biraz yuksege monte ettirmisim yanlislikla rafı, altindaki boslugu sevmiyodum. uydurmasyon oldu ama oldu sanki ha kizlar? ayrica kiyafet dolabina ayraclarda tamam, amatör isi oldu biraz onlar
Plates topum da yok anca gerinirim ben de biz üzerimize düşeni yapalım gelir belki tabi önce şu 40 haftasında olan takvimi silinenler doğursun ardından hemen biz
biraz yuksege monte ettirmisim yanlislikla rafı, altindaki boslugu sevmiyodum. uydurmasyon oldu ama oldu sanki ha kizlar? ayrica kiyafet dolabina ayraclarda tamam, amatör isi oldu biraz onlar
Ah canım ya valla bi çözümü yok bunun kısmet o da nişandan sonra sancı ya da su beklenir hızlandırmak için de sıcak banyo yürüyüş hurma benim bildiğim de bunlar gerisini vücut belirliyor en azından nişan geldi senin gerisi de gelicek artık inşallah stres yapma
Ah canım ya valla bi çözümü yok bunun kısmet o da nişandan sonra sancı ya da su beklenir hızlandırmak için de sıcak banyo yürüyüş hurma benim bildiğim de bunlar gerisini vücut belirliyor en azından nişan geldi senin gerisi de gelicek artık inşallah stres yapma
Hepsini yapıyorum duş hareket hurma sıraya koydum.ya beklemeye tam alışmıştım aslında oluruna bıraktım bu kanama işi canımı sıktı bide doktora gorunemedim hala ultrasonda gorebilsem biraz daha rahat olurdum belki
Doğum yapannların gözü aydin olsun sanci cekenlere Allahim yardim etsin kolay gecirsin. Bizim bugün 3.gunumuz cocuk doktoruna gittik, sarilik degeri 13 e yakin çıktı.. 2 gun sonra rengi cok sararisa getir yoksa pazartesi getirin dedi. Emziriyorum insallah hepimizinkinin sıkıntısı gecer kizlar cok sıkıntılı bi süreç.. cok uyuyor benimkide bende zor uyandiriuorum gündüzleri. Geceleri cok uyumuyor. Diger her seyi iyi şükür
İlla 5. Gün değil diye biliyorum canım bizim 2.topuk kanını 10.gün verdim çünkü hastanedeki doktor ne kadar geç verirsen okadar iyi dedi ameliyatta yapılan ilaçlar ve sonrasında aldığımız antibiyotikler değeri yükseltebiliyor dedi yani tam tersi diye biliyorum
Yarın kontrolüm var ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki güya bu akşam squat yapıcaktım, başka hareketler yapıcaktım ama bnm duş almaya bile halim yok. Bugün kendimi ekstra bitmiş hissediyorum. Valla yarın güzel haberler alsam da azıcık moral olsa
olsun canım minnoşun sağlıkla gelmiş çok şükür, doktor kesi yapılan yeri çizerek gösterdi bana, makata doğru değil de yan tarafa doğru çapraz kesi yapılıyormuş, öyle olması beni daha da rahatlattı açıkçası kesi konusunda, zaten iyileşir hemen , güle güle büyüt canım kuzunu
EVet canım benim kesi de aynen öyle o yüzden büyük tuvalette filan zorlanmadım neyse ki. 5.günden itibaren rahatladı artık pek hissetmiyorum dikişleri çok şükür teşekkür ederim bu arada