2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al yani ille o bu diyemeyiz ki doğum şekli de nasip istiyorsan denersin yine de ama sen daha iyi bilirsin..

yahu masallah bebisler nasil tombis? 40 hafta olmayanlar 3,5/4 arasi, biz yarin 40 oluyoruz 3600 dedi doktor. ben gayet memnunum cikarken cok yormaz beni, ciktiktan sonra bakariz kilosunun icabina basinin buyuklugunude sormustum aksam, beni endise ettiren bi kafa buyuklugu yok dedi doktor hanimciim.

okadar ‘yarayan’ sey yedim anacim bide, neyse ciksin saglikla da ozaman goruruz kilosunu milosunu

Dereotu, yumurta, bol su, humana çay, uyku ve pompa ile sütüm çok çok arttı herkese tavsiye ediyorum
bizimde öyle hastaneden çıkana kadar 160gram kaybetmişti doktor mama takviyesi dedi. İlk iki gün sütüm çok çok azdı. Şimdi çok bol maşallahı var bugun 6.günümüz kontrole gittik doğum kilosunu yakalamış. Emziriyorum sonrada pompa ile sağdığımı veriyorum bende

Kızlar bu göğüs kalkanlarından mutlaka alın derim. Kendi kendine inanılmaz süt topluyor. Akıp gitmesinler biriktirip buz dolabında muhafaza ediyorum. Ben mycey marka almıştım akıtma problemi oluyor aventin ki nasıl bilmiyorum. Ve kıyafete sürtünce veya sütyen deyince göğüs uçları inanılmaz acıyor kalkanlar sayesinde hiç yaram olmadı ama hassasiyet devam ediyor uçlarda. Mutlaka alın

Sağlık ocağına ne zaman kayıt yaptırdınız 6. Günümüz bugun daha hiç gitmedik aşı karnesini ne zaman çıkartmak gerekiyor

250 ye taş olsa çatlar canım öyle birşey yok. şimdi şöyle sancıların çok sık ve yüksek olmalı. Doğum anına kadar benimde 2 hafta sancım oldu 100lerde bel ağrısı hissettim hep oh ne iyiymiş derken doğum sancısında 100 çıkınca ben hastanede çığlık atıyordum. Doğum anında sancı acısı farklı oluyor

Dikişi olanlar bakımını nasıl yapıyorsunuz? Ben su sabun baticon kullanıyorum. Doktor baticon istersen kullan ama bir işe yaramaz dedi. Ağrım da oluyor parol pek etki etmiyor. Ne zaman iyileşirki bunlar

Korkma. Derin nefes al ve biteceğini düşün. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zor olur. Rahat bir oturuş ve hal degil ama bitiyor, çok kısa sürüyor.
Ben çok fazla alttan muayene oldum kist amleyt tüp bebek kürtaj vs acısını biliyorm oyuzden korkyrm herlde ama dedgin gbi çok kısa suruyosa dayancam artk

Dikişi olanlar bakımını nasıl yapıyorsunuz? Ben su sabun baticon kullanıyorum. Doktor baticon istersen kullan ama bir işe yaramaz dedi. Ağrım da oluyor parol pek etki etmiyor. Ne zaman iyileşirki bunlar
Yanıyo o dikişler baya ya ağrı kesici de pek fayda etmiyor gerçekten baticon kullan yine sabun kullanmanı doktor mu tavsiye etti.. Benim zamanımda bi toz yazdırmıştı doktor onu suyla karıştırıp onunla yıkıyordum kendimi lavabodan sonra ama 10 güne anca hafifliyor dikiş ağrısı biraz zaman az kaldı inşallah geçecek canım..

Ben çok fazla alttan muayene oldum kist amleyt tüp bebek kürtaj vs acısını biliyorm oyuzden korkyrm herlde ama dedgin gbi çok kısa suruyosa dayancam artk
Kasik miydi o alet? Ondan daha rahatsiz edici ama daha kısa sürüyor. Herhalde kemikler ne kadar acik diye saga sola ittiginden falan. Bugunku daha kisa surdu mesela ki cati degil bebek kanalda mi diye bakti (teknoloji gram gelismemis hala muayne usulü)

Bu arada garajda bir musteri gece beslemesini yapiyordu hani eşi uyuyabilsin diye, o demis ki biberon ısıtıcı cok muhim. Bugun e bebek e gitmistik orda söyledi eşim bizde var mi diye, yok arastiririm dedim.

Fikirler? Oneriler?

Evet ya çok akıtıyor yazmıştım buraya herife sarılmaya eğilince üstü başı sür olmuştu aynen içine süt birikiyo baya ama ben artık göğüs pedi kullanmaya başladım

Evet ya çok akıtıyor yazmıştım buraya herife sarılmaya eğilince üstü başı sür olmuştu aynen içine süt birikiyo baya ama ben artık göğüs pedi kullanmaya başladım
Aventin var bende akıtma yapmıyor acayip süt biriktiriyo. Hiç böyle bi performans beklemiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…