Soran yazan dua eden tüm annelerimizden Allah razı olsun.
Leon 2 gündür küvezde ve acikarak heyecanla emme olayı yasamadgi için morarma olayı yasamams. Ben günde 2 kere gidiyrm emzirmek için öyle uykucu ki uyurken emmeye çalışıyor derken 2 gün olmuş bugün.
Gece yarısı kalkıp sagiyorum az geliyor ama insallah artar.
Mama olarak Hipp mama aldık orda da onu veriyorlar birde ben ne kadar sağarsam.
Nasip olur evimize çıkarsak işte o zaman bayram olcak küçük kedimlee ailemize
Hepinizi çok özledim gece yarışı uykusuz her gece sabahı sohbetlerimizi de. Tüm annelere ve bebeklere öpücükler
42 ye kadar yolu var canim
çünkü doğru olanı bu. Allah büyük konuşturmasın da br daha hamile kalırsam Türkiye de doğum yapmak istemem. Benşm durumumda orada olsaydım kesin seseryan yapmışlardı. Hem erken hem düşük kilolu hem de ikiz. Ellerinde neşter heyecanla beklerlerdi. Dikişim bile yok şu an...
Ben de beklemiyorum artık.. Hatta karnım daha küçük gelmeye başladı, galiba alıştım koca bir göbekle yaşamaya..37-42 arasi normal zamani dedik dedik doguramadik yine
Ben beklemiyorum artik, hic dogmayacak gibi geliyor. Omur ilik isyanda. Son zamanlarda kilo almak da kolaylaştı sanki. Bakalım sonumuz ne olacak.
evvvveeeet, buda dogumu bekleyenler listemiiiz:
@Zeytinliii
elaide
@ikuayko
Efelihayat
onigirichan
@labfaresi
O Oha diyorum
@sekersizfistikezmesi
@ada_2019
Asiltutku
H hepgenc
@smsnbbk
Oznurr26
@avenerica
@ecefur
Z zhrazynep
eksigim var miii
Valla 38+4 ama anlattığınız her şey var bende. Şuan mide yanmasından uyuyamıyorum.
Dün gece çok ilginç bi şey oldu. Galiba ilk defa sırt üstü döndüm yanlışlıkla boğazıma tükürük kaçtı ve nefesim kesilerek hiiiihhhhh diye uyandım yataktan zorla kalkan ben bir fırladım inanamazsınız. Nefes alamamaya devam ettim oksurdum sürekli nefes almaya çalıştım bi yandan gözlerimden deli gibi yaş akıyo eşimi dürterek zor uyandırdım yardım etsin diye ama adam kalktı uyanamadı anlamdı yani bana yastık uzatiyo uyku sersemiben bu arada deli gibi öksürüp nefes almaya çalışıyorum. Eşim indi yataktan salona gitti geldi bana bakıyo saf saf bi bağırdım "su getirseneeee" diye aynı bakışlarla gitti su getirdi ama ben mahfoldum gerçekten ölücem sandım. Sonra gitti salondaki koltuğa uzandı uyudu ben şok sabah oldu işteyken aradım anlattım gram farkında değil asla hatirlamiyo ve şok oldu. Ya dedim komşuya mı gidicem ben gece bi şey olsa uyanmıyorsun sen bu nasıl iş bi daha bi şey olursa vur bana uyandır diyo
Şimdi dualarla uyuyorum valla Allaha emanetim Rabbim.hepimizi korusun❤
Arkadaşa katiliyorumBen artık o kadar alıştım ki yalancı sancılara hiç gerçek sancı gelmicekmiş gibi rahatımgelse sasiricam gerçekten.
