Amin canim Allah razi olsun! Sukur kurtuldunuz ikinizde sagliklisiniz:) gule gule buyut evladini insallahKızlar size mükemmel doğum hikayemden bahsetmek isterdim ama o gün mükemmel olan tek şey oğlumun doğmasıydı. Kimseyi etkilememek adına doğumumdan bahsetmeyeceğimTek problemimiz şu gerçi ben problem olarak görmüyorum çok şükür lohusa depresyonu denen olaya girmedim Sütüm fazla sayılmaz özellikle bebek pek çekemiyor. Hastaneden çıkana kadar 150gram kaybetti. Önce iki göğsümü emziriyorum, daha sonra pompa yapıyorum bebeğin çekemediklerini sağıyorum veriyorum. Daha sonra 30cc mama hazırlayıp veriyorum çok güzel doyuyor. Bazen mamadan çok az alıyor bazen hepsini bitiriyor. Emdiği sütümle alakalı herhalde. Mama olarak doktor aptamil kullan dese de sma kullanıyorum. Sormak istediğimiz birşey varsa yardımcı olabilirim. Herkese sevgiler, doğumu olanların Allah yardımcısı olsun
eheheh yarin benim nst de ne cikcak bakalim. en son 1,5 hafta once girmistim.Nst deyim şuan resmen 0 yaziyo sancı kısmında
Enfeksiyon cıktı canım lokosıt degerı baya baya cıkmıs. Sonucu aldım dr u beklıyozGecmis olsun benmde bi ara kaşıntı ve sivilce gbi şeyler çıkmıştı o bölgemde ben travazol krem ve fitil kullandım travazol krem kaşıntıya ve pisige çok iyi geliyor deneyebilirsin
Aynen ben de kizin nickini bulamadim@Babylionmother nasılsın? Bir de musait olunca yazar misin cocugun kilo ve bas cevresi doktorlarin dedigi gibi mi çıktı?
@alessalion yeni nicki neydi? Dudagi morardi demisti nasilsin diye soracagim nicki bulamadim
Cok guzel canim Allah daha iyi etsinKızlar size mükemmel doğum hikayemden bahsetmek isterdim ama o gün mükemmel olan tek şey oğlumun doğmasıydı. Kimseyi etkilememek adına doğumumdan bahsetmeyeceğimTek problemimiz şu gerçi ben problem olarak görmüyorum çok şükür lohusa depresyonu denen olaya girmedim Sütüm fazla sayılmaz özellikle bebek pek çekemiyor. Hastaneden çıkana kadar 150gram kaybetti. Önce iki göğsümü emziriyorum, daha sonra pompa yapıyorum bebeğin çekemediklerini sağıyorum veriyorum. Daha sonra 30cc mama hazırlayıp veriyorum çok güzel doyuyor. Bazen mamadan çok az alıyor bazen hepsini bitiriyor. Emdiği sütümle alakalı herhalde. Mama olarak doktor aptamil kullan dese de sma kullanıyorum. Sormak istediğimiz birşey varsa yardımcı olabilirim. Herkese sevgiler, doğumu olanların Allah yardımcısı olsun❤
Geçmiş olsun canim Allah şifa versinAcıl e geldım kızlar lokosıt degerı 42 cıktı enfeksiyon cıktı. Dr muayene edecek sımdı
Herkesler dogurdu yaaaaadogurmayanlar parmak kaldirsin. Sanirim en son ben kalcam
Sizi daha önceki gebelikleriniz kaçıncı haftada doğmuştusenin kanala inmismis onu dojtordan baskasi anlayama, canim sen bugun bir sor usg bir baksin
Ağrı kesicinin etkisi geçince başlıyo. Düne göre daha iyiyim olsun yavrum doğduya öyle böyle geçerO kisiden kisiye degisen bir durum tatlim. Ben bir haftada cok iyi olmustum evimi falan supuruyordum kiminin cok daha uzun suruyor hatta bir arksasimin ilki cok rahatti ikincide cok cektim demisti yani bunyeye hatta ddoguma gore degisiyor cokmu agriniz var
42 41 40 diye gidiyor:)Sizi daha önceki gebelikleriniz kaçıncı haftada doğmuştu
Dogum sancısı için düzen onemli diyorlar, duzenli giriyor ve araliklari kisaliyor mu?Kizlar sanci giriyor yaklasik 4 dkda bir ama cat diye boyle dogum baslamaz heralde. Yalanci sanci mi anlayamadım. Dayanilmaz bir agri degil. Bir de 30 sn kadar sürüyor. Sizin dogum sancilari ne kadar suruyordu. Ayırt edemiyorum. Sonucta dogum sancisi olsa dayanamazdim diye dusunuyorum. Of bilemedim. Ilk dogumda suni sanciyla baslatmislardi. Kendiliginden nasil baslar anlayamiyorum.
dogurmayanlar olarak bi liste mi tutsak yahu ahah
hafif bi tedirginlik olustu bende bu hafta. suyum/birden agir sancim gelirse evde yanlizim. esimi arayip ‘gel!’ desem en erken 1/1,5 saatte gelecek. insallah bayrami bekledigi gibi babasinin evde oldugu ani da bekler bari
Ben de amerikadayım burda dsia yok oyle birsey. Çok büyük bir dert olmadıkça normsl doğum zorluyorlar.
