hahah tatlim ikisini birden doguran birinide ekstradan doguruverir diye sey etmisim herhalde
O bana normalde zamanda da olurdu, insanlar anlayamiyor kendi kendimizi oldurmeye çalışıyoruzValla 38+4 ama anlattığınız her şey var bende. Şuan mide yanmasından uyuyamıyorum.
Dün gece çok ilginç bi şey oldu. Galiba ilk defa sırt üstü döndüm yanlışlıkla boğazıma tükürük kaçtı ve nefesim kesilerek hiiiihhhhh diye uyandım yataktan zorla kalkan ben bir fırladım inanamazsınız. Nefes alamamaya devam ettim oksurdum sürekli nefes almaya çalıştım bi yandan gözlerimden deli gibi yaş akıyo eşimi dürterek zor uyandırdım yardım etsin diye ama adam kalktı uyanamadı anlamdı yani bana yastık uzatiyo uyku sersemiben bu arada deli gibi öksürüp nefes almaya çalışıyorum. Eşim indi yataktan salona gitti geldi bana bakıyo saf saf bi bağırdım "su getirseneeee" diye aynı bakışlarla gitti su getirdi ama ben mahfoldum gerçekten ölücem sandım. Sonra gitti salondaki koltuğa uzandı uyudu ben şok sabah oldu işteyken aradım anlattım gram farkında değil asla hatirlamiyo ve şok oldu. Ya dedim komşuya mı gidicem ben gece bi şey olsa uyanmıyorsun sen bu nasıl iş bi daha bi şey olursa vur bana uyandır diyo
Şimdi dualarla uyuyorum valla Allaha emanetim Rabbim.hepimizi korusun❤
Aha da geldiiiiKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Kediler bile 56 gunde mi ne doguruyor, sen neymissin be abiiigel vatandaş geel! Her 6 haftada 1 tane doğuran kadın var, geeeelll
Canım benim hiç açılmam yoktu propess diye bir fitil koydular 10 saatte falan açılmayı başlatı kendi sancılarımla doğurdum suni almadımKızlar hiç açılması olmayıp suni sancıyla açılması olup normal doğuran var mı?Kendi sancım gelmezse cumartesiye kdr, suniyi deniyim mi bilemedim.Arkdsn doktru hiç açılman yok boşuna suni sancı denemeyelim,açılman olmaz çektiğin sancıyla kalırsın deyip 40+1de sezeryana aldı.Ne yapsam bilemedim
dedim sana senin kesin dogumdur cok sevindim kuzum kurtuldun massalllh sana:):Kizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
HarikaaaaKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Kizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Valla iyi fikir de ben uyku sersemlerinden çok korkarım. Bilinç yerinde değil diye bana bi şey yapıcak diye aklım çıkıyoO bana normalde zamanda da olurdu, insanlar anlayamiyor kendi kendimizi oldurmeye çalışıyoruzyastikla kafasına yüzüne vur bir dahakine
benim dista hic dikis yok cnm. yapistirma dediklerinden.Kizlar bu sezeryanla.dogum yapanlar dikisler alinacak mi yoksa kendi kendine kaynayacak mi bilen war mi
gule gule buyut xnmKızlar sabah 11 buçuk gibi oğlum sezeryan ile dünyaya geldi. İkimizde çok şükür iyiyiz.
gule gule buyut canim.Sagol canim. Valla istedigim gibi oldu. Hem herkes kurbanini kesti, kizim uyudu, sancim cok olmadi. Insan daha ne ister ki? Bol bol hareket edin. Sizin de oyle olacak inaniyorum. Zaten sen bayagi iyisin o konuda. Bir avazda doguverir insaallah canim.
Allah yardımcınız olsun canım sakın hiç kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme. Etraf anca konuşuyor. Ama onu karnında besleyip büyüten, kalbindede bir ömür sevgisiyle büyütecek sensin. Sakin ve güçlü kal. Her şey allahın izni ile yoluna girecekhepinize gunaydin.
dogum yapanlar gozunuz aydin..
diger arkadaslara sabir diliyorum..
ben ne yazik ki sabrimin sinandigi bir zamandan geciyorum. guzel kizimla her gun hastanedeyiz her gun kan aliyorlar yavrumdan. sarilik degeri duserken tekrar yukselise gecri ne yazik ki. anne sutu aldigi, kilo alimi iyi oldugu icin mama vs takviyesi yapmiyorlar. ileri tetkik istediler artik. dayanamiyorum. suan hassas o yuzden diye dusunmeyin ama 1 gun bile onemli karninizda. sirf gec kaliyor vs diye dusunerek dogum istemeyin derim. cunku ben suan o 1 gunluk farkin acisini cekiyorum. 37+6da aldilar. ben 38+0 olsun demistim. o bir gun yuzunden suan riskli gruba giriyor yavrum sarilikta ne yazik ki. bugun 11 gunluk ama bana 11 asir gibi geliyor gunler. tabi gelen gidenin de yorumlari vs beni deli etmeye yetiyor. ne diyim Allah beterinden saklasin...
