2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnsanlar cocuklariyla ugrasiyor biz daha odalardan öteye gecemedik
Kiz bavullari bosaltip tekrar mi yikasak? Bir ayi gecti dimi onlar konali?

Plates topum da yok anca gerinirim ben de biz üzerimize düşeni yapalım gelir belki tabi önce şu 40 haftasında olan takvimi silinenler doğursun ardından hemen biz
Minderleri üst üste koyup top gibi kullanabilirsin canm ebe top yoksa öyle yapın dedi

O kabullenme banada geldi derken kanama oldu ama yine doguramadim bak
oooff. cokafedersin vajinamda bi baski var, oyle boyle degil. ne nisaaan ne kanama. e acilma olmayinca nisan misanda gelmiyo tabi.

Elbet gelecek başka yolu yok
insallah yollari sasirmaz bizimkilerde gelirler

Oo maşallah sana ya devam devam oyalanmak en iyisi ben de yarın domates konservesi yapıcam
asil sana masallah, ise yarar biseyler yapiyosun ben bos islerle vakit harciyorum simdiden kolay gelsin canim!

ay evettttt

Yok ya nolcak böyle bana bı yol göster sen tecrübelisin. kanamadan en fazla kaç gün sonra doğum olur
Ah canım ya valla bi çözümü yok bunun kısmet o da nişandan sonra sancı ya da su beklenir hızlandırmak için de sıcak banyo yürüyüş hurma benim bildiğim de bunlar gerisini vücut belirliyor en azından nişan geldi senin gerisi de gelicek artık inşallah stres yapma

Belirtiler başlayınca artık göbek atarız

Hepsini yapıyorum duş hareket hurma sıraya koydum.ya beklemeye tam alışmıştım aslında oluruna bıraktım bu kanama işi canımı sıktı bide doktora gorunemedim hala ultrasonda gorebilsem biraz daha rahat olurdum belki

Doğum yapannların gözü aydin olsun sanci cekenlere Allahim yardim etsin kolay gecirsin. Bizim bugün 3.gunumuz cocuk doktoruna gittik, sarilik degeri 13 e yakin çıktı.. 2 gun sonra rengi cok sararisa getir yoksa pazartesi getirin dedi. Emziriyorum insallah hepimizinkinin sıkıntısı gecer kizlar cok sıkıntılı bi süreç.. cok uyuyor benimkide bende zor uyandiriuorum gündüzleri. Geceleri cok uyumuyor. Diger her seyi iyi şükür

Teşekkür ederim canım bilgi için. Bİzim de 10.gün verdiğimiz iyi olmuş o zaman

EVet canım benim kesi de aynen öyle o yüzden büyük tuvalette filan zorlanmadım neyse ki. 5.günden itibaren rahatladı artık pek hissetmiyorum dikişleri çok şükür teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…