2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla 38+4 ama anlattığınız her şey var bende. Şuan mide yanmasından uyuyamıyorum.

Dün gece çok ilginç bi şey oldu. Galiba ilk defa sırt üstü döndüm yanlışlıkla boğazıma tükürük kaçtı ve nefesim kesilerek hiiiihhhhh diye uyandım yataktan zorla kalkan ben bir fırladım inanamazsınız. Nefes alamamaya devam ettim oksurdum sürekli nefes almaya çalıştım bi yandan gözlerimden deli gibi yaş akıyo eşimi dürterek zor uyandırdım yardım etsin diye ama adam kalktı uyanamadı anlamdı yani bana yastık uzatiyo uyku sersemi ben bu arada deli gibi öksürüp nefes almaya çalışıyorum. Eşim indi yataktan salona gitti geldi bana bakıyo saf saf bi bağırdım "su getirseneeee" diye aynı bakışlarla gitti su getirdi ama ben mahfoldum gerçekten ölücem sandım. Sonra gitti salondaki koltuğa uzandı uyudu ben şok sabah oldu işteyken aradım anlattım gram farkında değil asla hatirlamiyo ve şok oldu. Ya dedim komşuya mı gidicem ben gece bi şey olsa uyanmıyorsun sen bu nasıl iş bi daha bi şey olursa vur bana uyandır diyo

Şimdi dualarla uyuyorum valla Allaha emanetim Rabbim.hepimizi korusun

Banada nedense hep dogum sancısı gece gelir gibi bir düşünce hakim gündüzler boş geçiyor gece korkuyorum

Bildiğin kafa atıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi peki 1 saat olacak nerdeyse
surebilir canim gecen cuma oldu nstde birddn duzenli dogum sancisi cikti bir heycanla dogumahaneyee giitim acilmam yokmus neyse tam gece iki 3 kadr surdu uyumusum sabah uyandigimda hic bisey yok antreman yapiyor. bu bir uygulama bar sanci dayac onu indir dakika arlillarini hesabla bakalaim

Bu da gol değil bende uyumaya çalışayım bari

H hepgenc canim sende bendensin ilki sunoyle olmus bu nasio geleck.hic bilmiyorum
bende dun aksam yolculukta 20 dk boyinca kasiklaroma vajinaya siddetli.agri girdi nefesim kesildi ter icinde kaldim

bugunde ara ara geliyo ama dun aksamki gibi siddetli degil hayirkisi artiik
sekersizfistikezmesi canim gel 14unde anlasalim birlikte doguralim normal dogumla insllah o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…