hayirli olsun canım Allah anali babali büyütsün geçmiş olsunKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
AynısıSelamlar herkeseee
38. hafta değişik bir haftaymış.
Akıntım inanılmaz arttı, yalancı kasılmalar arttı, bebek çok sert hareket etmeye başladı.
Aslında sert hareket değil de ayağını poposunu sert şekilde dayıyor orama burama.
Toplanma dediğiniz bu galiba.
Bi bakıyorum sağa yığılmış, bi bakıyorum ortada.
Bir yandan da bağırsaklarım sürekli bozuk gibi.
Yani sürekli WC ye girmiyorum ama girince ishal gibiyim.
38. Hafta değişik kısacası.
Bayramda beni görenler karnın hiç inmemiş, gününü geçirecek muhtemelen gibi yorumlarda bulundular.
Eylül annesi olacağım galiba
Sağlıkla büyütün bebişinizi. Gözünüz aydınKızlar sabah 11 buçuk gibi oğlum sezeryan ile dünyaya geldi. İkimizde çok şükür iyiyiz.
peki bu fitil sayesinde olan acilma ile sancilar daha mi uzun surdu? veya daha siddetli filan oldu mu sence?Canım benim hiç açılmam yoktu propess diye bir fitil koydular 10 saatte falan açılmayı başlatı kendi sancılarımla doğurdum suni almadım
ah tatlim cok uzuldum. Allah bir an once sagligina kavustursun evladini. Korkma desekte iste annelik nasil bisii bilmiyorum demesi kolaydir sanirim. Yinede guclu durmak zorundasin, bol dua ile insallah ennnn kisa zamanda atlatirsin bu donemi.hepinize gunaydin.
dogum yapanlar gozunuz aydin..
diger arkadaslara sabir diliyorum..
ben ne yazik ki sabrimin sinandigi bir zamandan geciyorum. guzel kizimla her gun hastanedeyiz her gun kan aliyorlar yavrumdan. sarilik degeri duserken tekrar yukselise gecri ne yazik ki. anne sutu aldigi, kilo alimi iyi oldugu icin mama vs takviyesi yapmiyorlar. ileri tetkik istediler artik. dayanamiyorum. suan hassas o yuzden diye dusunmeyin ama 1 gun bile onemli karninizda. sirf gec kaliyor vs diye dusunerek dogum istemeyin derim. cunku ben suan o 1 gunluk farkin acisini cekiyorum. 37+6da aldilar. ben 38+0 olsun demistim. o bir gun yuzunden suan riskli gruba giriyor yavrum sarilikta ne yazik ki. bugun 11 gunluk ama bana 11 asir gibi geliyor gunler. tabi gelen gidenin de yorumlari vs beni deli etmeye yetiyor. ne diyim Allah beterinden saklasin...
seninki en az bir hafta daha dursaydi yahuu, tam istedigin gibiBen dogurmus olamam.dimi yada doguruyor persembe gittigimde aciklik 10 derse sasirmambu sancilarla acilmadiysa ne.diyim benn
3 haftadir kasiyor arkadas daha hizli.daha ofkeliseninki en az bir hafta daha dursaydi yahuu, tam istedigin gibihayirlisi olsun canim guc kuvvet diliyorum sana ennnn bolundan insallah
Tesekkur ederim canim. Kizina da acil sifalar. Sarilik hemen herkeste oluyor zaten. Gecer yakinda insaallah canim.gule gule buyut canim.
bekliicek annesinin efesi sen hic korkma.3 haftadir kasiyor arkadas daha hizli.daha ofkelipazartesiyi.beklesin arkadas
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydinKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Nbr kardescan nasıl gidiyor..sabırsız ama bi o kadar da sabırlı kız nasıl.. abiyle durumlar ne alemde..Bizim abi çok hevesli abicim de abicimmm diye etrafında.. yumuşak hareketlerle sevme meraklisibenim dista hic dikis yok cnm. yapistirma dediklerinden.
Allahım yardımcın olsun canımhepinize gunaydin.
dogum yapanlar gozunuz aydin..
diger arkadaslara sabir diliyorum..
ben ne yazik ki sabrimin sinandigi bir zamandan geciyorum. guzel kizimla her gun hastanedeyiz her gun kan aliyorlar yavrumdan. sarilik degeri duserken tekrar yukselise gecri ne yazik ki. anne sutu aldigi, kilo alimi iyi oldugu icin mama vs takviyesi yapmiyorlar. ileri tetkik istediler artik. dayanamiyorum. suan hassas o yuzden diye dusunmeyin ama 1 gun bile onemli karninizda. sirf gec kaliyor vs diye dusunerek dogum istemeyin derim. cunku ben suan o 1 gunluk farkin acisini cekiyorum. 37+6da aldilar. ben 38+0 olsun demistim. o bir gun yuzunden suan riskli gruba giriyor yavrum sarilikta ne yazik ki. bugun 11 gunluk ama bana 11 asir gibi geliyor gunler. tabi gelen gidenin de yorumlari vs beni deli etmeye yetiyor. ne diyim Allah beterinden saklasin...
Biz senle beraber dogurcazben bu nst yi napiim simdi.
Eki Görüntüle 2298194
eklemeyi unutmusumm
seyi merak ediyorum, aksam asiri kasilmalarim sancilarim vardi, ama bu sabah yok. e makine dogal olarak olcmuyoda. aksam ki sanci sayilmiyo mu yani ozaman
Bugünde agrım olursa giderm kesin cnmBence daha erken görünün tedbirli olmakta fayda var
Çok güzel bir Doğum olmuş maşallah. Sağlıkla büyütün minnoşuKizimi uyuttuktan sonra kirmizi kan pihtisi geldi tuvalette.zaten saatlerdir 5 dkda bir geliyordu sanci. Bir gideyim dedkm hastaneye. Gule oynaya gittim. Sanki hic dogurmuyorum gibi. Acildekiler bile ciddiye almadi beni. 1 bucuk saat sonra dogum masasindaydim tam aciklikla. Sonra ikinmam 45 dk falan surdu. O isi beceremiyorum hic. Ilk kizimda da ikinmam 2 saat surmustu. Neyse gece 3 te normal doğumla kizimi kucagima aldim. Hepimize kolay dogumlar kizlar.
Canım benimki yapıştırma oldu dikiş falan yoktuKizlar bu sezeryanla.dogum yapanlar dikisler alinacak mi yoksa kendi kendine kaynayacak mi bilen war mi
massalah terremiz sancilar:) ben hic his ettemedigim halde 50 lerdeben bu nst yi napiim simdi.
Eki Görüntüle 2298194
eklemeyi unutmusumm
seyi merak ediyorum, aksam asiri kasilmalarim sancilarim vardi, ama bu sabah yok. e makine dogal olarak olcmuyoda. aksam ki sanci sayilmiyo mu yani ozaman
Kizzz sen.naptinben bu nst yi napiim simdi.
Eki Görüntüle 2298194
eklemeyi unutmusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?