Nst temiz
3.doktor iste klasik ultrason tansiyon bir sorun yasadiniz mi hamilelikte soruları.
Eliyle karnima da bastirarak muayne etti sence düştü mu gobegin dedi, yok dedim bence dogmayacak daha. Vajinal muayne de yapalim dedi (biraz hızlı ilerlemiyor muyuz diyemedim
) kendi doktorum normal doguma engel yok dedi çatı yapıldı dedim, olsun bu haftalarda bakmak lazim dedi. İste kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek girmesi beklenirdi, kordonu var dedi (valla de!) yani konusma sezeryane gidiyor o belli. Dedim illa vajinal dogum demiyorum ama imkan varken de sezeryan istemiyorum.
İste sen dusun istersen bugün, yarin alalım a geldi iş. Dedim ne kadar bekleyebilirim 41.hafta, sezeryan istesem ne kadar bekleyebilirim bu hafta iyi almak icin cok zaman gecirmek istemiyoruz sezeryanda dedi. 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi.
Ben dedim bekliycem haftaya. (Zaten sali 2.doktorla randevu var).
Kocam da diyor ki iste gelmeyecek dedin illa normal takintim yok dedin pas verdin o da golu attı. Ya konusma oraya gidiyordu zaten belliydi daha ultrason bakarken.
Velhasıl benim fikrime göre daha 39+0da ne olacağını bilemeyiz. İnatlasip vajinal dogum diye tutturmayacagim ama gunu dolmadan veya anne/bebek icin bir risk olmadan sezeryan karari vermek istemiyorum. Kocamla da konustuk arabada, o da bekleme taraftari, sali diger doktor da görsün diyor. Ama iste bak korkuyor insanlar o bile 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi diyor, dedim suyu azalabilir, plesanta yaslanabilir ve büyük tuvaletini yapabilir, olabilir dedikleri bunlar.
Dogurmuyorum ya çocuk benim degil mi? Cikarmiycam işte
Ekleme
3.458 dedi
Gecen persembe diger doktor 3.150 mi ne demisti