2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İçinden geleni yap ama 3 güne bır kontrollü şekilde beklebilirsin korkma Devlet 41+1 de tamam der. Özele gideceksen aaçılma varsa az suni sancı versin yoksa fitil koysun en azından denemiş olursun Zorunlu ise tabii sezeryan ol

Hiç açılma yoktu en son canım bebek inmedi kanala ondan
gunu gelmemis demek ki? riskli bir durum yoksa kontrollu bi sekilde uc bes gun beklemekte bi zarar yok gibi?
normal dogum yapan hanimlar okadar rahat ki yazdiklari kadariyla gordugumuz, beklemeye deger sanki?

squat, yuruyus, sevisme, biraz yogunlas bunlara henuz yapmiyosan?

Kız hala burda mısın sen yaaa
Yerleri falan sil bugün biraz da
11 de randevum var bakalım bana ne diyecek. Cuma yada pzt alırız demişti. Keşke bir belirti verseydi nişan sancı açılma.... en azından kendi gelme istediği zaman alınmış olurdu.
Z zhrazynep hadi inşAllah bugün alırsın kucağına. Diye diye getirttin sonunda valla helal olsun. Eşin gitmişmiydi? Allah gönlüne göre bir Doğum nasip etsin....
39. Haftamız hoşgeldin

Kizlar nst de sanci cikti doktor bebegin hareketlerini begenmedi plesantam yaslanmis saat 8 de doguma giriyorum sans dileyin bana
Aaaaa kuzu hani birbirimizi bekleyecektik
Çok geçmiş olsun. Hayırlısı ile kucağına al inşalah Dualarımız seninle

insalalh canim hepimiz sag salim alalim bebeklerimiziz
yol esim gitmemisti sasirdi oda sanci geliyo deyince

Günaydın biz bugun 20gunluk olduk ay nasil cabuk gecti gunler aklim almiyo.. Hala dogmasina 5 gun var normalde

Buraya yazamadim bi suredir ama emzirirken fln okumaya calistim. Dogum yapanlarin gozu aydin saglikla buyutsunler insallah dogum bekleyenlerin de allah yardimcisi olsun bir avazda hayirlisyla kucaginiza alin

ada_2019 canım stresini anlıyorum sen bilirsin ama en zor normal doğum bile sezaryenden iyidir diyorlar. Ben normal yaptım şu an karnım sırtıma yapıştı resmen. Epizyotomi yüzünden 5-6 gün otururken kalkarken zorlandım ama o da iyileşti şükür şu an rahatım. Yerinde olsam biraz daha beklerdim kontrol altında olmak şartıyla. İnşallah bir an önce kendisi gelemeye karar verir Adacık bekletmez daha fazla annesini

Nst temiz
3.doktor iste klasik ultrason tansiyon bir sorun yasadiniz mi hamilelikte soruları.
Eliyle karnima da bastirarak muayne etti sence düştü mu gobegin dedi, yok dedim bence dogmayacak daha. Vajinal muayne de yapalim dedi (biraz hızlı ilerlemiyor muyuz diyemedim ) kendi doktorum normal doguma engel yok dedi çatı yapıldı dedim, olsun bu haftalarda bakmak lazim dedi. İste kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek girmesi beklenirdi, kordonu var dedi (valla de!) yani konusma sezeryane gidiyor o belli. Dedim illa vajinal dogum demiyorum ama imkan varken de sezeryan istemiyorum.
İste sen dusun istersen bugün, yarin alalım a geldi iş. Dedim ne kadar bekleyebilirim 41.hafta, sezeryan istesem ne kadar bekleyebilirim bu hafta iyi almak icin cok zaman gecirmek istemiyoruz sezeryanda dedi. 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi.
Ben dedim bekliycem haftaya. (Zaten sali 2.doktorla randevu var).

Kocam da diyor ki iste gelmeyecek dedin illa normal takintim yok dedin pas verdin o da golu attı. Ya konusma oraya gidiyordu zaten belliydi daha ultrason bakarken.

Velhasıl benim fikrime göre daha 39+0da ne olacağını bilemeyiz. İnatlasip vajinal dogum diye tutturmayacagim ama gunu dolmadan veya anne/bebek icin bir risk olmadan sezeryan karari vermek istemiyorum. Kocamla da konustuk arabada, o da bekleme taraftari, sali diger doktor da görsün diyor. Ama iste bak korkuyor insanlar o bile 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi diyor, dedim suyu azalabilir, plesanta yaslanabilir ve büyük tuvaletini yapabilir, olabilir dedikleri bunlar.

Dogurmuyorum ya çocuk benim degil mi? Cikarmiycam işte

Ekleme
3.458 dedi
Gecen persembe diger doktor 3.150 mi ne demisti

Surada bir kaka muhabbeti yapacağım benim kızın kakasi dün aksamdan beridir yeşil oldu neden olur ki bilgisi olan varmi
Önsütü çok aldığında yeşile dönüyormuş, bebe memeyi bosaltamiyor demek..emzirdikten sonra memede kalan sütü sağıp onu da bebeye vermek lazım

Selam kızlar..doğumdan beri buraya yazamadım ama okumaya çalışıyorum..bebelerine kavuşan herkesin gözü aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuklar, doğumu bekleyen arkadaşların da zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeleri

sormaaaa.
dun hem supurdum hem sildim anacim belim cok agriyor normal yurumede bile cok zorlaniyorum. sag kasik iptal, bide vajinada ciddi sancilar. mecburen hareketi az edicem belki bi dus rahatlatir

Ohhhh ne güzel bir Doğum olmuş tebrik ederim canım. Sağlıkla büyütün bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…