2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Boşver onu sıkıntı etme canım squat filan hikaye bebek nasıl isterse öyle yönetiyor doğumu. Ben o kadar squat bilmem ne yaptım açılma sürecim çok uzun sürdü. Bazıları da yata yata kolayca doğuruyor. Yapamadım diye hiç vicdan azabı çekme. İnşallah yarın güzel haberler alırsın

Bu iyi bişey ya bebiş yola çıktı geliyo işte hareketleri devam ettiği sürece sorun yok inşallah kaç arkadaş açıklıkla nişanla bekledi merak etme Allah koruyor onları

oldugu kadar, zorla enerji depolayamazsin kendine. demek ki bebis icerde daha fazla enerji harciyo:)) e onlar buyudukce harcadiklari enerjide cogaliyo, istahimizin daha fazla olmasi sasirtmamali bizi aslinda.

ama dusundan geri kalma. sicak sicak karnina beline asagilara tutmak gerek ekstra yumusama icin. bugun iki dus bir de kuvet sirami savdim ben. su kadar enerji veren rahatlatan bisey varmidir bi hamileyi acaba..

İnşAllah güzel haberlerle dönersin canım hiç bişey de yapma bi duş al rahatla

Tamam cnm doktra sorayim ben iğne meselesini tavsiyen içinde sağol hastaneyede kahve gotureyim en iyisi inşallah herşey yolunda gider

Amin cnm Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım sizinde de en kısa zamanda sarılığı gecer

Doğru söylüyosun aslında moral oldun saolasın

Valla enerjimin tamamını sömürüyo. Annemdeydim tüm gün. Evden başka bi yerde olunca mutlaka yoruluyorum. Şimdi bi duş alıyım dediğin gibi sıcak su tutayım biraz rahatlatır inşallah yarın da hayırlı haberler alırım

İnşAllah güzel haberlerle dönersin canım hiç bişey de yapma bi duş al rahatla
Öyle yapıcam cnm çok saolasın

Ona de ki daha bize cok var, buyuklere saygi gösterin kardesim! Ben de 37de diyordum tamam zamani geldi diye, hastane bavulundaki esyalar bile kokmustur

Kayinpederim de eylulde gelir diyor zaten
Ayyyy başlarda sırasıyla gelsinler diyordum da sonra baktık sıra mıra gözetmiyor minnoşlar. Artık fazla geldi bu hamilelik. Ne yatabiliyorsun, ne oturabiliyorsun, ne uyuyabiliyorsun. Hava sıcaklığı hissedilen iki katı. Millet ne güzel esiyor diyor benim ensem ter içinde Bir duygusallık, göz yaşlarım gözümün ucunda geziyorum... he bi de kafasına göre kasılmalar ve omuzunu poposunu ayağını artık neyse göbek deliğimden çıkartma çalışmaları çabası. Kemik ağrısını hiç demiyorum.
Doğurmak içinnnn dua ediyorlardııııı ( göreceklerdi Doğurunca ebelerinin şeylerini ama olsundu bir gülüşü yeterdi )

Tamam cnm doktra sorayim ben iğne meselesini tavsiyen içinde sağol hastaneyede kahve gotureyim en iyisi inşallah herşey yolunda gider
Canım kısmetse pzt spinal sezaryen olacağım. Doktor pazar iğneni vurma dedi. Cts son vurcam. Benim de 38+1 de 3850 dedi boynunda kordon var bu normal doğuma engel olur başka bir zararı olmaz dedi bana. Ama Benim zaten ilki sezaryen bu da sezaryen olacak.
Nescafe mi içmemiz gerekiyor? Türk kahvesi mi??

Kahvedeki hedef kafein bence

Anladım canım.
Durumun bana göre bir tık daha özel.
O nedenle ne fikir versem yanlış olur.
En doğru şekilde doktorun yönlendirir inşallah, dert etme sen.

Tamamdır ben odada giyineceğim iyi oldu bu bilgi.
Depend kullanayım da kafam rahat etsin modundayım.
O hengame içinde bulaştı mı bulaşmadı mı diye stres olurum gibi geliyor.
Yok normal istediğim için şimdilik belirli bir gün yok.

Çok teşekkür ederim ya bilgiler için
Kendime çorap ve şal gibi bir şey almamıştım; iyi ki hatırlattın.
Şimdi sıcaktan yanınca hep yanacağım gibi geliyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…