2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben arkandayım İku! Sık sık kontrol edilerek neden beklemeyelim yani? Mesela bakınız bugün benim takvimim silindi Napak ölek mi? Gerçi şu an nst’deyim, bakalım kahramanımız bugün doğurabilecek miydiiiiii.....

Benimki de ne spora gitti ne pisiklete kaç gündür. Guldurmeye falan calisiyodu muayne oncesi ve sonrasi ama onun da morali bir düştü, caktirmiyor. Kadina kufrediyordu en son
Ee baba olcaklar yaa azcık hoplasın yürekleri benimki kızda 42 haftaya bekledi diye çıldıracaktı nerdeyse niye gelmiyo bu diye başımı yedi

42 değil ama 41e kadar bekle bence. Tabi bebekte bir sıkıntı yoksa.

Kilosu falan süper 1 hafta beklediğinde daha da alır. Kordonu göremiyorlar dediğin gibi artık bu haftalarda. Kuzeniminde görememişler. Normal başlayıp sezeryana döndü. Doğumda doktor kordon dolanmış zaten iyi ki sezeryan yapmışız demiş. Hayırlısı canım hakkında belki sonuç sezeryana bağlanır ama başla bir sıkıntı yoksa normali beklemek en doğalı bence.

Sicaktan mayistilar da bunlar ondan mi dogamadilar acaba?
Simdi de şey düşündüm, bari suyu sancisi nisani bir seyi gelsin de öyle dogurayim, dogum tarihine karar vermek istemiyorum.

Haydi inşallah doğurda gel aslan parçası

Kızlar benim gibi ishal yaşayan var mı?
Bugün 4. günü.
Dakika başı tuvalette değilim ama her girdiğimde günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum ve affedersiniz ama su gibi.
Biraz beklersem de çok sıkıştırıyor, altıma kaçıracak gibi oluyorum.
İnternetten baktım doğuma yakın olur, erken belirtidir vs diyor ama emin olamadım.
Şuan yaşayan veya doğuma yakın yaşayan oldu mu içinizde?

@ikuayko doktor çok büyük bir sıkıntı söylemiyorsa ben de beklemekten yana olanlardanım.
Sezeryan da olabilir, vajinal diye tutturmam ama doktorların kimisinin de kolayına geliyor galiba.

İshal oyle.deniliyor ama artik neye inancaz napcaz bilemedik ilerleyen haftalar.41 sonrasi.cok.riskli.ya kaka su muhabbeti 2 gunde.gidiyorsun.kontrole

38.haftada bende oldu bende sevindim belirti mı diyede değilmiş hala bekliyorum 0belirti 0 sancı ile

Güzel annişler,
Doğum yapanlara sağlıklı sıhhatli bebişler,
Benim gibi bekleyen ve kontrolü olanlara d güzel haberler diliyorum

Ben de kontrole geldim. Herşey yolundaymış. Henüz gelmeye niyeti yok beyefendinin. Çatı da yapmadı. Haftaya yaparız dedi. Sevindim çünkü geçici olarak yanında asistan olarak eski oturduğumuz semtteki karşı komşumuzun kızı işe başlamış zaten stresli iyice stres olacktım.çok şükür yapmadı. Şimdi ilk defa nst istedi benden gözlerimi yaşarttı onun bitmesini bekliyorum

Sağlıkla gelsin paşa daha var gibi bize kız en sondayız beklemeye devam burda takvimi silinen hatunlar var

Bay memnun masallah aman iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…