Bayanlar anca uyudu sıpa sut pompalama ememe.sorunu bla.bla
Hastaneye geldiğimde acilmam 2 cm di sancim hep kasilma oldugu icin rutin nisan gelmisti dogum sancisi feci anlamamak mumkun degilmis Fitili saat 2 gibi verdiler 4 gibi acilmam 4 cm.oldu ardindan suni verdiler damardan benim.sancılar nirvana dayanamadım yalvardım doktora sezeryan diye epidural verdi bir tik rahatladim ama çok degil yuzde 30 kesti neyse saat 9 gibi bir kaka istegi nst takili bagiriyorum tuvaletim var cikarin şunu kakam varr diye hemsire aldi elimden.bebek kafasi geliyor dogumhane 15 dk gelmis ama ben orda 2 saat geçirdim 8 dikisim var 6 ikinmada geldi doktor normal dese bence.değil kanamam var ama sebebi dikis degil diyollar adet kanamasiymis guya agrim sizlama seklinde var ama can yakann degil herkese normali tavsiye ederim ama sanciya dayanin epidral ekletin ayaga kalkmaya eğilmeye deger 5 saatlik sancı efeye 3333 gr demislerdi 2850 dogdu 51 cm demislerdi 48 dogdu ultrason azizligi sanirim gogsu kavrayamiyor baya zorlaniyoruz hayirlisi herkese.dua ettim Allah kolay dogumlar versin