Gözün aydın canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahKızlar benim kız geldi sezaryen ile. Sabah nişan denen şey gelince kontrol için doktora gittik meğer çok sancım varmış ama ben farkında değilim.hemen doğuma alalım beklersek normal doğum yaparsın dedi. Doktorla anlaştığımız tarihten önce geldi. Memeyi tutmuyor sütüm henüz yok maalesef. Napcaz bilmiyorum. Doğum yapacak hanımlara inşallah kolay bir doğum olur hepiniz için
Allah bağışlasın canım gözün aydın analı babalı büyütsün inşallahSelam güzel anneler, bende prensesimi sağlıkla aldım kucağıma hastanedeyiz.
Kendimi korkuttuğum kadar değilmiş sezeryan Allah herkese hayırlı doğumlar versin.
Derdimiz meme ile kavga ve gaz
Doğar doğmaz gazlı geldi bebe ebe olur dedi sabah çocuk doktoru bakacak bir daha damla isteyeceğim bende
Darısı bekleyenlere
Gün geçtikçe zor geliyo insana ama az kaldı canım ya ha geldi ha geleceklerGünaydın güzel anneler,
bugün de ben erkenciym.
Sıcaktan nerelerde uyuyacağımı şaşırdım. Yatak odası esiyordu eskiden artık o da esmiyor. Su gibi terliyorum. Kocam yelpaze çıkarttı. Uyanıp uyanıp yelleniyorum ama o da yorucu. Salona geçtim klimayı açtım. O da bir süre sonra üşütüyor uyanıp kapatıyorum sonra yine açıyorum falan. Velhasıl kelam haftalardır uyku haramDoğsa da uykusuzluğuma değse bari diyorum. Kemik aağrısı da yanında bonus gel sıkıntı var sezaryene alalım dese koşa koşa gidicem artık çok bunaldım herşey normalken de göze alamıyorum offff hayat çok zor
MaşallahGünaydın kızlar :) çarşamba günü saat 7.05 de meleğime kavuştum ❤ 17 saatlik bi süreç oldu. Saat 2 de yatışım yapıldı sabah doğum gerçekleşti. Suni sancılı son 4 saati epiduralli bi normal doğum yaptım. Her şey o kadar güzeldi ki bu sancıdan korkmamışım iyi ki normal yapmışım diyorum adet sancısı gibi sadece 5 dkya 3 dkya düştüğü için korkutucu geliyordu ama rabbim kolaylığını veriyor inanın. Sıcak duş aldım belden aşşağımı 4-5 kere. Her sancı geldiğinde sancımı pilates topunun üstünde ya da çömelerek yaylanarak yürüyerek karşıladım hiç yatmadım. Açılma çok yavaş gerçekleşti çok korktum dedim herhalde olmayacak öznur diye ama en son 4 cm olduktan sonra bir anda bi saat içerisinde 5 cm açılmam oldu ebe doğumhaneye giderken sakın ıkınma tamam mı bebeğin kafası ucunda diyordu ve inanın öyle ağrılı dayanılmayacak bir şey yok.. doğumhaneye inincede 4. Ikınmada dünyaya geldi melek kızım.. darısı sizlerin başına inşallah. Soracağınız bir soru varsa memnuniyetle yanıtlarım Allaha emanet olun❤
sorma zaten etrafin yuzundrn bu kadr sterese girdim aglamayi hic sevmeyen ben dun agladimİnsan sıkılıyor bir yerden sonra. Bir de surekli mesajlar telefonlar dogmadi mi dogmadi mi. Dogdu da sakliyorum. Nasilsin deyin bir kere bea. Evde isin var mi deyin. Gelim yemek yapim mi diyin. İse yarar bisi diyin. Hiç olmadi gel bi kahve ismarliyim sokaga çık hava al diyin. Anca çıktı mi çıkmadı mi.
