2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy canm saol dualarla aldim kucağıma yavrumu binlerce sukur ne kadar dualar etsen az cnm başka bir şehre alışmak zor ins çabucak adapte olursun nereye taşındın bu arada canm

Evet canım su ve sabun dedi ben normalde intim jel kullanıyordum. Normalde hiçbirşey sürmemek gerekiyor ama rahat edemiyordum. Onu kullanabilir miyim dedim evet dedi. İnşallah yarın 1haftalık oluyoruz Devam edeyim ozaman baticona

Evet ya çok akıtıyor yazmıştım buraya herife sarılmaya eğilince üstü başı sür olmuştu aynen içine süt birikiyo baya ama ben artık göğüs pedi kullanmaya başladım
İli kapağı var biri delikli hava alan diyeri kapalı süt toplamak için. Kapalı olandan akıyor yatınca alt kısımdan açılıyor demekki benimkiler hala çok hassas çok şükür yara olmadılar ama ped kullanmaya cesaret edemem şuan. Birde bu sütler sütyene damlayıp kalınca nasıl ekşi kokuyor yarabbim sürekli sütyen değiştiriyorum. Yıkıyorum kurutuyorum 4tane yetmiyor

Canim seninle dogum tarihlerimiz ayni gecen hafta bende cati muayenesi oldum ve canim acidi biraz sızlandim.benim bebis kucuk biraz banada cati biraz dar 2.500 kg dogurursun ama 3.500 zor dedi karar senin dedi ama ben normal istedigimi belirttim hatta epiduralde olabilir dedim o normal dogumun suresini uzatiyor dedi yani sezeryan yaomak istiyo gibiydi bende zorunlu olmadigi surece normali istiyorum dedim.bakalim bu hafta muayenem var ne diyecek yani bebegin kucuk olmasi birazda avantaj benim acimdan ama doktor buna bile zorlar gibisinden konustu ya dusunuyorumda eskiden çatı muayenesimi varmiş annem kardesimi 4.500 kg normal dogurmus yani demekki isteyince oluyor ciddi bir sebep yoksa tabi.sende iyi dusun doktorunla tekrar konus gerekirse

Evet insan rahatlatacak bişey arıyor valla yangın yeri gibi oturmak falan zor lavabo işi zor.. Ama ilk haftayı atlattın inşallah artık gün gün rahatlicaksın zor kısmı atlattın inşallah

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al yani ille o bu diyemeyiz ki doğum şekli de nasip istiyorsan denersin yine de ama sen daha iyi bilirsin..
Sagol canım. Hayırlısı artık bakalım 22 si bellı olcak.bebısım baya gobegımı kaplıyomus. İstemeye istemeye sezeryana gıdıyoruz

Ay şimdi ben onu yazıyodum sizdede öyle oluyo mu diye ya kocam geliyo karıcım gene ekşimiş süt kokuyon diye dalga geçiyo ben ped kullanıyorum onuda sürekli değiştirmek gerekiyo genede kokuyolar ya bu emzirmeyi bırakana kadar böyle mi devam edecek kızlar ya sürekli göğüslerini yıkıyorum sütyen değiştiriyorum çok rahatsız edici gerçekten

amin.

Canım bugun catı muayenesi olduk bende biraz bagırdım ama o sekılde Kendımı motıve etmıs oluyorum sanki acım azalıyor gıbı. Baya ılerı soktu kemik yapıma ıyıce bakmıs. Normal doguma uygun dedı yapabilirsin dedı ama ben bagırınca biseye daha bakacakmıs bakamamıs. Sezeryan ıcınde ıyıce sancı cekkı rahim incelsın dıkıs daha iyi olur dedı

İlk 2 hafta kadar bende kalkan kullandım pede cesaret edemedim çok hassaatı yavaş yavaş alıştırdım kendimi canım kalkan kullanmakta zor sürekli yıkamak gerekiyo

gece beslenmesini yapmak ne demek anlamadim??
Bebegin 3 saatte bir beslenmesi lazimmis ya, beyfendi esi dinlenebilsin diye 12-6 arasi olan gece 3 beslemesini biberonla yapiyormus bebege, karisi da 6 saat uyuyabiliyormus böylece.
Sutu sagiyolar veya mama veriyorlar ama süt bence ki kadin uyusun diye adam veriyor.

Babalık nası gidiyo diye soruyolar güzel gidiyo valla çok güzel eşimden allah razı olsun geceleri beni hiç uyandırmıyo diyo ah bi bilsen ben emzirirkene sen yanımda horlayıp uyurkene sana içimden neler neler dediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…