilemiyorum..ağrıya gelince benim 2 ci daha kolay oldu sanki daha çabuk ayaklandim gibi geliyor bana

Gözünüz aydın..analı babalı sağlık li bi şekilde büyüsün inşallah.. bol bol sütlerin olsun❤

kesinlikle katiliyorum yarımsaat uyku bile buyuk luks gecem gündüzüm birbirine girdi. o kadar temizlik yaptim su an evi pok götürüyor. halımlarim hep cay lekesi oldu, ben ilgilenemedim koca da dikkat etmeyince cay damlatmis yerlere. 10 gundur silinmedi, pazartesi gunu supuruldu ama les gibi yine heryerr...☹☹

Cnm nasıl korse aldın hangisinden?

Öncelikle herkesin bayramın kutlu olsun
Cuma sabah spinal sezaryenle kuzucuğuma kavuştum
Suni sancı ile doğumu başlatacaktık normalde ama açılmam vardı, kafası çok yukarıdaydı o yüzden bende çok stres yaptım ve sezaryen olmaya karar verdim.
Darısı daha kuzucuğuna kavuşmayı bekleyenlere sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…