- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Nst temiz
3.doktor iste klasik ultrason tansiyon bir sorun yasadiniz mi hamilelikte soruları.
Eliyle karnima da bastirarak muayne etti sence düştü mu gobegin dedi, yok dedim bence dogmayacak daha. Vajinal muayne de yapalim dedi (biraz hızlı ilerlemiyor muyuz diyemedim) kendi doktorum normal doguma engel yok dedi çatı yapıldı dedim, olsun bu haftalarda bakmak lazim dedi. İste kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek girmesi beklenirdi, kordonu var dedi (valla de!) yani konusma sezeryane gidiyor o belli. Dedim illa vajinal dogum demiyorum ama imkan varken de sezeryan istemiyorum.
İste sen dusun istersen bugün, yarin alalım a geldi iş. Dedim ne kadar bekleyebilirim 41.hafta, sezeryan istesem ne kadar bekleyebilirim bu hafta iyi almak icin cok zaman gecirmek istemiyoruz sezeryanda dedi. 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi.
Ben dedim bekliycem haftaya. (Zaten sali 2.doktorla randevu var).
Kocam da diyor ki iste gelmeyecek dedin illa normal takintim yok dedin pas verdin o da golu attı. Ya konusma oraya gidiyordu zaten belliydi daha ultrason bakarken.
Velhasıl benim fikrime göre daha 39+0da ne olacağını bilemeyiz. İnatlasip vajinal dogum diye tutturmayacagim ama gunu dolmadan veya anne/bebek icin bir risk olmadan sezeryan karari vermek istemiyorum. Kocamla da konustuk arabada, o da bekleme taraftari, sali diger doktor da görsün diyor. Ama iste bak korkuyor insanlar o bile 40tan sonra icerde bisiler olabilir dedi diyor, dedim suyu azalabilir, plesanta yaslanabilir ve büyük tuvaletini yapabilir, olabilir dedikleri bunlar.
Dogurmuyorum ya çocuk benim degil mi? Cikarmiycam işte
Ekleme
3.458 dedi
Gecen persembe diger doktor 3.150 mi ne demisti
Ee baba olcaklar yaa azcık hoplasın yürekleriBenimki de ne spora gitti ne pisiklete kaç gündür. Guldurmeye falan calisiyodu muayne oncesi ve sonrasi ama onun da morali bir düştü, caktirmiyor. Kadina kufrediyordu en son
42 değil ama 41e kadar bekle bence. Tabi bebekte bir sıkıntı yoksa.Ben çok stres oldum 40+2 ama hiçbir belirti yok devlette asıl gittiğim doktor uzun süre yok izinde. Pazartesi acilde ki doktor 42 ye kadar bekleriz demisti. Bugün devlette farklı bir doktorla görüşecem oda öyle derse beklemek istemiyorum hiç aklımda yoktu ama özele gidip sezeryan olabilirim
Kilosu falan süperSu vs ile ilgili bir sey demedi, sorun yok genel olarak. Zaten basindan beri sorunsuz bir gebelik bence, olan şeylere de takilmadim hic. Kordon dedi ama dolanmis diyemedi, yan cevirdi bakti etti, goremiyorlar mi artık neyse.
Sali diger doktor da baksin bakalım. 3.boyle dedi falan demiycem etkilememek icin.
Sicaktan mayistilar da bunlar ondan mi dogamadilar acaba?Ben arkandayım İku!Sık sık kontrol edilerek neden beklemeyelim yani? Mesela bakınız bugün benim takvimim silindi Napak ölek mi? Gerçi şu an nst’deyim, bakalım kahramanımız bugün doğurabilecek miydiiiiii.....
Simdi de şey düşündüm, bari suyu sancisi nisani bir seyi gelsin de öyle dogurayim, dogum tarihine karar vermek istemiyorum.Kilosu falan süper1 hafta beklediğinde daha da alır. Kordonu göremiyorlar dediğin gibi artık bu haftalarda. Kuzeniminde görememişler. Normal başlayıp sezeryana döndü. Doğumda doktor kordon dolanmış zaten iyi ki sezeryan yapmışız demiş. Hayırlısı canım hakkında belki sonuç sezeryana bağlanır ama başla bir sıkıntı yoksa normali beklemek en doğalı bence.
