- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Cevap veriyorum evet tmm sezeryanse biraz agri oluyor ama ben en cok ooooh nefes almak varmis demistim hatta bir enerji bile geliyorValla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
Ya ben doğuran annelere bir şey sormak istiyorum. Doğduktan sonra uykusuzluk muykusuzluk tamam ama fizyolojik bir rahatlama oluyor mu? Yani bu yürürken sallanma, yatakta kıpırdarken inleme, sağdan sola dönerken halter kaldırıyormuş gibi zorlanma durumları geçiyor mu?Normal bir insana dönüşecek miyiz?
kitlemeyi birak arkamdan kapiyi tam kapatmiyorum bile artikBu ara banyoya girecegimde evde yalniz olmaktan cekiniyorum nedense. Halbuki dusmedim hiç, bir sey de olmayacak ama nedenseadam da diyor hem gitme diyorsun hem kapıyı kitliyorsun
seni cimcime seniiii
Doğur artık bence çarşamba perşembe gelir ediz bey oyle hissediyorumseni cimcime seniiiisessiz birakmayin burayi yahuuu, kasvet cokuyo bana doguramadik zaten bi turlu
Öyle gereksiz bir tereddüt geldi üstüme nedense. Bizde kuvet yok zaten, dusakabin var.kitlemeyi birak arkamdan kapiyi tam kapatmiyorum bile artikkilitlemek dogru degil ama Allah korusun. kuveti riskli buluyorum ama dusakabinde ne olabilir ki? gunde uc kez suyun altina atiyorum kendimi, esimin hep evde olmasi mumkun degil. kendimi cok tutuyorum ama, nolur nolmaz bu agirlikla
ciddiyim ya su yerin paspasini bitiriim, dogum yapmamis olanlari liste yapcam
Efelihayat kiz nerdesin sen?
insallah, umudumuz bu hafta zatenDoğur artık bence çarşamba perşembe gelir ediz bey oyle hissediyorum
ahahah yedirdik vallaÖyle gereksiz bir tereddüt geldi üstüme nedense. Bizde kuvet yok zaten, dusakabin var.
He bunu diyorum ama yine de banyoya yalnizken giriyorumbeni yıka diyorum sonra gerek yok diyorum. Adama da kafayi yedirdim.
Devam yavrum karin kaslarim artık resmen igne yara bere boyle nasil bir tarif etsem bilemedim direniyorum haftayi insallah beklerinsallah, umudumuz bu hafta zatennasil cikicak nasil cekicem o sancilari hic bilmiyorum, benim yerime baskasi doguracakmis kafasindayim hala hayirlisi bakalim.
kasilmalar nasil iyi hissediyomusun sen?
ahahah yedirdik vallagecen yemekte esim bana ‘sana samimi bi soru sorucam, sana yeterince yardimci olmuyomuyum ben?’ dedi, kahkaha attim. triplerden kafayi yedirttim, yapilacak bisi varmi dediginde ‘yok kendim yapicam hareket oluyo bana’ diyip trip atinca yandi devreler
hormonlar bize nebicim oyunlar oynuyo bende anlamiyorum.
Hadi bakalım bastır paşavallahi yalan degil tam sana mesaj yazmaya basladim, ikinci kez bagirttirdi beni yine bi tekmeyle. bu sipa napiyo yaa
yok anam ben bu tekmelerle nereye gidiyorum! netflixte yeni bi diziye basladim izlemeye devamhadi oglum tekme olarak degilde sanci olarak bisiiler yap icerde goreyim seni
Ben çok çektim bu hamilelikte ama şükür bitti hepsiCokk sagolasın canım. Insallah benımde ve gecer. İlk defa oldu tüm hamilelik boyunca.
Olmaz mı var ya geçen gece 9 aydan sonra ilk dfa yüz üstü yattım nasıl keyifliydi anlatamam *,Valla ben arabasız değilim şu an ama çıkmadığım bir gün yok. Hemen pert oluyor olsam da bayramda memlekete gidememenin acısını çıkarıyorum.
Ya ben doğuran annelere bir şey sormak istiyorum. Doğduktan sonra uykusuzluk muykusuzluk tamam ama fizyolojik bir rahatlama oluyor mu? Yani bu yürürken sallanma, yatakta kıpırdarken inleme, sağdan sola dönerken halter kaldırıyormuş gibi zorlanma durumları geçiyor mu?Normal bir insana dönüşecek miyiz?
insallah kuzum insallah bekler, sakince devam et gunlerine, ne kadar az aksiyon okadar az atraksiyon diyolaaaaDevam yavrum karin kaslarim artık resmen igne yara bere boyle nasil bir tarif etsem bilemedim direniyorum haftayi insallah bekler
Gecmis olsun canim.oncelikle toplanmaniza sevindim hikayeni detayli anlatmadigin.icin ayrica tesekkurler geçmiş sukur geldi pasa sorum kafa boyutu nasil.cikti uyumlu mu kanalda sorun.oldu mu ?Kızlar size mükemmel doğum hikayemden bahsetmek isterdim ama o gün mükemmel olan tek şey oğlumun doğmasıydı. Kimseyi etkilememek adına doğumumdan bahsetmeyeceğimTek problemimiz şu gerçi ben problem olarak görmüyorum çok şükür lohusa depresyonu denen olaya girmedim Sütüm fazla sayılmaz özellikle bebek pek çekemiyor. Hastaneden çıkana kadar 150gram kaybetti. Önce iki göğsümü emziriyorum, daha sonra pompa yapıyorum bebeğin çekemediklerini sağıyorum veriyorum. Daha sonra 30cc mama hazırlayıp veriyorum çok güzel doyuyor. Bazen mamadan çok az alıyor bazen hepsini bitiriyor. Emdiği sütümle alakalı herhalde. Mama olarak doktor aptamil kullan dese de sma kullanıyorum. Sormak istediğimiz birşey varsa yardımcı olabilirim. Herkese sevgiler, doğumu olanların Allah yardımcısı olsun❤
Cokk tesekkurler canımGeçmiş olsun canım
Acıldeyım canımBana da dün gobegin az inmis diyen ve hic inmemis diyenler oldu. Bayramda goren cok oldu ya malum, bence de öyle inmedi ama buyudugunden yer cekimine boyun eğiyor
Oncelikle doktora gitmeden bir ilac kullanma lütfen. Hem hamilelikteki etkilerini bilemeyiz hem etken maddelerini hem aşil sorununu çözüp cozemeyeceklerini.
Gunluk ped yıllardır kullanmam, ph dengesini bozar ve hava aldirmaz.
Bir de doktora gidince idrar kacirmayi vs de sor bence.
32 den beri 40 asagisi gormedimNst deyim şuan resmen 0 yaziyo sancı kısmında
hayırlısı inşallah da böyle giderse 42. Haftayı gorucem sancı 20 çıktı şuan ama 10 düşüyor doğum falan yok bana belliki32 den beri 40 asagisi gormedim36 sonrasi 80 100 takıldık hala durmuyor vallahi gelesi yok demekki seninkinin hayırlısı olsun az kalmis da dogru vakitte gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?