canim allah sabir versin bugunlerde gececek sende yavrunla cok guzel gunler geciririsin tabi dedigin kisim kismen dogru fakat olmadi gereken zamn buymus taktir alllahin guclu durmaya calis zor oldugunu biliyorum kendini bu konuda sakin suclma cunku 40 haftada dogupta 4 kilo uzeri dogan bebeklere sahit oldum sarilik geciren oldu. ikinci cocugumda suyumu patlatmadiklari icin bebegin cigerine su kacti 6 gun yogun bakimda da yatti gidip emziriyordum ciktiktan sonra sonraki gun sariligi cikti sonra hersey duzeldi cok emzird mamada vrrdim aslinda mamaya bilr gerek yokmus onun sadrce anacigina ihtiyaci varmis bak suan tosun gibi ortaligi birbirinr katiyor kok sokturuyor bizehepinize gunaydin.
ben ne yazik ki sabrimin sinandigi bir zamandan geciyorum. guzel kizimla her gun hastanedeyiz her gun kan aliyorlar yavrumdan. sarilik degeri duserken tekrar yukselise gecri ne yazik ki. anne sutu aldigi, kilo alimi iyi oldugu icin mama vs takviyesi yapmiyorlar. ileri tetkik istediler artik. dayanamiyorum. suan hassas o yuzden diye dusunmeyin ama 1 gun bile onemli karninizda. sirf gec kaliyor vs diye dusunerek dogum istemeyin derim. cunku ben suan o 1 gunluk farkin acisini cekiyorum. 37+6da aldilar. ben 38+0 olsun demistim. o bir gun yuzunden suan riskli gruba giriyor yavrum sarilikta ne yazik ki. bugun 11 gunluk ama bana 11 asir gibi geliyor gunler. tabi gelen gidenin de yorumlari vs beni deli etmeye yetiyor. ne diyim Allah beterinden saklasin...
Bu kizdan ne cektin be Rüzgar. Resmen sinavin oldu senin. O etrafin da .... Sen biliyorsun gerisini.hepinize gunaydin.
@hepgenc canim sende bendensin ilki sunoyle olmus bu nasio geleck.hic bilmiyorum
bende dun aksam yolculukta 20 dk boyinca kasiklaroma vajinaya siddetli.agri girdi nefesim kesildi ter icinde kaldim
bugunde ara ara geliyo ama dun aksamki gibi siddetli degil hayirkisi artiik
sekersizfistikezmesi canim gel 14unde anlasalim birlikte doguralim normal dogumla insllah o gun
Geçmiş olsun canım bizde dün kan verdik takipteyiz.hepinize gunaydin.
Allah yardımcınız olsun canım sakın hiç kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme. Etraf anca konuşuyor. Ama onu karnında besleyip büyüten, kalbindede bir ömür sevgisiyle büyütecek sensin. Sakin ve güçlü kal. Her şey allahın izni ile yoluna girecek
canim allah sabir versin bugunlerde gececek sende yavrunla cok guzel gunler geciririsin tabi dedigin kisim kismen dogru fakat olmadi gereken zamn buymus taktir alllahin guclu durmaya calis zor oldugunu biliyorum kendini bu konuda sakin suclma cunku 40 haftada dogupta 4 kilo uzeri dogan bebeklere sahit oldum sarilik geciren oldu. ikinci cocugumda suyumu patlatmadiklari icin bebegin cigerine su kacti 6 gun yogun bakimda da yatti gidip emziriyordum ciktiktan sonra sonraki gun sariligi cikti sonra hersey duzeldi cok emzird mamada vrrdim aslinda mamaya bilr gerek yokmus onun sadrce anacigina ihtiyaci varmis bak suan tosun gibi ortaligi birbirinr katiyor kok sokturuyor bize
Bu kizdan ne cektin be Rüzgar. Resmen sinavin oldu senin. O etrafin da .... Sen biliyorsun gerisini.
cok tesekkur ederim hepinize.. Allah insallah bir cikar yol gosterecek bize...Geçmiş olsun canım bizde dün kan verdik takipteyiz.
Ayy hadi gözün aydın canım ya allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Allah yardımcınız olsun inşallah şifa versin minnoşa..hepinize gunaydin.
Canim.gecmis olsun ama sen neler astin lutfen kwndini salma sarilik hepimizin problemi bizimkinde de suan sarilik var hatta dun sarilik icin kan aldilar biraz dusmus bikac gune yine alacaklar... Gozunun ici dahii sapsari... Maalesef hepimizin korkulu ruyasi ama dedigin gbi Allah beterinden saklasinhepinize gunaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?