Hadi inşallah sağlıkla Kucağına al canımay kizlar dua edin nisanim geldi Allahim nasil.mitluyum minigime kavusucam insallah bemde artik dua edin
minik sancilar var henuz
Az kaldı inşallah annesi son günler artık inşallah geldii gelecek heyecan yaptırıyor işteah be kuzum valla fosur fosur uyudum. bikac kez bel agrisiyla sizlanip tekrar uyudum
masallahh gozunuz aydin olsuuncoook cok tebrik ederim Allah guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin kizini hemen toparlarsin sende insallah lohusalik stresleri uzak kalir sizden
bayrami bitirdik te artik gelsin dimi, sancilar girip cikarak bizide sasirtip durmasinkeske kucagimda olsaydi, oda anasi gibi karnimda fosur fosur uyumayi tercih etti
ay dimi yaayok, buda gol degil.
ah kuzum bel agrim (kalca agrilarim) fena, cok fena hemde. sanci hic hissetmedim. az once inceden bitanecik girdi okadar.
dua nin gucu, ede ede getirdin ya kiz nisaniinsallah cokkk hizli ilerler herseyde hemencecik alirsin bebegini kucagina canim
Hayırlısı hakkında inşallah canım için nasıl rahat edecekse.. Bekleten doktorlar var suni falan deneselerBen çok stres oldum 40+2 ama hiçbir belirti yok devlette asıl gittiğim doktor uzun süre yok izinde. Pazartesi acilde ki doktor 42 ye kadar bekleriz demisti. Bugün devlette farklı bir doktorla görüşecem oda öyle derse beklemek istemiyorum hiç aklımda yoktu ama özele gidip sezeryan olabilirim
Hadi sağlıkla hayırlısıyla gönlünce olsun inşallah canım..Kız hala burda mısın sen yaaa
Yerleri falan sil bugün biraz da
11 de randevum var bakalım bana ne diyecek. Cuma yada pzt alırız demişti. Keşke bir belirti verseydinişan sancı açılma.... en azından kendi gelme istediği zaman alınmış olurdu.
@zhrazynep hadi inşAllah bugün alırsın kucağına. Diye diye getirttin sonunda valla helal olsun. Eşin gitmişmiydi? Allah gönlüne göre bir Doğum nasip etsin....
39. Haftamız hoşgeldin
haberler guzel masallah, kilosu anlattigi seylerde sorunsuz sukur.Nst temiz
3.doktor iste klasik ultrason tansiyon bir sorun yasadiniz mi hamilelikte soruları.
Eliyle karnima da bastirarak muayne etti sence düştü mu gobegin dedi, yok dedim bence dogmayacak daha. Vajinal muayne de yapalim dedi (biraz hızlı ilerlemiyor muyuz diyemedim) kendi doktorum normal doguma engel yok dedi çatı yapıldı dedim, olsun bu haftalarda bakmak lazim dedi. İste kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek girmesi beklenirdi, kordonu var dedi (valla de!) yani konusma sezeryane gidiyor o belli. Dedim illa vajinal dogum demiyorum ama imkan varken de sezeryan istemiyorum.
İste sen dusun istersen bugün, yarin alalım a geldi iş. Dedim ne kadar bekleyebilirim 41.hafta, sezeryan istesem ne kadar bekleyebilirim bu hafta iyi almak icin cok zaman gecirmek istemiyoruz sezeryanda dedi. 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi.
Ben dedim bekliycem haftaya. (Zaten sali 2.doktorla randevu var).
Kocam da diyor ki iste gelmeyecek dedin illa normal takintim yok dedin pas verdin o da golu attı. Ya konusma oraya gidiyordu zaten belliydi daha ultrason bakarken.
Velhasıl benim fikrime göre daha 39+0da ne olacağını bilemeyiz. İnatlasip vajinal dogum diye tutturmayacagim ama gunu dolmadan veya anne/bebek icin bir risk olmadan sezeryan karari vermek istemiyorum. Kocamla da konustuk arabada, o da bekleme taraftari, sali diger doktor da görsün diyor. Ama iste bak korkuyor insanlar o bile 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi diyor, dedim suyu azalabilir, plesanta yaslanabilir ve büyük tuvaletini yapabilir, olabilir dedikleri bunlar.
