Gozun aydin canim kendisinin gelmek istemesk de ayri bi guzel olmus saglikla buyusunİyiyiz canım çok şükür sut geliyor şimdilik ama emmek istemiyor biraz o kısım zor oluyor inşallah sarılık olmaz sancilarim iyi korkulacak bişey yok sezeryanda da@duskapani çok saol canım benim ❤
dogunca da birsey degismiyor. bu sefer hic aramiyorlarİnsan sıkılıyor bir yerden sonra. Bir de surekli mesajlar telefonlar dogmadi mi dogmadi mi. Dogdu da sakliyorum. Nasilsin deyin bir kere bea. Evde isin var mi deyin. Gelim yemek yapim mi diyin. İse yarar bisi diyin. Hiç olmadi gel bi kahve ismarliyim sokaga çık hava al diyin. Anca çıktı mi çıkmadı mi.
Bombayi patlatiyorum kızlar akintinin.icinde kanama baya fazla 1 günlük ped dolmus hemde ben.kacar doktora dua edin bana hayırlısı olsun haydi bakalim.nedir
Ah ne aglamakar ıkı gun susmadan agladm sutum kesılır dıye suttum yoksa bıraksan bır ay aglarmsorma zaten etrafin yuzundrn bu kadr sterese girdim aglamayi hic sevmeyen ben dun agladim
duan benim bebekte o kiloda canim rahat olmus anlasilan gizun aydin burda tam isyan edecekken rabim yuzune guldu cok sevindimKızlar ben sabah epidural sezeryan olacaktım ama gece 3 de sancılar bir anda başladı düzenli ve 3 dakikalık sabah zaten hastaneye gelecem diye evde bekledim ama zor ettim sabahı. Hastaneye geldik 6 buçukta sabah ve tam açılma var dediler sezeryandan vazgeçtiler direk normal doguma girdim ama bebek ultrasondakinden daha iri cikti ve son anda takılma boğulma gibi bir ihtimal oluşacak diye genel anestezi sezeryana alındım. Sabah 8 gibi 3750 gram doğdu kızım çok şükür. Tam sezeryan için gün aldık aynı gün kendi de gelmek istedi. Allah geri kalan hamiş arkadaşlara yardım etsin.
Gelecegimi yaşıyorsun şu andadogunca da birsey degismiyor. bu sefer hic aramiyorlar.. oyle cok sorduklari zaman sanirsin gelip kendileri bakacak, ama burunlarini bile gostermiyorlar. misal bu sabah saglik ocagina gittik 3.cu topuk kani alindi. geldim kizi yikadim. makarna pisirdim. camasir yikadim astim. annem de oturdu iste. cay servisi yaptim ona da. şak gibi yasiyorum su sirq
Ah ne aglamakar ıkı gun susmadan agladm sutum kesılır dıye suttum yoksa bıraksan bır ay aglarm
[/QUO en iyisi cok uzaklarda dogum yapmak 6 ay sonra geri gelmek
Gözün aydın canım, kavuşmuşsun yavrunaKızlar ben sabah epidural sezeryan olacaktım ama gece 3 de sancılar bir anda başladı düzenli ve 3 dakikalık sabah zaten hastaneye gelecem diye evde bekledim ama zor ettim sabahı. Hastaneye geldik 6 buçukta sabah ve tam açılma var dediler sezeryandan vazgeçtiler direk normal doguma girdim ama bebek ultrasondakinden daha iri cikti ve son anda takılma boğulma gibi bir ihtimal oluşacak diye genel anestezi sezeryana alındım. Sabah 8 gibi 3750 gram doğdu kızım çok şükür. Tam sezeryan için gün aldık aynı gün kendi de gelmek istedi. Allah geri kalan hamiş arkadaşlara yardım etsin.
Bizim doktor dedi zeytinyağı koy mamaya hem rahatlatır hem kilo aldirir diye koyuyordum ilk iki gün etki etti sonra hiç fayda etmedi kızlardan birinin yüzü döktü yağdan şüphelendim iki gundur koymadım o yüzden iki kez fitil ile yaptılar başka mama veriyom yemiyorlar süt yetmiyor şaşırıp kaldım napcam bilmiyorumTatlım ben sarılık için 2 haftadır ekstradan mama veriyorum mama kabız yaptı mamasının içine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum rahatlıyo yavrum sürekli yapmıyorum ama ne zaman çok zorlandığını görürsem yapıyorum nette bi doktor yazmış ondan gördüm ne kadar doğru yaptığım bilemem
ayyy Efe gorundu mu yoksaBombayi patlatiyorum kızlar akintinin.icinde kanama baya fazla 1 günlük ped dolmus hemde ben.kacar doktora dua edin bana hayırlısı olsun haydi bakalim.nedir
napiyim oyle yapicam artikAynen canım kafanı dağıtacak bişeyler yap valla bekleme heyecanı da ayrı stresi de ayrı güzel şeyler bunlar son günler diyip beklemeye devam sağlık olsun yeter ki kızz
ay dur bende rossman a gidiyim. bebek rayonunda neler var bakayim biBak ben carsiya inicem, rossman a gidicem, resmen en sevdiğim magaza yahayir icerde saatler de gecirmiyorum ama temizlik bölümü bana yetiyor demek
ay insallahhh! taksiyle geldim bebege inat otobusle donecem eve. kocam duymasinYa olsun işte kafa dağıtacak işler yapmak lazım yoksa bu son günler kafada dönüp duruyo.. Çık gez sen de dönüşte sen de Elaide ile birlikte bi nişan ile gelin inşallah
Gozunuz aydin olsuuuun sukur bitti gitti bak! Hosgelmis evladin, saglik sihhatle guzel bereketli gunlerde buyut evladini insallah canimKızlar ben sabah epidural sezeryan olacaktım ama gece 3 de sancılar bir anda başladı düzenli ve 3 dakikalık sabah zaten hastaneye gelecem diye evde bekledim ama zor ettim sabahı. Hastaneye geldik 6 buçukta sabah ve tam açılma var dediler sezeryandan vazgeçtiler direk normal doguma girdim ama bebek ultrasondakinden daha iri cikti ve son anda takılma boğulma gibi bir ihtimal oluşacak diye genel anestezi sezeryana alındım. Sabah 8 gibi 3750 gram doğdu kızım çok şükür. Tam sezeryan için gün aldık aynı gün kendi de gelmek istedi. Allah geri kalan hamiş arkadaşlara yardım etsin.
