Süpermiş valla ebede ısrarla önerdi zaten spermler bişey yapiyo falan dedi orasını tam anlamadım orayı o yüzden korunmasız ilişki mutlaka olsun dediValla bence ise yariyor. 39. Haftadan sonra yapin demisti bana da ebe. 39a girer girmez yaptim. O gun iliskiden sonra basladi sancilarim. Geceye dogurdum
Çok yukarda inmedi canım kanala42 ye kadar bekliyorlar. Bnm kuzenim de 41+6da suni sancıyla normal doğumla doğurdu bebeğini.
Seninde tehliken yoksa beklemez mi acaba doktor?
Çok saolasın yapıyım ben onu
Amin canım inşAllah. Yamacıma bekliyorum bak ona göre. 19 dedin 19 aldım gününüdevammm kopmaya
o ne ya 100 ve ustu 4 dk.ritmik dogum.demek.zaten neyin.kafasi
ahanda 19hayirlisi canım sıkma canini ALLAH kolaylik versin stres yapma halledersin insallah rabbim.guc kuvvet versin
Hasta haklarıyla görüştüm canım. Aynen dediğin gibi anestezi uzmanı ameliyathanenin söz sahibidir dedi. O karar veriyor çok önemli dedi. Anestezi doktoruyla görüşmüşler son zamanlarda bebek hazır olunca 1 poz resim çekinmeye alırız içeri demiş. Kendi doktorumla da görüşmüşler o da ameliyat gününü değiştirebiliriz kabul eden anestezist girsin o zaman demiş. Onu da ben kabul etmedim. Doğsun artık çok yoruldum zorlanıyorum. Hayırlısı artıkBenimkini 3000 bekliyorduk 3350 dogdu
Sezeryanın en önemli oyuncusu anestezi uzmanı canım, doktordan daha önemli başıma geldi bizzat tecrübe etmiştim . Sağlıkla kucağına al da eşin kapıda beklesin varsın. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.
hahah
Biz hayatta yapamayiz, bunca ay sonra ben desem ki gel ya inanmaz ya beni kullaniyosun der
buda gol degil yaa. arkadas benim yaptiklarimin bitanesini yapip aksamina doguruyo millet ben (burda kufur vardi sildim) her halti deniyorum yine yok yine yok.Valla bence ise yariyor. 39. Haftadan sonra yapin demisti bana da ebe. 39a girer girmez yaptim. O gun iliskiden sonra basladi sancilarim. Geceye dogurdum
İshal oyle.deniliyor ama artik neye inancaz napcaz bilemedik ilerleyen haftalar.41 sonrasi.cok.riskli.ya kaka su muhabbeti 2 gunde.gidiyorsun.kontrole
38.haftada bende oldu bende sevindim belirti mı diyede değilmiş hala bekliyorum 0belirti 0 sancı ile
Bugün de doğuramadım........
Ahahahahah ya zalım mısın acabaaa, valla hemen organize ederim eğer öyleyse. Kızımm beybi shower istiyorsan üç tekme att
Benim ciddi ishal sıkıntılarım olmuştu, doktorum hep normal dedi, günde 10 kez falan olmuyorsa müdahale etmem dedi. Bol haşlanmış patates, muz ve su tüket dedii.
Bu arada eve geldim gene elim boş.40 bitti malum. İlk alttan muayenem de gerçekleşti. Açılma yok. Kafasına dokunuyorum ama çok yukarda dedi. Suyu falan normal olduğu sürece üç günde bir kontrol ederek bekleyeceğiz dedi. Haftaya bugüne kadar doğmazsa suni falan deneyip son çare sezeryana alacaklar. Nütfen doğsun.