Dogurmuyorum ya çocuk benim degil mi? Cikarmiycam işte
Ekleme
3.458 dedi
Gecen persembe diger doktor 3.150 mi ne demisti
Ayyyyy çok sevindim canımKizlar oglum dogdu minnacik bir oglum oldu 2650 gr dogdu dogdugunda nefes almasi bozulmustu ama simdi sukur iyi yanimda sutumde zaten gelmeye baslamisti ins daha cok gelcek ikimizde iyiyiz
Bence de haftası var daha günü geçenler bile bekliyor bi sorun yoksa su ile ilgili falan hemen sezeryan olma en azından normal dene sağlıkla inşallah kucağına al annesi az kaldıNst temiz
3.doktor iste klasik ultrason tansiyon bir sorun yasadiniz mi hamilelikte soruları.
Eliyle karnima da bastirarak muayne etti sence düştü mu gobegin dedi, yok dedim bence dogmayacak daha. Vajinal muayne de yapalim dedi (biraz hızlı ilerlemiyor muyuz diyemedim) kendi doktorum normal doguma engel yok dedi çatı yapıldı dedim, olsun bu haftalarda bakmak lazim dedi. İste kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek girmesi beklenirdi, kordonu var dedi (valla de!) yani konusma sezeryane gidiyor o belli. Dedim illa vajinal dogum demiyorum ama imkan varken de sezeryan istemiyorum.
İste sen dusun istersen bugün, yarin alalım a geldi iş. Dedim ne kadar bekleyebilirim 41.hafta, sezeryan istesem ne kadar bekleyebilirim bu hafta iyi almak icin cok zaman gecirmek istemiyoruz sezeryanda dedi. 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi.
Kocam da diyor ki iste gelmeyecek dedin illa normal takintim yok dedin pas verdin o da golu attı. Ya konusma oraya gidiyordu zaten belliydi daha ultrason bakarken.
Velhasıl benim fikrime göre daha 39+0da ne olacağını bilemeyiz. İnatlasip vajinal dogum diye tutturmayacagim ama gunu dolmadan veya anne/bebek icin bir risk olmadan sezeryan karari vermek istemiyorum. Kocamla da konustuk arabada, o da bekleme taraftari, sali diger doktor da görsün diyor. Ama iste bak korkuyor insanlar o bile 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi diyor, dedim suyu azalabilir, plesanta yaslanabilir ve büyük tuvaletini yapabilir, olabilir dedikleri bunlar.
Ekleme
3.458 dedi
Sağlıkla büyütün bebişinizi canımmmm. Geçmiş olsun. Ne güzel Doğum olmuş. ÖzeniyorummmmmmKızlar saat 9u 10geçe 17saat sancıdan sonra kızımı epidural destekli normal doğumla kucağıma aldm,şükür.Çok zor ama sonu mükemmeldi.Kilosu 3600 boyu 51 cm doğdu. Herşey yolunda şükür. Allah hepinizden razı olsun.❤
Su vs ile ilgili bir sey demedi, sorun yok genel olarak. Zaten basindan beri sorunsuz bir gebelik bence, olan şeylere de takilmadim hic. Kordon dedi ama dolanmis diyemedi, yan cevirdi bakti etti, goremiyorlar mi artık neyse.Bence de haftası var daha günü geçenler bile bekliyor bi sorun yoksa su ile ilgili falan hemen sezeryan olma en azından normal dene sağlıkla inşallah kucağına al annesi az kaldı❤
insallah canim. yaptiriyo valla sipaAz kaldı inşallah annesi son günler artık inşallah geldii gelecek heyecan yaptırıyor işte
Ok ilk kez baba olacaksin da icinden cikaracak olan sen degilsin allooooinsallah canim. yaptiriyo valla sipa
bide esim islerine bakamiyo, bugunde evde kaldi (dun hastanede esinizi lutfen yanliz birakmayin dediler). adamin isleri yogun, stresli, evden oraya buraya yetismeye calisiyo, sinirlenip habire bana anlatiyo
dun gece hastaneden donerken ‘vallahi cok gerildim stres oldum, boynuma agri girdi, spora mi gitsem nasil aticam ustumden, soyle boyle’ derken sikayetlendikce sikayetleniyo. sinirlendim ‘benim mizmizligini dinleyecek halim yok, su anda konu sen degilsin. sikayet dinleyemem. benim tam tersi guclu durusuna destegine ihtiyacim var, dikkat edermisin lutfen. destek olmasi gereken sensin.’ diye saydirdim, bi afalladi, optu, yok benimki sikayet degildi yahulara getirdi.
bizde ilk kez baba olucaz da dediiyi tamam sana ihtiyacim olani su anda soyledim dedim. bide kocayla ugrasalim anasini satiim.
