2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Geçmiş olsun, bir an önce sağlıkla evinize gitmeniz dileğiyle..
42 ye kadar yolu var canim

42 olmasın

Türkiye'de ikiz ve normal doğum hiç duymadım.
Son bir hafta, sonra hep birlikte evinizde bu günleri unutacaksınız

37-42 arasi normal zamani dedik dedik doguramadik yine
Ben beklemiyorum artik, hic dogmayacak gibi geliyor. Omur ilik isyanda. Son zamanlarda kilo almak da kolaylaştı sanki. Bakalım sonumuz ne olacak.
Ben de beklemiyorum artık.. Hatta karnım daha küçük gelmeye başladı, galiba alıştım koca bir göbekle yaşamaya..

3. güncellemeyi de gördüm, epey de varmışız yahu.. Elinize sağlık

Onlar da duruma adapte olmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar

Kızlar hiç açılması olmayıp suni sancıyla açılması olup normal doğuran var mı?Kendi sancım gelmezse cumartesiye kdr, suniyi deniyim mi bilemedim.Arkdsn doktru hiç açılman yok boşuna suni sancı denemeyelim,açılman olmaz çektiğin sancıyla kalırsın deyip 40+1de sezeryana aldı.Ne yapsam bilemedim

Ben artık o kadar alıştım ki yalancı sancılara hiç gerçek sancı gelmicekmiş gibi rahatım gelse sasiricam gerçekten.
Arkadaşa katiliyorum nasil ayirt etcez 8 dk geliyor suan mesela bu hazırlık diyip geçiyorum

canim benim biraz suyum geldi ilk dogumda acilma sifirdi suni verdiler cok sukur normal yaptim normali denemk istersen dene bence

ne sacma, burda (almanyada) suni sanciyla bisuru dogum oluyor. insallah gonlune gore olur normal dogum sancin baslar canim!

canim benim biraz suyum geldi ilk dogumda acilma sifirdi suni verdiler cok sukur normal yaptim normali denemk istersen dene bence

İnşAllah dayanabilirsem denemek istiyorm canım.Umarım kendliğinden gelirde sancılarım daha iyi olur benim için.Suni sancı diye kime söylesem hep çok zor diyorlar.

ne sacma, burda (almanyada) suni sanciyla bisuru dogum oluyor. insallah gonlune gore olur normal dogum sancin baslar canim!

Amin inşAllah canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin ❤Benim doktor da suni denicek açılma olmazsa veya bir problem çıkarsa sezeryana alırım dedi.

erkenci kusta 3 uz dogurmustu:) sanem olabilir yani

Kizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.

m masaallah canim cok sevindim
gecmis olsun Allah anali babali büyütsün
darisi bu kolaylikla geri kalanlara

hey masallah, ruya gibi!! burda ‘dogum sancin dogurucan sen’ diyenler hepten hakli cikti ya kizin uyandiginda bi bebis gorecek, gonlundeki gibi oldu gercekten
Masallah, guzelliklerle bereketle buyusun evladin insallah canim

hey masallah, ruya gibi!! burda ‘dogum sancin dogurucan sen’ diyenler hepten hakli cikti ya kizin uyandiginda bi bebis gorecek, gonlundeki gibi oldu gercekten ♥
Masallah, guzelliklerle bereketle buyusun evladin insallah canim
Sagol canim. Valla istedigim gibi oldu. Hem herkes kurbanini kesti, kizim uyudu, sancim cok olmadi. Insan daha ne ister ki? Bol bol hareket edin. Sizin de oyle olacak inaniyorum. Zaten sen bayagi iyisin o konuda. Bir avazda doguverir insaallah canim.

amiiin insallah canim, benimle beraber butun arkadaslar insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…