2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cevap veriyorum evet tmm sezeryanse biraz agri oluyor ama ben en cok ooooh nefes almak varmis demistim hatta bir enerji bile geliyor

Bu ara banyoya girecegimde evde yalniz olmaktan cekiniyorum nedense. Halbuki dusmedim hiç, bir sey de olmayacak ama nedense adam da diyor hem gitme diyorsun hem kapıyı kitliyorsun
kitlemeyi birak arkamdan kapiyi tam kapatmiyorum bile artik kilitlemek dogru degil ama Allah korusun. kuveti riskli buluyorum ama dusakabinde ne olabilir ki? gunde uc kez suyun altina atiyorum kendimi, esimin hep evde olmasi mumkun degil. kendimi cok tutuyorum ama, nolur nolmaz bu agirlikla

ciddiyim ya su yerin paspasini bitiriim, dogum yapmamis olanlari liste yapcam

Efelihayat kiz nerdesin sen?

Öyle gereksiz bir tereddüt geldi üstüme nedense. Bizde kuvet yok zaten, dusakabin var.
He bunu diyorum ama yine de banyoya yalnizken giriyorum beni yıka diyorum sonra gerek yok diyorum. Adama da kafayi yedirdim.

Doğur artık bence çarşamba perşembe gelir ediz bey oyle hissediyorum
insallah, umudumuz bu hafta zaten nasil cikicak nasil cekicem o sancilari hic bilmiyorum, benim yerime baskasi doguracakmis kafasindayim hala hayirlisi bakalim.
kasilmalar nasil iyi hissediyomusun sen?

Öyle gereksiz bir tereddüt geldi üstüme nedense. Bizde kuvet yok zaten, dusakabin var.
He bunu diyorum ama yine de banyoya yalnizken giriyorum beni yıka diyorum sonra gerek yok diyorum. Adama da kafayi yedirdim.
ahahah yedirdik valla gecen yemekte esim bana ‘sana samimi bi soru sorucam, sana yeterince yardimci olmuyomuyum ben?’ dedi, kahkaha attim. triplerden kafayi yedirttim, yapilacak bisi varmi dediginde ‘yok kendim yapicam hareket oluyo bana’ diyip trip atinca yandi devreler
hormonlar bize nebicim oyunlar oynuyo bende anlamiyorum.

Devam yavrum karin kaslarim artık resmen igne yara bere boyle nasil bir tarif etsem bilemedim direniyorum haftayi insallah bekler

Hadi bakalım bastır paşa

Cokk sagolasın canım. Insallah benımde ve gecer. İlk defa oldu tüm hamilelik boyunca.
Ben çok çektim bu hamilelikte ama şükür bitti hepsi Olmaz mı var ya geçen gece 9 aydan sonra ilk dfa yüz üstü yattım nasıl keyifliydi anlatamam *,penguen yürüyüşü yok yatarken çok rahat dönüyorsun bildiğin hafifsin yani

Kızlar size mükemmel doğum hikayemden bahsetmek isterdim ama o gün mükemmel olan tek şey oğlumun doğmasıydı. Kimseyi etkilememek adına doğumumdan bahsetmeyeceğim Tek problemimiz şu gerçi ben problem olarak görmüyorum çok şükür lohusa depresyonu denen olaya girmedim Sütüm fazla sayılmaz özellikle bebek pek çekemiyor. Hastaneden çıkana kadar 150gram kaybetti. Önce iki göğsümü emziriyorum, daha sonra pompa yapıyorum bebeğin çekemediklerini sağıyorum veriyorum. Daha sonra 30cc mama hazırlayıp veriyorum çok güzel doyuyor. Bazen mamadan çok az alıyor bazen hepsini bitiriyor. Emdiği sütümle alakalı herhalde. Mama olarak doktor aptamil kullan dese de sma kullanıyorum. Sormak istediğimiz birşey varsa yardımcı olabilirim. Herkese sevgiler, doğumu olanların Allah yardımcısı olsun

Gecmis olsun canim.oncelikle toplanmaniza sevindim hikayeni detayli anlatmadigin.icin ayrica tesekkurler geçmiş sukur geldi pasa sorum kafa boyutu nasil.cikti uyumlu mu kanalda sorun.oldu mu ?

Acıldeyım canım

Nst deyim şuan resmen 0 yaziyo sancı kısmında
32 den beri 40 asagisi gormedim 36 sonrasi 80 100 takıldık hala durmuyor vallahi gelesi yok demekki seninkinin hayırlısı olsun az kalmis da dogru vakitte gelsin

32 den beri 40 asagisi gormedim 36 sonrasi 80 100 takıldık hala durmuyor vallahi gelesi yok demekki seninkinin hayırlısı olsun az kalmis da dogru vakitte gelsin
hayırlısı inşallah da böyle giderse 42. Haftayı gorucem sancı 20 çıktı şuan ama 10 düşüyor doğum falan yok bana belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…