Boşver onu sıkıntı etme canım squat filan hikaye bebek nasıl isterse öyle yönetiyor doğumu. Ben o kadar squat bilmem ne yaptım açılma sürecim çok uzun sürdü. Bazıları da yata yata kolayca doğuruyor. Yapamadım diye hiç vicdan azabı çekme. İnşallah yarın güzel haberler alırsınYarın kontrolüm var ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum kigüya bu akşam squat yapıcaktım, başka hareketler yapıcaktım ama bnm duş almaya bile halim yok. Bugün kendimi ekstra bitmiş hissediyorum. Valla yarın güzel haberler alsam da azıcık moral olsa
Bu iyi bişey ya bebiş yola çıktı geliyo işte hareketleri devam ettiği sürece sorun yok inşallah kaç arkadaş açıklıkla nişanla bekledi merak etme Allah koruyor onlarıHepsini yapıyorum duş hareket hurma sıraya koydum.ya beklemeye tam alışmıştım aslında oluruna bıraktım bu kanama işi canımı sıktı bide doktora gorunemedim hala ultrasonda gorebilsem biraz daha rahat olurdum belki
oldugu kadar, zorla enerji depolayamazsin kendine. demek ki bebis icerde daha fazla enerji harciyo:)) e onlar buyudukce harcadiklari enerjide cogaliyo, istahimizin daha fazla olmasi sasirtmamali bizi aslinda.Yarın kontrolüm var ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum kigüya bu akşam squat yapıcaktım, başka hareketler yapıcaktım ama bnm duş almaya bile halim yok. Bugün kendimi ekstra bitmiş hissediyorum. Valla yarın güzel haberler alsam da azıcık moral olsa
İnşAllah güzel haberlerle dönersin canım hiç bişey de yapma bi duş al rahatlaYarın kontrolüm var ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum kigüya bu akşam squat yapıcaktım, başka hareketler yapıcaktım ama bnm duş almaya bile halim yok. Bugün kendimi ekstra bitmiş hissediyorum. Valla yarın güzel haberler alsam da azıcık moral olsa
İnşallah canım Allahm korusun sağlıkla kavusalim hepimizBu iyi bişey ya bebiş yola çıktı geliyo işte hareketleri devam ettiği sürece sorun yok inşallah kaç arkadaş açıklıkla nişanla bekledi merak etme Allah koruyor onları
Allah kolay doğumlar versin canimFitille basladik gencler hayırlısı dua edin
Tamam cnm doktra sorayim ben iğne meselesini tavsiyen içinde sağol hastaneyede kahve gotureyim en iyisi inşallah herşey yolunda giderdr.a mesaj at ona sor cnm.
amin cnm. insallah gececek.
cnm hic korkma. cok rahat bir operasyon. bana 1 hafta gunde en fazla 2 fincan kahve ic dedi hemsireler. kahve zorunlu. bas agrisi olmasin diye. 3 lt de su ic 1 hafta dediler. baska birsey yok kuzum.
Amin cnm Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım sizinde de en kısa zamanda sarılığı gecerAnladım canım tabiki sen nasıl istersen öyle olur hakkında hayırlısı sağ sağlim kucağına alacaksın eminim
Gerçekten mi bunu duyduğuma okadar çok sevindim ki anlatamamIslak pamuk ve ayaklar da işe yaramıyor. Sarılığın artmasını istemiyorum bol bol beslemek istiyorum biberonda kullanıyorum memede sıcaklığımdan iyice uyuyor. Dediğin gibi kaşıklada veriyorum biberonu da bitiremezse. Yarın 1haftalık oluyor inşallah bu durum bizde de son bulur
Boşver onu sıkıntı etme canım squat filan hikaye bebek nasıl isterse öyle yönetiyor doğumu. Ben o kadar squat bilmem ne yaptım açılma sürecim çok uzun sürdü. Bazıları da yata yata kolayca doğuruyor. Yapamadım diye hiç vicdan azabı çekme. İnşallah yarın güzel haberler alırsın♥
oldugu kadar, zorla enerji depolayamazsin kendine. demek ki bebis icerde daha fazla enerji harciyo:)) e onlar buyudukce harcadiklari enerjide cogaliyo, istahimizin daha fazla olmasi sasirtmamali bizi aslinda.
ama dusundan geri kalma. sicak sicak karnina beline asagilara tutmak gerek ekstra yumusama icin. bugun iki dus bir de kuvet sirami savdim ben. su kadar enerji veren rahatlatan bisey varmidir bi hamileyi acaba..
