2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Az kaldı inşallah annesi son günler artık inşallah geldii gelecek heyecan yaptırıyor işte

Hayırlısı hakkında inşallah canım için nasıl rahat edecekse.. Bekleten doktorlar var suni falan deneseler

Hadi sağlıkla hayırlısıyla gönlünce olsun inşallah canım..

haberler guzel masallah, kilosu anlattigi seylerde sorunsuz sukur.

ama varya gercekten dunyalar kadar fark var burdaki doktorlarla Turkiye deki doktorlarin yaklasimi arasinda (biraz genelleme oldu idare edin).
senin rizana istegine saygi gostermek zorunda. illa worst case’ten yola cikmakla hep bi etkileme cabalari var turk doktorlarinda burda gordugumuz kadariyla. kontrolleri yaptiklari surece, e tamam sorun yok kendi kendimize korku vererekte olmuyo bu is.
insallah bebegin kendisi gelir canim, benimkide bak 39uncu haftada girdi kanala anca (hala geri itilebiliyodu doktor evvelsigun ustelik). kanala girmesi gunden gune fark edebiliyo.

Kizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
Ayyyyy çok sevindim canım geçmiş olsun. Gayet iyi bence minnak oğlun en kısa sürede toparlayacak

Bence de haftası var daha günü geçenler bile bekliyor bi sorun yoksa su ile ilgili falan hemen sezeryan olma en azından normal dene sağlıkla inşallah kucağına al annesi az kaldı

Sağlıkla büyütün bebişinizi canımmmm. Geçmiş olsun. Ne güzel Doğum olmuş. Özeniyorummmmmm

Bence de haftası var daha günü geçenler bile bekliyor bi sorun yoksa su ile ilgili falan hemen sezeryan olma en azından normal dene sağlıkla inşallah kucağına al annesi az kaldı
Su vs ile ilgili bir sey demedi, sorun yok genel olarak. Zaten basindan beri sorunsuz bir gebelik bence, olan şeylere de takilmadim hic. Kordon dedi ama dolanmis diyemedi, yan cevirdi bakti etti, goremiyorlar mi artık neyse.
Sali diger doktor da baksin bakalım. 3.boyle dedi falan demiycem etkilememek icin.

Az kaldı inşallah annesi son günler artık inşallah geldii gelecek heyecan yaptırıyor işte
insallah canim. yaptiriyo valla sipa
bide esim islerine bakamiyo, bugunde evde kaldi (dun hastanede esinizi lutfen yanliz birakmayin dediler). adamin isleri yogun, stresli, evden oraya buraya yetismeye calisiyo, sinirlenip habire bana anlatiyo
dun gece hastaneden donerken ‘vallahi cok gerildim stres oldum, boynuma agri girdi, spora mi gitsem nasil aticam ustumden, soyle boyle’ derken sikayetlendikce sikayetleniyo. sinirlendim ‘benim mizmizligini dinleyecek halim yok, su anda konu sen degilsin. sikayet dinleyemem. benim tam tersi guclu durusuna destegine ihtiyacim var, dikkat edermisin lutfen. destek olmasi gereken sensin.’ diye saydirdim, bi afalladi, optu, yok benimki sikayet degildi yahulara getirdi.
bizde ilk kez baba olucaz da dedi iyi tamam sana ihtiyacim olani su anda soyledim dedim. bide kocayla ugrasalim anasini satiim.

Ok ilk kez baba olacaksin da icinden cikaracak olan sen degilsin alloooo

Off su garantici doktorlar yaa daha 39+0 daysan bekle kendi sancin gelince normal mi sezaryen mi ne gerekiyosa o olur. Daha vaktin var hic canini sıkma

Haha dimi onlar da stresi başka türlü yaşıyor benimki de her aradığında iyi misin var mı bişey diyip duruyo işyerinden daha o strese girmedi bile seninki de ilk tabi olacak o kadar sen daha sakin olmaya çalış rahatla duşunu sıcak suyla al beline aşağılara sıcak su tut yumuşatır vücudunu.. Gelecek yaa minnoşunuz mutlu sonu düşünün keyfini çıkarın kızz

insallah, sagol canim uzerimde cok rahatlatici bi etkin var biliyomusun

valla kizlar cevremde kimseye anlatmiyorum, hastaneye gittim geldim desem oohooh bizimkiler dogdu diye her kese yayar!
sizde olmasaniz hepinizden Allah razi olsun.

dimi?? neyse o anda kaldi o sukur, su an ilgisi alakasi guzel spora gitcek ay bi gitsinde rahatlasin.
Benimki de ne spora gitti ne pisiklete kaç gündür. Guldurmeye falan calisiyodu muayne oncesi ve sonrasi ama onun da morali bir düştü, caktirmiyor. Kadina kufrediyordu en son

Çok şükür bir sorun yok inşallah dediğin gibi diğer doktorunla görüş onu da dinle bakalım ne diyecek.. Adet ağrısı gibi ağrıların devam ediyo mu ben de başladı o ağrılardan 2 gündür bildiğin yakıyor aşağıyı belimi açıyo yerini herhal bu bebeler

insallah, sagol canim uzerimde cok rahatlatici bi etkin var biliyomusun

valla kizlar cevremde kimseye anlatmiyorum, hastaneye gittim geldim desem oohooh bizimkiler dogdu diye her kese yayar!
sizde olmasaniz hepinizden Allah razi olsun.
Evet burası hepimize çok çok iyi geliyor buna inanıyorum öyle iyi anlıyoruz ki birbirimizi vallahi güzel bi nimet senin de enerjin bana çok iyi geliyo canımm yaa

Benimki de ne spora gitti ne pisiklete kaç gündür. Guldurmeye falan calisiyodu muayne oncesi ve sonrasi ama onun da morali bir düştü, caktirmiyor. Kadina kufrediyordu en son
ahaha hakli seninki ama. niye sen dogurmak uzere olan komplikasyonu olmayan bi kadini dusuncesinden caydirmaya calisiyosun. opsiyonlari anlatmak baska, etkileme cabasi baska sonucta.

Yok o arada geliyor. Ac ac bitiremediler o yeri. Zaten bunca cati agrisina kemik acisina rağmen sezeryan olursam bagislarim o kemikleri, ne isime yaradilar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…