19u bizimkilerZeytinliii
elaide propess gibi biseydi ya turkiyede denilen ben sorayim.bakim.ne dicek doktora
Fototerapiye giriyoz biz 18 çıktı sarılığı yüksekmiş
yok arkadas. Allah beni sınıyor. sarilikla basimiz belada. simdi de saglik ocagi aradi. topuk kani dedi nevrim döndü. zekasinda vs de sorun cikti diye. ilk kan temiz. ikinci yollanan da tsh yuksek cikmis. simdi ucuncu kez test istemisler. eger yine yuksekse ilac kullanmak zorundaymis. beynim durdu artik...
benide bugün aradılar 2. kez topuk kanı için.
anne sütünü çok alamayınca yüksek çıkabiliyormuş.
benim oğlumdada aynı şey başıma geldi. 2.de temiz çıktı çok şükür. inşallah birşeyleri yoktur bebişlerin. ama bu stresi yetiyor dua ediyordum inşallah aramazlar diye sabah sabah moral falan kalmadı
Rabbim bizi yavrularımızla sınama inşallah sonuçlar temiz çukar canım
40 tan sonra 2 gunde birmis kontrol tatlim hayırlı dogru zamanda gelsinlerİshale öyle deniyor ama karnım felan pek inmedi benim.
Sancının da s si yok.
29 unu geçeceğiz gibi hissediyorum, 2 günde bir mi gidilecek sonra?
Belirti diyor ama ben de ishal oldum diye doğuracağım demek değildir diye düşünüyorum.
Patates haşlıyor annem şimdi, yiyeyim de düzelsin zavallı bağırsaklarım
Su kaybı yapıyor evet, tehlikeli de aslında.
Benimki de mümkünse 21’i olabülüü mü apla?
Tez zamanda şifa bulsun bebeğin inşallah
Topuk kanı ile ilgili pek çok böyle şey duydum.
Ama temiz çıktı hep. Sen içini ferah tut, inşallah hiç bir şeyi yoktur.
Sana da çok geçmiş olsun.
İnşallah bir dahaki tahlil temiz gelsin.
5 günlük daha yavrum. Vücudunda çok yok ama kanında çıktı işteCanım kac gunluk bebek gecmıs olsun. Bırde vucudunda varmıydı
40 tan sonra 2 gunde birmis kontrol tatlim hayırlı dogru zamanda gelsinler
Ben dedim küvete kuzenim girmiş denemiş valla beybi. Inşallah sende de işe yarar. Umut fakirin ekmeğibuda gol degil yaa. arkadas benim yaptiklarimin bitanesini yapip aksamina doguruyo millet ben (burda kufur vardi sildim) her halti deniyorum yine yok yine yok.
kuvete gir diyen kimdi, onu dinledim kuvetteyim simdide
Spermlerin icinde dogumu baslatan bir madde varmış. Aslinda aylardir yapiyoduk. Son bir aydir korunuyoduk erken dogum olmasin diye. Sonra 39dan sonraki tetikledi. Oncekilerde bir sey olmamisti. Denemekten zarar gelmezSüpermiş valla ebede ısrarla önerdi zaten spermler bişey yapiyo falan dedi orasını tam anlamadım orayı o yüzden korunmasız ilişki mutlaka olsun dedi
Uykusu nasil canim uyuyomuBenm ki gecmedi anacim magdurumonceki gun mutfaga giristim dun wc falan ustune bi de sarma sardim.. bugn de evi supurcem makinaya camasir fix zaten. Yatsana cocuk uyurken yokk batiyolar banaaa napıcazzz kendimizle boyle
Belirti diyor ama ben de ishal oldum diye doğuracağım demek değildir diye düşünüyorum.
Aynen daha net belirtiler var onları beklicez artik
Bende internetten baktım da öyleymiş demek ki ondan korunmasız ilişki öneriyorlarSpermlerin icinde dogumu baslatan bir madde varmış. Aslinda aylardir yapiyoduk. Son bir aydir korunuyoduk erken dogum olmasin diye. Sonra 39dan sonraki tetikledi. Oncekilerde bir sey olmamisti. Denemekten zarar gelmez
Cok gecmıs olsun bızımdr gorunurde az ama kan aldırmadm korkuyorum 14 gunluk5 günlük daha yavrum. Vücudunda çok yok ama kanında çıktı işte
Kutsal bir amaç uğruna feda edin kendiniziBiz hayatta yapamayiz, bunca ay sonra ben desem ki gel ya inanmaz ya beni kullaniyosun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?