Öyle yapıcam cnm çok saolasınİnşAllah güzel haberlerle dönersin canım hiç bişey de yapma bi duş al rahatla
Ay bizimki de arabada. Dedim bugün çıkartırmısın bi valizi. Şaka mı yapıyosun dediahahh..bos durani sevmez Allah. yapabiliriz aslindao degil esim bide bavullari cantayi arabaya koydu hala orda. indirmez asla
Tabi canım öncelik onlarınPlates topum da yok anca gerinirim ben de biz üzerimize düşeni yapalım gelir belkitabi önce şu 40 haftasında olan takvimi silinenler doğursun ardından hemen biz
Ben doğum yapalı 2 gün sonra bir ay olacak ko sen ondan ne kadar önce yapmıştın kurtlanmıştır bile.onlarİnsanlar cocuklariyla ugrasiyor biz daha odalardan öteye gecemedik
Kiz bavullari bosaltip tekrar mi yikasak? Bir ayi gecti dimi onlar konali?
Kesin açmam lazım valiziBen doğum yapalı 2 gün sonra bir ay olacak ko sen ondan ne kadar önce yapmıştın kurtlanmıştır bile.onlar
Ayyyy başlarda sırasıyla gelsinler diyordum da sonra baktık sıra mıra gözetmiyor minnoşlar. Artık fazla geldi bu hamilelik. Ne yatabiliyorsun, ne oturabiliyorsun, ne uyuyabiliyorsun. Hava sıcaklığı hissedilen iki katı. Millet ne güzel esiyor diyor benim ensem ter içindeOna de ki daha bize cok var, buyuklere saygi gösterin kardesim! Ben de 37de diyordum tamam zamani geldi diye, hastane bavulundaki esyalar bile kokmustur
Kayinpederim de eylulde gelir diyor zaten
Canım kısmetse pzt spinal sezaryen olacağım. Doktor pazar iğneni vurma dedi. Cts son vurcam. Benim de 38+1 de 3850 dedi boynunda kordon var bu normal doğuma engel olur başka bir zararı olmaz dedi bana. Ama Benim zaten ilki sezaryen bu da sezaryen olacak.Tamam cnm doktra sorayim ben iğne meselesini tavsiyen içinde sağol hastaneyede kahve gotureyim en iyisi inşallah herşey yolunda gider
Kahvedeki hedef kafein benceCanım kısmetse pzt spinal sezaryen olacağım. Doktor pazar iğneni vurma dedi. Cts son vurcam. Benim de 38+1 de 3850 dedi boynunda kordon var bu normal doğuma engel olur başka bir zararı olmaz dedi bana. Ama Benim zaten ilki sezaryen bu da sezaryen olacak.
Nescafe mi içmemiz gerekiyor? Türk kahvesi mi??
Heyt bea Efe de geldiğine göre bizimkiler de gelebilir21.14 normal.dogum 2850 denilen 3333 du detaylar sonra kizlae yorgunum
Benm bugün normalde 38+2 günlük ama ultrasonda 39+5 cıktı kilosuna 3700 dedi 4 üstü olursa normal zor olur demişti ama benm sorunum ben çok uğraştım çocuk için kistler amleyt tüp bebek kürtaj fln çok yıprandım o yüzden doktra riske atmak istemiyorum diyince sezeryan dedi bide boynunda kordon dolanmış o normal doğuma engel değilmiş ama ben tedirgin oldum genede haftaya salı gel tekrar bakalm ona gore karar verirsin dedi en son
bebeginkiler ameliyathaneye. seninkiler odaya. odaya gelene kadar bisi gidyrmiurlar sana. oda da ustunu giydiriyrlar. kendileri ped verdi bana. kulotla o yeterli oldu cnm. hasta bezini istemediler. depend sana kalmis bana gerekmedi.
bebise de corap koy. usuyirlar cunku baya. sonra oda cok sicak oluyor. isininca ustunu hafifletirsin.
hangi gun senin belli mi?
Maggiore 5li takim da olur canm bnm de annem almis yoksa senin gibi kendim takim yapmistim hatta 5li setim bile yoktu
Citcitli badi uzun kol ust patikli alt eldiven sapka vardir o setlerde zaten o yuzden 10luya gerek yok illa. Çorap battaniye eklersin. Ben 1 10lu 3 tane de yedek takim almistm yanima. Yedek setlerimden iki tanesi cıtçıtlı badi corap kendinden eldivenli tulum ve sapka sklindeydi mesela bu da cok rahat oluyo .
Yedek hazirladiklarimin Herbirine corap sapka eldiven agiz bezi eklemistim.
2 3 tane muslin.1 tane hemsireye vermelik battaniyenin yaninda en az 1 tane de kalin bi battaniyen olsun.
Ben medical parkta yaptim 2 gece kaldjm bebek bezini onlar verdi ama bana hasta bezi vs vermediler sadece altima serdiler. Depent kulot kullandim benm kanamam coktu ped den akar geceliklerim batar diye risk almadim. Kendi ayagina mutlaka corap al. Ustune de sabahlik hirka sal vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?