aramiyorlar mi cidden.dogunca da birsey degismiyor. bu sefer hic aramiyorlar.. oyle cok sorduklari zaman sanirsin gelip kendileri bakacak, ama burunlarini bile gostermiyorlar. misal bu sabah saglik ocagina gittik 3.cu topuk kani alindi. geldim kizi yikadim. makarna pisirdim. camasir yikadim astim. annem de oturdu iste. cay servisi yaptim ona da. şak gibi yasiyorum su sirq
darisi bize insallah! Gerginligini attin mi biraz?duan benim bebekte o kiloda canim rahat olmus anlasilan gizun aydin burda tam isyan edecekken rabim yuzune guldu cok sevindim
Teşekkür ederim canım iyiyiz hepimiz çocuklar aynı yaramazlık peşinde ben de boş boş dolanıyorum bi hafta içinde gelsin benimki de iyileşip okul açılmadan kendime geleyim diye hayaller kuruyorum ama nasip bekleyip görcezayyy Efe gorundu mu yoksayolu acik olsun insallah, gelmek isterse de annesi diretme artik. inan sonraki haftalar daha da yorucu
Hayirli haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun ♥
napiyim oyle yapicam artiknst’deyim bakalim ne cikicak kuzum. sen nasilsin cocuklar nasil rahatin iyi mi?
ay dur bende rossman a gidiyim. bebek rayonunda neler var bakayim bi
ay insallahhh! taksiyle geldim bebege inat otobusle donecem eve. kocam duymasin
Gozunuz aydin olsuuuun sukur bitti gitti bak! Hosgelmis evladin, saglik sihhatle guzel bereketli gunlerde buyut evladini insallah canim ♥
aramiyorlar mi cidden.
I ikuayko nun gazina gelip aile grubunda ‘iyiki telefon var sayesinde nasil oldugumu ogreniyosunuz. korkuyonuz herhalde gelirseniz elaide nin bi isini goruruz diye’ dedim, annem ‘cok konusma cocugunu dogur’ dedisonra cok geliriz korkma sen dedi oh i love her!
ya kuzum yardim isteyebilmeliyiz. ‘Anne zahmet olmazsa yemegi koysan?’ demekte bi sakinca yok. hep boyle kendi kendimizi idare ediyor sonrada icimizi sisiriyoruz. yapmayalim.
Canım sarılık durumunuz nasıl şuandr.lar ne derse onu yapiyrz cnm. 14le basladi. 18.88e cikti..ama sinir 20.5 diye fototerapiye almadilar. bugun kendi dr.u izinden geldi. ywter artik dedim. guya lohusayim ama 5.gunden beri surunuyrz. dayanamiyrm artik dedim. konustuk. o da yeter dedi. 19 cikarda fototerapi demisti. sukur inise gecti...
amin cnm.
Ayni bizim ev annem gece lohusayim diye yanimda kalıyor bide aynı odada kalıyoruz lohusa yalnız kalmazmış ama aksam 11 de uyuyor sabaha kadar naptın bebek uyandi mi diye kalkmak yok 9 gibi uyanıyor gece bebeğe uyanıyorum emzirirken horlama sesi duydukça tepem atiyor evi toparlama is vs hep bende yoruldum artik ama evde tek olsam yapsam daha rahat olcamdogunca da birsey degismiyor. bu sefer hic aramiyorlar.. oyle cok sorduklari zaman sanirsin gelip kendileri bakacak, ama burunlarini bile gostermiyorlar. misal bu sabah saglik ocagina gittik 3.cu topuk kani alindi. geldim kizi yikadim. makarna pisirdim. camasir yikadim astim. annem de oturdu iste. cay servisi yaptim ona da. şak gibi yasiyorum su sirq
Listeye seni de eklicez gibi gibi sağlıklaUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan
Shrrbtk....erkek sezeryan
Hepgenc....kiz normal dogum
Ecefur....kiz normal dogum
Platonikbaby.....erkek normal dogum
Snowmotion...erkek sezeryan
Adlinaa....kiz normal dogum
Zhrazynep....kiz normal dogum
Gaye2017....kiz sezeryan
Pratik45....kiz sezeryan
Oznurr26...kiz normal dogum
Ada_2019...sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?