2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nerdeyse 2 saattir 5 dkda bir 30 40sn geliyor. Ama dayanilmayacak gibi degil. Konusup gezebiliyorum. Dus da aldim bekliyorum. Iyice artinca gidicem o zaman.
haftalardir o haldeyim 6 dk da geliyo kasilma toplama bırakma aglamadan su kanama bebek hareket azalmasi olmazsa gelme dedi takip et belki senin yalanci degildir

Kucagina alabilmen bile bir mucize evde bir sorun yaşanıp mudehale edemeyeceginize vuslat biraz daha uzasin, ne yapalım. Hikayenin sonu mutlu olsun yeter

Suyun geldikten sonra bebeğin başı iyi yerleşmemiş olursa Allah korusun kordon önden gelebilir eğer sancı aralığın çok azaldıysa gitmek daha iyi olabilir bu Doğumumda hastaneye giderken bende çok zorlandım 7 yaşında ki kızımı değil ama 2,5yaşındakini bırakmak çok zor geldi ama inşallah kolayca doğurup evinize sağlıkla dönersiniz evde bekleyen bıcırlar çabuk adapte oluyor herşeye

haftalardir o haldeyim 6 dk da geliyo kasilma toplama bırakma aglamadan su kanama bebek hareket azalmasi olmazsa gelme dedi takip et belki senin yalanci degildir
Hadi ya haftalardir sürüyor demek. Zor oluyordur oyle de. Bu dogum isleri cok garip ya. Ne olacagi hic belli olmuyor. Boyle aksama kadar bekliycem. Zaten yarin kontrolum vardi. Syni devam edrrde yarin kontrole giderim

Olabilir valla. Araliklari biraz daha artarsa gideyim bi. En kotu ihtimal yarina gidicem. Siz de 3. Kez yasiyosunuz. Her birini ayri dusunuyorsunuz. Anne olmak cok guzel ve zor.

Canım sunı almazsan sana onerım yuru sureklı ve agrı geldıkce sırtını ovdur elın ayagın sıcak olsun yaz dıye bırsey gıymemezlık yapma deneyımlısın zaten ben dogum oncesı cok terledım cok ıyı oldu

Kızlar benim doğum öncesi raporum cuma günü bitiyo öğün sonuncu günü cumartesi de tatil rapor yazdiramazsam Pazartesiye kalsa sorun olur mu bilgisi olan yazabilir mi çünkü doğum olmazsa raporu uzatmak gerekiyor

Nerdeyse 2 saattir 5 dkda bir 30 40sn geliyor. Ama dayanilmayacak gibi degil. Konusup gezebiliyorum. Dus da aldim bekliyorum. Iyice artinca gidicem o zaman.
hadi hayirlisi canim meryem ana duasi ni oku abedestini al guzelce ayetel kursiyi nas felan oku rabbim bir avazda krtarsin sadece rabbimize dua edelim eger sancilarin cok artarsa canim egil kalk ne kadr cok acilma o kadr sanci unutma ben ilk doguma 6 cm acilmayla gitmistim ayni senin ki gibi sabah dokuzda kac tanr hastahaneye gittim. anlayamadilar dogum oldugunu cunku dusmustum belim cok agriyordur ben bel agrisiyla gifiyorum zamn gectikce hareket ettikce siddeti artiyor neyse ilk giitim hadtahane altan bakiyor o anda nisan dusuyor ama ben bilmiyorm o ne demek 1 cm acilmam var ebe eve git yada baska hadtahaneye git diyor dogumla alakali degil saka gibi 42 haftaligim ordan oraya ordan oraya arasirma hastahanesine gidiyoruz ortapediye gidiyorz adam hemn anliyor sizin dogumunz gelmis once kadin doguma cikin neyse bakiyorlar ben o bir kac saat icinde acilmam 6 cm oluyor saat 12 de yatisim yapiliyor dogumanede geziyom o sure o kadar yavas ilerliyor ki taaa aksam 7 de doruyorum suyum falan dogum esnasida geldi sanirim ben cok tuaf bir bunyeye sahibim cunku hep dogim esnasida su nisan geliyor sancida cok onemli.. bagzilarin bu sureci dogum esnasida oluyor. eger dogum sa karnini doyur su ic bol bol cunku cidden ac kaliyorsun zaten lavmn yapiyorla

Bana hastaneden dediler ki haftasonu bile olsa resmi tatil bile olsa gerekirse acile gel yazdır. Ama ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum, malum hamilelik......

