2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
EN çok korktuğum şey benimde bu. Rabbim korusun yavrularımızı.. bende bu konuyu konuşacağım Allah korusun ya düşünüpte kötüyü çağırmayalım sağlıkla gelecekler inşallah
İnşallah canım bakalım perşembe günü ne diyecek diğer doktor

Soran yazan dua eden tüm annelerimizden Allah razı olsun.
Leon 2 gündür küvezde ve acikarak heyecanla emme olayı yasamadgi için morarma olayı yasamams. Ben günde 2 kere gidiyrm emzirmek için öyle uykucu ki uyurken emmeye çalışıyor derken 2 gün olmuş bugün.
Gece yarısı kalkıp sagiyorum az geliyor ama insallah artar.
Mama olarak Hipp mama aldık orda da onu veriyorlar birde ben ne kadar sağarsam.
Nasip olur evimize çıkarsak işte o zaman bayram olcak küçük kedimlee ailemize
Hepinizi çok özledim gece yarışı uykusuz her gece sabahı sohbetlerimizi de. Tüm annelere ve bebeklere öpücükler

Bugün nst ye sıra beklerken yeni doğum yapan biriyle konuştum ağrısı sancısı olmamış 42. Haftası hastaneye gelmiş bı saat içinde doğum yapmış az sanciylada olabiliyo demekki insallha bizim doğumlarda öyle kolay olur

42 ye kadar yolu var canim

ooooo oo bebek ciktiktan sonra:) yeniden dogdummm ben diyecen
Hani bi laf var ya Allah kurtarsin diye gerçekten kurtuluyorsun bütün o sıkıntılardan. Eski bedenine kavuşmak çok güzel gerçekten
arada eglenmek te lazim durumumuzla:))

cikmakta sorun yok ama yanliz cikmaya cok cesaretim yok.

haha, doguran annelere sordugun soruyu gecenlerde bende sordum
bi rahatlama kesinlikle oluyomus, e hadi insallah
Aynen guxelim cok dha dinc oluyosun ve sona ulasmanin verdigi haz war... Ben sahsim adina konusim hamileligi sewemedim bu dha iyi zorluk ttabii ki war ama mukemmel bi his tarifi yok resmen tapiyosun cocuga ve her seye gucun oluyo
Cevap veriyorum evet tmm sezeryanse biraz agri oluyor ama ben en cok ooooh nefes almak varmis demistim hatta bir enerji bile geliyor

Ya var ya heppsi hayallerimdeki cevaplar. Hepinizi yirim yiriimmmmm.

Bu arada B Bluemom44 oh kurtuldun ya ona bak. Doğum hikayeni anlatmamanı da ayrıca takdir ediyor ve herkeslerden aynı hassasiyeti ümit ediyorum. İnşallah devamı o kadar kolay olur ki tüm zorlukları unutuverirsin.

Canım toz bi ılac verdı. Gece onu ıccem. İdrar tahlilinde bısey yok dedı. Lokosıt 0_4 arası olması lazımken 42 cıktı. Bıde iyice pişik oldum ama bısey vermedi Baska. O kadar yogundu ki acıl. Dr 3 tane sezeryan yaptı baya bekledık. Sureklı gıt gel. Nst ye bagladı. Nst lık bısey yoktu alt bolgem yanıyo ama nst baktı tek. Toz ıyı gelse de suan fena yanıyo bepanten sür dedı hemsıre. Ama alttam bir bakmadı ultrason da bakmadı. Normalde ozele hep gıdıyorum devlete gıttım. Bısey anlamadım yaptıkları isten.

peki canim bunla beraber tuvalete gitme istegi oluyor mu buyuk degil kucugu gibi sanci soyle ki boyle hem duzenli hemde boyle en az 30 snye falan surecek 1
5 dkdan 10 dk 10 dk dan 5 dk ya ama bunla
r aniden degil zamanla saatlerce surebilir bebek bir yere toplanir bir sanci olcak gid gidr siddrtini artirack agrilar olcak dusa gir biraz dinlen eger buna ragmen gevm3zse doktora git derim

bu çok iyi niyetli bir yaklaşım. İllakş öyle bir yanı da var ama ben doktorların kolaya kaçtığını düşünüyorum. Normal doğum yapanlar bilir, uzun ve meşakkatli sezeryana göre. Girip pat küt çıkıyorlar. Onlar saatlerce doğum beklemesin diye kadınlar haftalarca aylarca dikiş acısı çekiyor. Kabul edilebilir birşey değil.

canım adet ağrısı gibi olmuştu bende de 4 dakika çok sık. 30 sanşye de oldukça uzun. Heyecan yapmadan yavaş yavaş toparlanıp hastaneye gidin. Ben 3 dakika ve 40 snye düştüğümde doğum çoktan başlamış demişlerdi. Hayırlı olsun şimdiden. Allahım bşr avazda kurtsrsın.