Su gelmedi sancı 0 sadece kanama oldu adet kanaması gibiNisanla su gelmesi falan herhalde, kizlar demisti ya burda
İnşallah canım sağolHadi sağlıkla kucağına al canım inşallah rahat bir doğumla
gecen benimde aklima geldi. anasini satiim sanki zilyon km ötedeyim, annem bile ugramiyo. ustelik heeeerkesin sahsi arabasida var. ablam yazmis sabah, gelsene dedim, yok sen dinlen sancin mancin tutar. e tutsun sana zarari ne. bahaneleride ‘nasilsa elaide her isini goruyo, simdi gidip kizi yormayalim hazirlik falan yapmaya kalkar’. e cat kapi gelin, cayi siz demleyin? yemegi disarda yiyelim?İnsan sıkılıyor bir yerden sonra. Bir de surekli mesajlar telefonlar dogmadi mi dogmadi mi. Dogdu da sakliyorum. Nasilsin deyin bir kere bea. Evde isin var mi deyin. Gelim yemek yapim mi diyin. İse yarar bisi diyin. Hiç olmadi gel bi kahve ismarliyim sokaga çık hava al diyin. Anca çıktı mi çıkmadı mi.
ufff sorma.Takvim de gitmiş
Hiç aramadılar canım bende aramadım bilmiyordum haber vermem gerektiğini. Bugun sağlık ocağımızı değiştiriyoruz zaten oraya sorayımcanım 5. gün topuk kanı alıyorlar seni hemşiren aramış olması lazım doğum yaptığında haber vermiş olman lazım sağlık ocağına onlar 5. günü topuk kanı için seni çağırmış olması gerekiyordu.
Süpermiş bnmkiler çok gaz sancısı çekiyor ve kabızlık yaşıyorlar kabızlığa da faydası var mı acaba markası ne kullandığının ürününDamla canım bebis gece cok gaz sancisi cekti baktim kendi çıkaramıyor ağzına 5 damla damlattim gaz kendi çıkıyor dünyanın en muhteşem icadı
Hadi hayırlı haberlerle gel Allah yardimcin olsunBombayi patlatiyorum kızlar akintinin.icinde kanama baya fazla 1 günlük ped dolmus hemde ben.kacar doktora dua edin bana hayırlısı olsun haydi bakalim.nedir
Maşallah diyelim o zaman@zhrazynep allah anali babali buyutsun canm gozunu aydin
@Mysonismysun ufaktan gaz yokluyo bizi de bazen zor daliyo uykuya ya da ikina sikina uyaniyo
oznur11898519 sadece anne sütü veriyorum canm
Aynen canım kafanı dağıtacak bişeyler yap valla bekleme heyecanı da ayrı stresi de ayrı güzel şeyler bunlar son günler diyip beklemeye devam sağlık olsun yeter ki kızzgecen benimde aklima geldi. anasini satiim sanki zilyon km ötedeyim, annem bile ugramiyo. ustelik heeeerkesin sahsi arabasida var. ablam yazmis sabah, gelsene dedim, yok sen dinlen sancin mancin tutar. e tutsun sana zarari ne. bahaneleride ‘nasilsa elaide her isini goruyo, simdi gidip kizi yormayalim hazirlik falan yapmaya kalkar’. e cat kapi gelin, cayi siz demleyin? yemegi disarda yiyelim?
zilyon kisiye yetismeye telefon saniye susmuyo.
aile arkadaslari gectim bide is arkadaslarim yaziyo anasini satiim. dun erkek bi is arkadasim bile yazmis naaptin diye. ince dusunuyorlar tamamda iste sikiliyo insan. sabah yine bi is arkadasim yazmis ruyasinda gormus.
dolunay gunleri cevresinde cok dogumlar oluyor belki seninkide gelir bugun yarin demis.
patronum yazmis naaptin diye. doguramadim canim doguramadim
ufff sorma.
doktora gidicem. ardindan carsiya cikicam. yeni bi parfüm mü alsam, dogumdan sonrasini bana hatirlatacak farkli hafif tatli bi koku. bu stresi nasil aticam baska turlu. birazda makyaj mi bakinsam. sut sagarken makyaj yapmam gerekirse yeni urunlerim olmali ama dimi
Hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah vaktidir artıkBombayi patlatiyorum kızlar akintinin.icinde kanama baya fazla 1 günlük ped dolmus hemde ben.kacar doktora dua edin bana hayırlısı olsun haydi bakalim.nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?