2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
alemsin

Aynen canım kafanı dağıtacak bişeyler yap valla bekleme heyecanı da ayrı stresi de ayrı güzel şeyler bunlar son günler diyip beklemeye devam sağlık olsun yeter ki kızz
Bak ben carsiya inicem, rossman a gidicem, resmen en sevdiğim magaza ya hayir icerde saatler de gecirmiyorum ama temizlik bölümü bana yetiyor demek

Bak ben carsiya inicem, rossman a gidicem, resmen en sevdiğim magaza ya hayir icerde saatler de gecirmiyorum ama temizlik bölümü bana yetiyor demek
Ya olsun işte kafa dağıtacak işler yapmak lazım yoksa bu son günler kafada dönüp duruyo.. Çık gez sen de dönüşte sen de Elaide ile birlikte bi nişan ile gelin inşallah

Süpermiş bnmkiler çok gaz sancısı çekiyor ve kabızlık yaşıyorlar kabızlığa da faydası var mı acaba markası ne kullandığının ürünün
Tatlım ben sarılık için 2 haftadır ekstradan mama veriyorum mama kabız yaptı mamasının içine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum rahatlıyo yavrum sürekli yapmıyorum ama ne zaman çok zorlandığını görürsem yapıyorum nette bi doktor yazmış ondan gördüm ne kadar doğru yaptığım bilemem

Kızlar ben sabah epidural sezeryan olacaktım ama gece 3 de sancılar bir anda başladı düzenli ve 3 dakikalık sabah zaten hastaneye gelecem diye evde bekledim ama zor ettim sabahı. Hastaneye geldik 6 buçukta sabah ve tam açılma var dediler sezeryandan vazgeçtiler direk normal doguma girdim ama bebek ultrasondakinden daha iri cikti ve son anda takılma boğulma gibi bir ihtimal oluşacak diye genel anestezi sezeryana alındım. Sabah 8 gibi 3750 gram doğdu kızım çok şükür. Tam sezeryan için gün aldık aynı gün kendi de gelmek istedi. Allah geri kalan hamiş arkadaşlara yardım etsin.

Canım 5. Gün alınmalı topuk kanı geciktirme bence çok önemli bu topuk kanı olayı
Bizim bebek yoğun bakımda kaldığı için 2.topuk kanı alınmamıştı 7.gün alıyorlarmış orada. Biz 5.gün çıktık. Hafta sonu bayram filan derken 10.gün aldılar topuk kanını. Geç filan da demediler. Neden 5.gün alınıyor illa?

Gözün aydın canım kızımın adaşı geldi yani Sağlıkla sıhhatle mutlu mesut büyütün kuzucuğu

Suriyeliler seri üretimde tatlım
anacigim gorumce biraz turkce konusuyor ordaki kadinlara kacinci bebeler diye sorunca 3 4 diye cvplar aldi eee ne dedi biliyor musun birde suruyelilere laf ediyorsunz asilll size massallah dedi:) kendice bizi kapak yapti

Ya olsun işte kafa dağıtacak işler yapmak lazım yoksa bu son günler kafada dönüp duruyo.. Çık gez sen de dönüşte sen de Elaide ile birlikte bi nişan ile gelin inşallah
Kendime nişan yapmadim ama oglumunkini gorecek miyim bakalım
Degisik bir deneyim olmus, ikiniz de iyisiniz umarim

Kendime nişan yapmadim ama oglumunkini gorecek miyim bakalım

Degisik bir deneyim olmus, ikiniz de iyisiniz umarim
İyiyiz canım çok şükür sut geliyor şimdilik ama emmek istemiyor biraz o kısım zor oluyor inşallah sarılık olmaz sancilarim iyi korkulacak bişey yok sezeryanda da @duskapani çok saol canım benim ❤

Hadi Allah bağışlasın canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebiş.. Heyecanlı doğum hikayesi yaptırmış anneye

Yaaaa rosmannn bak bu hafta indirim de var orda.. Ben gidemem netten bakiym bari ozledm rahat rahat ağrısız sizisiz magaza gezmeyi yaa

Valla 5. Gün kan alınıyor bizim sağlık ocağı da çok titiz bu konuda manyak gibi arar getirtir beni sağlık ocağına o gün her defasında bu sefer kendim gidicem onlar aramadan

Benmkinin de 7.gun aldilar illa 5.gun degl ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…