Off su garantici doktorlar yaaNst temiz
Ekleme
3.458 dedi
Haha dimi onlar da stresi başka türlü yaşıyor benimki de her aradığında iyi misin var mı bişey diyip duruyo işyerinden daha o strese girmedi bileinsallah canim. yaptiriyo valla sipa
bide esim islerine bakamiyo, bugunde evde kaldi (dun hastanede esinizi lutfen yanliz birakmayin dediler). adamin isleri yogun, stresli, evden oraya buraya yetismeye calisiyo, sinirlenip habire bana anlatiyo
dun gece hastaneden donerken ‘vallahi cok gerildim stres oldum, boynuma agri girdi, spora mi gitsem nasil aticam ustumden, soyle boyle’ derken sikayetlendikce sikayetleniyo. sinirlendim ‘benim mizmizligini dinleyecek halim yok, su anda konu sen degilsin. sikayet dinleyemem. benim tam tersi guclu durusuna destegine ihtiyacim var, dikkat edermisin lutfen. destek olmasi gereken sensin.’ diye saydirdim, bi afalladi, optu, yok benimki sikayet degildi yahulara getirdi.
bizde ilk kez baba olucaz da dediiyi tamam sana ihtiyacim olani su anda soyledim dedim. bide kocayla ugrasalim anasini satiim.
dimi?? neyse o anda kaldi o sukur, su an ilgisi alakasi guzelOk ilk kez baba olacaksin da icinden cikaracak olan sen degilsin alloooo
Haha dimi onlar da stresi başka türlü yaşıyor benimki de her aradığında iyi misin var mı bişey diyip duruyo işyerinden daha o strese girmedi bileseninki de ilk tabi olacak o kadar sen daha sakin olmaya çalış rahatla duşunu sıcak suyla al beline aşağılara sıcak su tut yumuşatır vücudunu.. Gelecek yaa minnoşunuz mutlu sonu düşünün keyfini çıkarın kızz
Benimki de ne spora gitti ne pisiklete kaç gündür. Guldurmeye falan calisiyodu muayne oncesi ve sonrasi ama onun da morali bir düştü, caktirmiyor. Kadina kufrediyordu en sondimi?? neyse o anda kaldi o sukur, su an ilgisi alakasi guzelspora gitcek ay bi gitsinde rahatlasin.
Çok şükür bir sorun yok inşallah dediğin gibi diğer doktorunla görüş onu da dinle bakalım ne diyecek.. Adet ağrısı gibi ağrıların devam ediyo mu ben de başladı o ağrılardan 2 gündür bildiğin yakıyor aşağıyı belimi açıyo yerini herhal bu bebelerSu vs ile ilgili bir sey demedi, sorun yok genel olarak. Zaten basindan beri sorunsuz bir gebelik bence, olan şeylere de takilmadim hic. Kordon dedi ama dolanmis diyemedi, yan cevirdi bakti etti, goremiyorlar mi artık neyse.
Sali diger doktor da baksin bakalım. 3.boyle dedi falan demiycem etkilememek icin.
Evet burası hepimize çok çok iyi geliyor buna inanıyorum öyle iyi anlıyoruz ki birbirimizi vallahi güzel bi nimetinsallah, sagol canim uzerimde cok rahatlatici bi etkin var biliyomusun
valla kizlar cevremde kimseye anlatmiyorum, hastaneye gittim geldim desem oohooh bizimkiler dogdu diye her kese yayar!
sizde olmasanizhepinizden Allah razi olsun.
ahahaBenimki de ne spora gitti ne pisiklete kaç gündür. Guldurmeye falan calisiyodu muayne oncesi ve sonrasi ama onun da morali bir düştü, caktirmiyor. Kadina kufrediyordu en son
Yok o arada geliyor. Ac ac bitiremediler o yeri. Zaten bunca cati agrisina kemik acisina rağmen sezeryan olursam bagislarim o kemikleri, ne isime yaradilar?Çok şükür bir sorun yok inşallah dediğin gibi diğer doktorunla görüş onu da dinle bakalım ne diyecek.. Adet ağrısı gibi ağrıların devam ediyo mu ben de başladı o ağrılardan 2 gündür bildiğin yakıyor aşağıyı belimi açıyo yerini herhal bu bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?