2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen iğne için yine doktoruna danış canım. Doğum şekline de birlikte karar verin. Risk yok diyorsa. Normal deneyebilirsin. Arkadaşıma 4050 demişlerdi 3500 doğdu bebeği.
Hakkında hayırlısı olsun. Ben de kahve alayım yanıma. Çok heyecanlı

farketmez cnm

Kızlar sezeryan sonrasi yürüyorum elden geldiğince kayısı kompostosuda içtim ama gaz çıkmadı bir türlü o yüzden katı yedirmiyorlar çok açım var mı bunun çaresi bu gaz nasıl çıkacak
Yuruyerek cikacak canim birde bana rezene verdiler hem sutun artar hemde gaz rahat cikarsin dediler.

Kızlar sezeryan sonrasi yürüyorum elden geldiğince kayısı kompostosuda içtim ama gaz çıkmadı bir türlü o yüzden katı yedirmiyorlar çok açım var mı bunun çaresi bu gaz nasıl çıkacak
Ah o gaz!! 2 gunde zor çıkarmıştım kayisi da bazi bunyelere gaz yapabiliyor incir kurusu ye sicak suya koyup. Sirtina karnina masaj yapsinlar ayaklarini da sicak tut bol bol yuru olmadi bi ilac versinler sana rahatlatan gaz ya da kabizlik ilaci gibu

Bayanlar anca uyudu sıpa sut pompalama ememe.sorunu bla.bla
Hastaneye geldiğimde acilmam 2 cm di sancim hep kasilma oldugu icin rutin nisan gelmisti dogum sancisi feci anlamamak mumkun degilmis Fitili saat 2 gibi verdiler 4 gibi acilmam 4 cm.oldu ardindan suni verdiler damardan benim.sancılar nirvana dayanamadım yalvardım doktora sezeryan diye epidural verdi bir tik rahatladim ama çok degil yuzde 30 kesti neyse saat 9 gibi bir kaka istegi nst takili bagiriyorum tuvaletim var cikarin şunu kakam varr diye hemsire aldi elimden.bebek kafasi geliyor dogumhane 15 dk da gelmis ama ben orda 2 saat geçirdim hissi var cok uzundu ikin ıkın 8 dikisim var 6 ikinmada geldi doktor normal dese bence.değil kanamam var ama sebebi dikis degil diyollar adet kanamasiymis guya agrim sizlama seklinde var ama can yakann degil herkese normali tavsiye ederim ama sanciya dayanin epidral ekletin ayaga kalkmaya eğilmeye deger 5 saatlik sancı efeye 3333 gr demislerdi 2850 dogdu 51 cm demislerdi 48 dogdu ultrason azizligi sanirim gogsu kavrayamiyor baya zorlaniyoruz hayirlisi herkese.dua ettim Allah kolay dogumlar versin

Son düzenleme:
Rookieciiim masallah canim! Cok cok sevindim iyi haberlerine
Agrisiz sizisiz olmasini beklemiyoduk zaten sukur kalbine gore oldu ve normal oldu dogumun. Cooook hizli bi toparlama surecin olur Allahin izniyle
Bebegine kavustun saglik sihhatle, sen o 2850 yi bir iki haftaya toparlarsin insallah sakin takma kafaya. Emzirme de vakit aliyor herkesten duyuyoruz, sabirla devam! Lohusaligin rahat gecer umarim canim kocaman sarildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…