2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yine noktanın yerinden dolayi hangisi denilen hangisi dogum kilosu ben anlamadim kiz sen nasil anladin?

Şimdi şöyle
Ben 2850 denildi, 3333 doğdu anlamıştım
Ammavelakin, lakin sen söyleyince baktım 3333 denilmiş 2850 doğmuş bence
Neyse her şekilde baya kilo fark etmiş oluyo

Kızlar daha bugün anca kendime gelebildim.Nasılsınız umarım herkes iyidir.Rabbim hepinize evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah.Ben kızım iyiyiz şükür.

Doğum hikayeme gelirsekSalıyı çarşambaya bağlayan gce baya kasılmam oluyordu düzenli 10dk da.sabah 4buçuğa doğru wc ye gittim geldim uyuyayım dedim.Yatarken altımda birden bişeyin aktığını hissettim.Orda kaldım öyleSonra yerler falan ıslandı.eşyaları alıp direk acile geçtik.Açılmam hala 1cmdi.Kese bi yerden sızdırıyor dediler.24saat içnde doğum olması gerekiyormuş.Kendi sancılarım düzenli gelmeye başladı 5dkda bir yüzü geçiyordu ama hala açılmam 1cmdi.Öğlene kdr çektm böyle.Sonra sancıların arası uzayıp şiddeti de düşünce suni sancıya başladılar.Çok fenaydı ama işe yaradı.Açılmam 3 4 cm olmuştu
.Sonra akşam 5 gibi epidurel bağladılar.3.dozda ağrılarım kesildi.Açıklığım 9cm bebeğinde başı sıfıra inmişti.O sırada biraz uyumamı isteyip güç toplamamı istediler.9gibi doğuma girdim 9 10geçe bebeğim kucağımdaydı.Alttan 3 4 tane dikişim var.Şuan ikimizde iyiyiz şükür.Bugün sabah sütüm geldi.Şu an kızımla emişiyorz
Benim en çok kullandığım depent kullan at bezler oldu,btrdim hatta.Birde bgn gümüş kapak aldrdım büyük nimetmiş gerçekten. Krem falan etki etmedi bana. Götrdüğüm bütün kıyafetleri de kullandm.
İnşallah hepiniz sağ salim kavuşursunuz evlatlarnıza❤Hayırlı geceler.

Çok iyi olduğu yazdigin cnm sağol ya valla senin doktr boynunda kordon varsa normal olmaz demiş benimki olur demişti ama ben genede tedirgin oldum iğne meselesini gene sorucam doktra ama spinal sezeryana karar vercem galiba risk almak istemiyorm kahvede ben nescafe gold alicam acı olan o baş agrisina iyi geliyor cnm

Doktorda sen çok uğraştın oyuzden sezeryan olabilirsin diye bana sordu bende riske atmak istemiyorm sanırım

21.14 normal.dogum 2850 denilen 3333 du detaylar sonra kizlae yorgunum
hey masallah EFE hosgeldin tatlimmm annesinin ilk goz agri Gozunuz aydin canim Allah anali babali coooook guzel gunlerde saglikla mutlulukla bereketle buyumeni nasip etsin

Rookieciiim dinlenin canim ki hemen toparla!

Maşallah artık bundan sonra toparlanma vakti eve dönüş harika bişey ya darısı tüm bekleyenlere inşallah sağlıkla.. Tekrardan gözün aydın canım Allah bağışlasın

sade nescafe, kayisi suyu, petibör bisküvi spinal sezeyan sirasinda basini olabildigince saga sola cevirmemen gerekiyor yoksa bas ağrısı yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…