Kasık bel ağrım oluyor geçiyo yalancı sancı işte darısı gerçeğine inşallahhic belirtin var mi peki yalanci cidii sanci gibi
canim benim biraz suyum geldi ilk dogumda acilma sifirdi suni verdiler cok sukur normal yaptim normali denemk istersen dene benceKızlar hiç açılması olmayıp suni sancıyla açılması olup normal doğuran var mı?Kendi sancım gelmezse cumartesiye kdr, suniyi deniyim mi bilemedim.Arkdsn doktru hiç açılman yok boşuna suni sancı denemeyelim,açılman olmaz çektiğin sancıyla kalırsın deyip 40+1de sezeryana aldı.Ne yapsam bilemedim
ne sacma, burda (almanyada) suni sanciyla bisuru dogum oluyor. insallah gonlune gore olur normal dogum sancin baslar canim!Kızlar hiç açılması olmayıp suni sancıyla açılması olup normal doğuran var mı?Kendi sancım gelmezse cumartesiye kdr, suniyi deniyim mi bilemedim.Arkdsn doktru hiç açılman yok boşuna suni sancı denemeyelim,açılman olmaz çektiğin sancıyla kalırsın deyip 40+1de sezeryana aldı.Ne yapsam bilemedim
canim benim biraz suyum geldi ilk dogumda acilma sifirdi suni verdiler cok sukur normal yaptim normali denemk istersen dene bence
ne sacma, burda (almanyada) suni sanciyla bisuru dogum oluyor. insallah gonlune gore olur normal dogum sancin baslar canim!
ah bu yalanlarin gozu kor olsunKasık bel ağrım oluyor geçiyo yalancı sancı işte darısı gerçeğine inşallah
erkenci kusta 3 uz dogurmustu:) sanem olabilir yaniGeçmiş olsun, bir an önce sağlıkla evinize gitmeniz dileğiyle..
42 olmasın
Türkiye'de ikiz ve normal doğum hiç duymadım.
Son bir hafta, sonra hep birlikte evinizde bu günleri unutacaksınız
Ben de beklemiyorum artık.. Hatta karnım daha küçük gelmeye başladı, galiba alıştım koca bir göbekle yaşamaya..
3. güncellemeyi de gördüm, epey de varmışız yahu.. Elinize sağlık
Onlar da duruma adapte olmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar
Hiç bilmiyorum ki canım cuma günü ogrencem bende doktora gidince sorcam.cumarteside yazarlar inşallahRaporu uzatmak için doktorun henüz doğum olmadı felan mı yazması gerekiyor?
Bir de kaç gün uzayacak bu şekilde
Allahin izniyle yaparsinİnşAllah dayanabilirsem denemek istiyorm canım.Umarım kendliğinden gelirde sancılarım daha iyi olur benim için.Suni sancı diye kime söylesem hep çok zor diyorlar.
benide ekler misin hala bekliyorummmmevvvveeeet, buda dogumu bekleyenler listemiiiz:
@Zeytinliii
elaide
@ikuayko
Efelihayat
onigirichan
@labfaresi
O Oha diyorum
@sekersizfistikezmesi
@ada_2019
Asiltutku
H hepgenc
@smsnbbk
Oznurr26
@avenerica
@ecefur
Z zhrazynep
eksigim var miii
masaallah canim cok sevindimKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Cok sagol canim. Amin insaallah hepimize.m
masaallah canim cok sevindim
gecmis olsun Allah anali babali büyütsün
darisi bu kolaylikla geri kalanlara
hey masallah, ruya gibi!! burda ‘dogum sancin dogurucan sen’ diyenler hepten hakli cikti yaKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Sagol canim. Valla istedigim gibi oldu. Hem herkes kurbanini kesti, kizim uyudu, sancim cok olmadi. Insan daha ne ister ki? Bol bol hareket edin. Sizin de oyle olacak inaniyorum. Zaten sen bayagi iyisin o konuda. Bir avazda doguverir insaallah canim.hey masallah, ruya gibi!! burda ‘dogum sancin dogurucan sen’ diyenler hepten hakli cikti yakizin uyandiginda bi bebis gorecek, gonlundeki gibi oldu gercekten ♥
Masallah, guzelliklerle bereketle buyusun evladin insallah canim
amiiin insallah canim, benimle beraber butun arkadaslar insallah!Sagol canim. Valla istedigim gibi oldu. Hem herkes kurbanini kesti, kizim uyudu, sancim cok olmadi. Insan daha ne ister ki? Bol bol hareket edin. Sizin de oyle olacak inaniyorum. Zaten sen bayagi iyisin o konuda. Bir avazda doguverir insaallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?