2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bence ise yariyor. 39. Haftadan sonra yapin demisti bana da ebe. 39a girer girmez yaptim. O gun iliskiden sonra basladi sancilarim. Geceye dogurdum
Süpermiş valla ebede ısrarla önerdi zaten spermler bişey yapiyo falan dedi orasını tam anlamadım orayı o yüzden korunmasız ilişki mutlaka olsun dedi

devammm kopmaya
o ne ya 100 ve ustu 4 dk.ritmik dogum.demek.zaten neyin.kafasi
ahanda 19 hayirlisi canım sıkma canini ALLAH kolaylik versin stres yapma halledersin insallah rabbim.guc kuvvet versin
Amin canım inşAllah. Yamacıma bekliyorum bak ona göre. 19 dedin 19 aldım gününü

Hasta haklarıyla görüştüm canım. Aynen dediğin gibi anestezi uzmanı ameliyathanenin söz sahibidir dedi. O karar veriyor çok önemli dedi. Anestezi doktoruyla görüşmüşler son zamanlarda bebek hazır olunca 1 poz resim çekinmeye alırız içeri demiş. Kendi doktorumla da görüşmüşler o da ameliyat gününü değiştirebiliriz kabul eden anestezist girsin o zaman demiş. Onu da ben kabul etmedim. Doğsun artık çok yoruldum zorlanıyorum. Hayırlısı artık

Valla bence ise yariyor. 39. Haftadan sonra yapin demisti bana da ebe. 39a girer girmez yaptim. O gun iliskiden sonra basladi sancilarim. Geceye dogurdum
buda gol degil yaa. arkadas benim yaptiklarimin bitanesini yapip aksamina doguruyo millet ben (burda kufur vardi sildim) her halti deniyorum yine yok yine yok.

kuvete gir diyen kimdi, onu dinledim kuvetteyim simdide

İshal oyle.deniliyor ama artik neye inancaz napcaz bilemedik ilerleyen haftalar.41 sonrasi.cok.riskli.ya kaka su muhabbeti 2 gunde.gidiyorsun.kontrole

İshale öyle deniyor ama karnım felan pek inmedi benim.
Sancının da s si yok.
29 unu geçeceğiz gibi hissediyorum, 2 günde bir mi gidilecek sonra?

38.haftada bende oldu bende sevindim belirti mı diyede değilmiş hala bekliyorum 0belirti 0 sancı ile

Belirti diyor ama ben de ishal oldum diye doğuracağım demek değildir diye düşünüyorum.

Patates haşlıyor annem şimdi, yiyeyim de düzelsin zavallı bağırsaklarım
Su kaybı yapıyor evet, tehlikeli de aslında.

19u bizimkiler Zeytinliii
elaide propess gibi biseydi ya turkiyede denilen ben sorayim.bakim.ne dicek doktora

Benimki de mümkünse 21’i olabülüü mü apla?

Fototerapiye giriyoz biz 18 çıktı sarılığı yüksekmiş

Tez zamanda şifa bulsun bebeğin inşallah

Topuk kanı ile ilgili pek çok böyle şey duydum.
Ama temiz çıktı hep. Sen içini ferah tut, inşallah hiç bir şeyi yoktur.

Sana da çok geçmiş olsun.
İnşallah bir dahaki tahlil temiz gelsin.

40 tan sonra 2 gunde birmis kontrol tatlim hayırlı dogru zamanda gelsinler

buda gol degil yaa. arkadas benim yaptiklarimin bitanesini yapip aksamina doguruyo millet ben (burda kufur vardi sildim) her halti deniyorum yine yok yine yok.

kuvete gir diyen kimdi, onu dinledim kuvetteyim simdide
Ben dedim küvete kuzenim girmiş denemiş valla beybi. Inşallah sende de işe yarar. Umut fakirin ekmeği aman dikkat et sakın kendin çıkmaya çalışma eşini çağır mutlaka. Hemen terlik giy kaymayasın

Süpermiş valla ebede ısrarla önerdi zaten spermler bişey yapiyo falan dedi orasını tam anlamadım orayı o yüzden korunmasız ilişki mutlaka olsun dedi
Spermlerin icinde dogumu baslatan bir madde varmış. Aslinda aylardir yapiyoduk. Son bir aydir korunuyoduk erken dogum olmasin diye. Sonra 39dan sonraki tetikledi. Oncekilerde bir sey olmamisti. Denemekten zarar gelmez

Belirti diyor ama ben de ishal oldum diye doğuracağım demek değildir diye düşünüyorum.
Aynen daha net belirtiler var onları beklicez artik
Spermlerin icinde dogumu baslatan bir madde varmış. Aslinda aylardir yapiyoduk. Son bir aydir korunuyoduk erken dogum olmasin diye. Sonra 39dan sonraki tetikledi. Oncekilerde bir sey olmamisti. Denemekten zarar gelmez
Bende internetten baktım da öyleymiş demek ki ondan korunmasız ilişki öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…