Çatı filan, bence bizim doktorların sezeryan doğuma bahanesi...
tatlım çok geçmiş.olsun üzüldüm bunları okuduğuma. ALLAH ŞİFA VERSİN
sezeryan konusu turkiye de cok hassas, farkettimevet burda aynisi, sezeryan konusu konusulmuyor bile. cok agir problemler olusunca tabiki konu farkli.
isin acikcasi sezeryan olunca bir doktor bircok hastaya birden bakabiliyor. bir ebe bircok hastayla birden ilgilenebiliyor. planli programli sonucta. ve yani sezeryan normal dogumdan fiyat olarak cok daha uygun oluyor.
bi yerde anliyorum, memlekette okadar cok insan var ki..kisi basina daha az doktor/ebe dusuyordur belki?
carsambaya plan yapiyor esim deniz mangal keyif yapalim nasil olsa sen doguramazsin diyor:):)
Normal insanın nasıl olduğunu unuttum. Sanki hep gobegim vardi ve karin kaslarimi kullanamiyordum. Gecen sene de hamileydim, kisin da ilkbaharda da hamileydim. Mevsimler gecti hala hamileyim.
Ve herkesin kocama kilo vermesiyle ilgili iltifat edip genclestin demesi sinirime dokunmaya başladı. Tam onun verdiği kiloyu ben almışım, aile dışına mal cokarmayan insanlae gibi kilo toplamimiz degismesin diye ugrasmisim gibi.
Bu ara banyoya girecegimde evde yalniz olmaktan cekiniyorum nedense. Halbuki dusmedim hiç, bir sey de olmayacak ama nedenseadam da diyor hem gitme diyorsun hem kapıyı kitliyorsun
Bebekler hep kilo veriyor ilk doğduklarında, ödemleri gidiyor endişe etmeyin.Kızlar size mükemmel doğum hikayemden bahsetmek isterdim ama o gün mükemmel olan tek şey oğlumun doğmasıydı. Kimseyi etkilememek adına doğumumdan bahsetmeyeceğimTek problemimiz şu gerçi ben problem olarak görmüyorum çok şükür lohusa depresyonu denen olaya girmedim Sütüm fazla sayılmaz özellikle bebek pek çekemiyor. Hastaneden çıkana kadar 150gram kaybetti. Önce iki göğsümü emziriyorum, daha sonra pompa yapıyorum bebeğin çekemediklerini sağıyorum veriyorum. Daha sonra 30cc mama hazırlayıp veriyorum çok güzel doyuyor. Bazen mamadan çok az alıyor bazen hepsini bitiriyor. Emdiği sütümle alakalı herhalde. Mama olarak doktor aptamil kullan dese de sma kullanıyorum. Sormak istediğimiz birşey varsa yardımcı olabilirim. Herkese sevgiler, doğumu olanların Allah yardımcısı olsun❤
Nst deyim şuan resmen 0 yaziyo sancı kısmında
pratik45 15 değil mi kiz 3 gun var benim de kontrolum var o gun
[/QUOTE
O günü saymıyorum bem
Bayramda günler karıştı idare et beni
AYnı şeyleri yaşıyoruz canım ya yarın benimde takvim silinirYarın takvimim silinir heralde biz çok merak ediyoruz ama bu kız bizi hiç merak etmiyorhiçbir belirtim olmadı 40 hafta doldu karnım da inmedi bugün acilde kontrole perşembe de artık doktorda son kontrole gideriz
Bizdede ablamgil eşimin kardeşi falan tatile gittiler benden ümidi kesip doğurmazsın sen zaten diyerek hahaha dedim aynencarsambaya plan yapiyor esim deniz mangal keyif yapalim nasil olsa sen doguramazsin diyor:):)
EN çok korktuğum şey benimde bu. Rabbim korusun yavrularımızı.. bende bu konuyu konuşacağım Allah korusun ya düşünüpte kötüyü çağırmayalım sağlıkla gelecekler inşallahBen devlete gidiyorum onlar da bana 42 te kadar bekleriz dedi ben risk almak istemiyorum suni ile başlatırlar 40+3 de en son diye düşünmüştüm. Perşembe günü aynı hastanede başka bir doktorla görüşecem oda 42 derse özele gitmeyi düşünüyorum dogum için kaka yapar diye korkuyorum beklemekten
Doğum sancısı önce hafif başlıyor sonra şiddetleniyor zaten. Bel kasık ve karın aynı anda kasılıyorsa, düzenliyse, pozisyon değiştirince geçmiyorsa, ve sıklığı şiddeti zaman geçtikçe artıyorsa doğum sancısı demektir.Kizlar sanci giriyor yaklasik 4 dkda bir ama cat diye boyle dogum baslamaz heralde. Yalanci sanci mi anlayamadım. Dayanilmaz bir agri degil. Bir de 30 sn kadar sürüyor. Sizin dogum sancilari ne kadar suruyordu. Ayırt edemiyorum. Sonucta dogum sancisi olsa dayanamazdim diye dusunuyorum. Of bilemedim. Ilk dogumda suni sanciyla baslatmislardi. Kendiliginden nasil baslar anlayamiyorum.
Benimde akinti fazlalasti 1 haftadır ama tık yokAYnı şeyleri yaşıyoruz canım ya yarın benimde takvim silinirbizdede belirti yok sadece akıntım arttı dünden bugüne yarında nst çekilcez acilde perşembe günüde doktor görecek son görmesi olur inşallah birşeyler yapmaya başlar.. pazartesiye kadar bekleyecek diye korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?