Haydi inşallah doğurda gel aslan parçasıBen arkandayım İku!Sık sık kontrol edilerek neden beklemeyelim yani? Mesela bakınız bugün benim takvimim silindi Napak ölek mi? Gerçi şu an nst’deyim, bakalım kahramanımız bugün doğurabilecek miydiiiiii.....
Benim arkadaşıma 2700 dendi 4 gün sonra 3300 doğdu bayram ilk günüEvet tek büyük çıkan seninki simdilik
Bu baya iddialiymis ama %20den fazla sapmışBenim arkadaşıma 2700 dendi 4 gün sonra 3300 doğdu bayram ilk günü
Haydi inşallah doğurda gel aslan parçası
Kadın haklı, dağılın!sekersizfistikezmesi bence.babyshower yapmadigindan ben.sana.diyimmm yapsan dogururdunnn çoktan ben soyleyimmmm
İlle alttan party sesi duyacaklar diyorsun öyle ineceklerKadın haklı, dağılın!
İshal oyle.deniliyor ama artik neye inancaz napcaz bilemedik ilerleyen haftalar.41 sonrasi.cok.riskli.ya kaka su muhabbeti 2 gunde.gidiyorsun.kontroleKızlar benim gibi ishal yaşayan var mı?
Bugün 4. günü.
Dakika başı tuvalette değilim ama her girdiğimde günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum ve affedersiniz ama su gibi.
Biraz beklersem de çok sıkıştırıyor, altıma kaçıracak gibi oluyorum.
İnternetten baktım doğuma yakın olur, erken belirtidir vs diyor ama emin olamadım.
Şuan yaşayan veya doğuma yakın yaşayan oldu mu içinizde?
@ikuayko doktor çok büyük bir sıkıntı söylemiyorsa ben de beklemekten yana olanlardanım.
Sezeryan da olabilir, vajinal diye tutturmam ama doktorların kimisinin de kolayına geliyor galiba.
38.haftada bende oldu bende sevindim belirti mı diyede değilmiş hala bekliyorum 0belirti 0 sancı ileKızlar benim gibi ishal yaşayan var mı?
Bugün 4. günü.
Dakika başı tuvalette değilim ama her girdiğimde günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum ve affedersiniz ama su gibi.
Biraz beklersem de çok sıkıştırıyor, altıma kaçıracak gibi oluyorum.
İnternetten baktım doğuma yakın olur, erken belirtidir vs diyor ama emin olamadım.
Şuan yaşayan veya doğuma yakın yaşayan oldu mu içinizde?
@ikuayko doktor çok büyük bir sıkıntı söylemiyorsa ben de beklemekten yana olanlardanım.
Sezeryan da olabilir, vajinal diye tutturmam ama doktorların kimisinin de kolayına geliyor galiba.
Disko disko partizannneeeeİlle alttan party sesi duyacaklar diyorsun öyle inecekler
Aynı doktor bana da geçen hafta 3 kilo demişti bende çok merak ediyorum kaç kilo doğacakBu baya iddialiymis ama %20den fazla sapmış
Sağlıkla gelsin paşa daha var gibi bize kız en sondayız beklemeye devam burda takvimi silinen hatunlar varGüzel annişler,
Doğum yapanlara sağlıklı sıhhatli bebişler,
Benim gibi bekleyen ve kontrolü olanlara d güzel haberler diliyorum
Ben de kontrole geldim. Herşey yolundaymış. Henüz gelmeye niyeti yok beyefendinin. Çatı da yapmadı. Haftaya yaparız dedi. Sevindim çünkü geçici olarak yanında asistan olarak eski oturduğumuz semtteki karşı komşumuzun kızı işe başlamışzaten stresli iyice stres olacktım.çok şükür yapmadı. Şimdi ilk defa nst istedi benden gözlerimi yaşarttı onun bitmesini bekliyorum
Bay memnunGüzel annişler,
Doğum yapanlara sağlıklı sıhhatli bebişler,
Benim gibi bekleyen ve kontrolü olanlara d güzel haberler diliyorum
Ben de kontrole geldim. Herşey yolundaymış. Henüz gelmeye niyeti yok beyefendinin. Çatı da yapmadı. Haftaya yaparız dedi. Sevindim çünkü geçici olarak yanında asistan olarak eski oturduğumuz semtteki karşı komşumuzun kızı işe başlamışzaten stresli iyice stres olacktım.çok şükür yapmadı. Şimdi ilk defa nst istedi benden gözlerimi yaşarttı onun bitmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?