Bana hastaneden dediler ki haftasonu bile olsa resmi tatil bile olsa gerekirse acile gel yazdır. Ama ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum, malum hamilelik......
Tamam canım sağol bana da muhasebeci doğum olmazsa mutlaka raporu uzat demişti şansıma hafta sonu denk gelcek insallah doğum olur

Lavma yapmadılar bana ben daha cok enerjı verecek seyler yedım cıkolata fındık cevız bar gıbı lavma cok kotuymus dogumdan zormus benım hastanel talep etmedı. Benım cok degısık bır dogum oldu onlarda sasırdı dogumhaneye zor yetıstımbızım hastane 10 cm olmadan dogum haneye almıyor gırıyorsun ıkı ıkınıyorsun bebıs gelıyor. Ilk dogmumdu acılmam hızlı oldu sureklı yurudum sırtımı ovdurdum onlar bıle sasırdı hepsı afferın dedı 2 de hastaneye gırdım 8.15 dogurdum ılk dogum normal Allah herkese kolay dogum nasıp etsın

İkinizin de hormonları kabarmış anne yüreği senin için endişe ediyor tabi.. E senin de son zamanlar hassasiyet stres heyecan.. Güzel şeyler bunlar sağlıkla inşallah güzel haberlerle

Kapıyı kilitleme ya ben kilitlemiyorum hiç ne olur ne olmaz.. Kilo mevzusunda ben de senle aynı durumdayım benimkisi spor yapıp duruyor sinirlerimi bozuyor ya bekle diyorum doğırayım beraber yaparız diye

super ya ilk dogum muydu beim anlatiggim ilk ti 3 un de gece sancilarim basladi sabah sekiz gibi baktim pembe kanama geliyor doguma gittim hic acilmam yok bile:) suyum sizdigi icin eve gondeediler bende.anlamadim 10 gibi yatisim oldu 12 gibi oturdum bekledim ebe diyor sen niye oturuyon bebek geldi dedim ve hemn catiya aldilar:) dogurdum bence dogum sayisi artikca dogum kisa ve rahat oluyor

40 hafta dolsun diye bekledik şimdi de 42 ye uzadı içim şişti valla
37-42 arasi normal zamani dedik dedik doguramadik yine
Ben beklemiyorum artik, hic dogmayacak gibi geliyor. Omur ilik isyanda. Son zamanlarda kilo almak da kolaylaştı sanki. Bakalım sonumuz ne olacak.

Ilktı canım cok bılınclı gıttım

Yaa canim benim kiyamam sana lutfen aglama gececek insallah kavusacaksin bebisine

sana katiliyorum ama alan memnun satan memnun durumunu goruyorum burda, o yuzden cokta seyetmiyorum valla. Allah bana normal ve rahat bi dogum nasil etsin de insallah, o an sancisi agrisi hatta bir iki altta dikisine bile raziyim

İkinizin de hormonları kabarmış anne yüreği senin için endişe ediyor tabi.. E senin de son zamanlar hassasiyet stres heyecan.. Güzel şeyler bunlar sağlıkla inşallah güzel haberlerle
ay dimi tatlim, bu beklemelerin bile bi guzelligi var. dokuz ay gun saymisiz son dakikalarida idare ederiz nedir yani:)) Allaha cok sukur mutlu ve guzel bi hamilelik donemi gecirdim, bide saglikla kavusursak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…