L labfaresi @gold-heart
Nasılsınız annecikler? Kuzularıniz nasıl?

bayram gelmedi bizim eve iku. Kızım hala hastanede ben onun ynaındayım. Bu sabah yine sıkıntı yaşadı. İki gün sonra taburcu olacaktı 1 hafta attı. Oğlum eşimle evde. Ayrı gayrı kaldık böyle. Kenarlarda köşelerde ağlayıp duruyorum.

Canım Allah gönlüne oyle bır genıslık versın kı kus gıbı hafıf olursun ınsallah. rabbım daha kotusunden korusun gercekten zor bır surec oglum dogunca daha ıyı farkettım ne kadar zor herseyden korumaya calısmak hep kendını sucluyor ınsan elınde olmadan ama yapacak bırsey yok sabretcez. Pozıtıf olmak zor ama annelık buyuk bır kuvvet verıyor.

Nerdeyse 2 saattir 5 dkda bir 30 40sn geliyor. Ama dayanilmayacak gibi degil. Konusup gezebiliyorum. Dus da aldim bekliyorum. Iyice artinca gidicem o zaman.

Japonya'da da zorunluluk dışında normal doğum yapıyorlar. Çatı genişliğine bakılıyor ama doğum için tedbir almak amaçlı. Çatın dar, seni sezaryene alalım denmiyor yani..
çünkü doğru olanı bu. Allah büyük konuşturmasın da br daha hamile kalırsam Türkiye de doğum yapmak istemem. Benşm durumumda orada olsaydım kesin seseryan yapmışlardı. Hem erken hem düşük kilolu hem de ikiz. Ellerinde neşter heyecanla beklerlerdi. Dikişim bile yok şu an...

Tatlim lutfen iyi.dusun aylardir kendini bırakmadın gayet dik.guclu durdun 1 haftacik alti.ustu ALLAH dermansiz dert vermesin.RAbbim buyuk sifa versin sutunu dusun evdeki.kuzucugu dusun lutfen.uzulme

Nerdeyse 2 saattir 5 dkda bir 30 40sn geliyor. Ama dayanilmayacak gibi degil. Konusup gezebiliyorum. Dus da aldim bekliyorum. Iyice artinca gidicem o zaman.
ben dr senin gibi yaptım geziyorum nasılsa diye hastaneye gittipmde 8 cm açılma vardı. Bşraz tehlikeli olabilir suyun filan gelmesin de dayanabildiğin kadsr dayan tabi. Ama geliyor yani

Tatlim lutfen iyi.dusun aylardir kendini bırakmadın gayet dik.guclu durdun 1 haftacik alti.ustu ALLAH dermansiz dert vermesin.RAbbim buyuk sifa versin sutunu dusun evdeki.kuzucugu dusun lutfen.uzulme

Allah razı olsun. Şu an kızım kucağımda göğsüme yattı uyuyor. Derin derin nefes aldıkça iyi geliyor. Ama bştsin artık. Alışılmıyor bu acıya. Gittikçe daha zor oluyor, daha beter sarsıyor. Çok uzun zaman oldu.

ben dr senin gibi yaptım geziyorum nasılsa diye hastaneye gittipmde 8 cm açılma vardı. Bşraz tehlikeli olabilir suyun filan gelmesin de dayanabildiğin kadsr dayan tabi. Ama geliyor yani
Ay insaallah oyle olur benim de. 8cm cok iyiymis. Bu arada bebeklerin nasil canim. Ben cok okuyamiyorum burayi. Mesajlarin cogunu kaciriyorum. Su gelirse hemen giderim. Her sey hazir zaten. Hastaneye gidince de bir sey yapmayacaklar. Orda vakit gecirmej zor geliyor. Bir de evde kizim var. Ondan cok ayri kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…