2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin canim Allah razi olsun! Sukur kurtuldunuz ikinizde sagliklisiniz:) gule gule buyut evladini insallah

Nst deyim şuan resmen 0 yaziyo sancı kısmında
eheheh yarin benim nst de ne cikcak bakalim. en son 1,5 hafta once girmistim.
bizimkiler iceriyi seviyo.

Gecmis olsun benmde bi ara kaşıntı ve sivilce gbi şeyler çıkmıştı o bölgemde ben travazol krem ve fitil kullandım travazol krem kaşıntıya ve pisige çok iyi geliyor deneyebilirsin
Enfeksiyon cıktı canım lokosıt degerı baya baya cıkmıs. Sonucu aldım dr u beklıyoz

Cok guzel canim Allah daha iyi etsin

Ben devlete gidiyorum onlar da bana 42 te kadar bekleriz dedi ben risk almak istemiyorum suni ile başlatırlar 40+3 de en son diye düşünmüştüm. Perşembe günü aynı hastanede başka bir doktorla görüşecem oda 42 derse özele gitmeyi düşünüyorum dogum için kaka yapar diye korkuyorum beklemekten

Ağrı kesicinin etkisi geçince başlıyo. Düne göre daha iyiyim olsun yavrum doğduya öyle böyle geçer

Kizlar sanci giriyor yaklasik 4 dkda bir ama cat diye boyle dogum baslamaz heralde. Yalanci sanci mi anlayamadım. Dayanilmaz bir agri degil. Bir de 30 sn kadar sürüyor. Sizin dogum sancilari ne kadar suruyordu. Ayırt edemiyorum. Sonucta dogum sancisi olsa dayanamazdim diye dusunuyorum. Of bilemedim. Ilk dogumda suni sanciyla baslatmislardi. Kendiliginden nasil baslar anlayamiyorum.

Dogum sancısı için düzen onemli diyorlar, duzenli giriyor ve araliklari kisaliyor mu?

Hakkaten bir avuç kaldık. Süt, kaka, gaz muhabbetini dönerken ben hala göbeğimi yağlıyorum

Japonya'da da zorunluluk dışında normal doğum yapıyorlar. Çatı genişliğine bakılıyor ama doğum için tedbir almak amaçlı. Çatın dar, seni sezaryene alalım denmiyor yani..

Evet burada da daha uygun fiyatlı, ayrıca doktor, ebe ve hemşirelerin de işi kolaylaşıyor. Ama sayı olarak çok az.. Sadece bir kişi tanıyorum sezaryen olan. Onun da bebeği dönmediği için sezaryen yapılmıştı.
carsambaya plan yapiyor esim deniz mangal keyif yapalim nasil olsa sen doguramazsin diyor:):)

Biz de normal hayatımıza devam ediyoruz. Geziyoruz, yiyoruz içiyoruz.. Hiç doğmayacak gibi hayatımıza devam ediyoruz.. Sayılan belirtiler yok

Kilo toplamı bizde tek yönlü arttı. Eşim sabit.. O da sinir bozucu.. Kilo alaydı iyiydi..

Bebekler hep kilo veriyor ilk doğduklarında, ödemleri gidiyor endişe etmeyin.
En kısa zamanda biz de kavuşuruz umarım..
Nst deyim şuan resmen 0 yaziyo sancı kısmında

Salı günü ben de aynısıydım.

Yarın takvimim silinir heralde biz çok merak ediyoruz ama bu kız bizi hiç merak etmiyor hiçbir belirtim olmadı 40 hafta doldu karnım da inmedi bugün acilde kontrole perşembe de artık doktorda son kontrole gideriz
AYnı şeyleri yaşıyoruz canım ya yarın benimde takvim silinir bizdede belirti yok sadece akıntım arttı dünden bugüne yarında nst çekilcez acilde perşembe günüde doktor görecek son görmesi olur inşallah birşeyler yapmaya başlar.. pazartesiye kadar bekleyecek diye korkuyorum ya

EN çok korktuğum şey benimde bu. Rabbim korusun yavrularımızı.. bende bu konuyu konuşacağım Allah korusun ya düşünüpte kötüyü çağırmayalım sağlıkla gelecekler inşallah

Doğum sancısı önce hafif başlıyor sonra şiddetleniyor zaten. Bel kasık ve karın aynı anda kasılıyorsa, düzenliyse, pozisyon değiştirince geçmiyorsa, ve sıklığı şiddeti zaman geçtikçe artıyorsa doğum sancısı demektir.

Benimde akinti fazlalasti 1 haftadır ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…