Aminn inşallahBoşuna kıpraşma bebiş çıkıcan ordan başka yolu yookkYaa inşallah gelir sancılar takvimi silinenler 40 haftasında bekleyenler amiinnn
ben hala geceleri kalkip ‘aciktim’ diye ne yiyecegini sasirayim, suyum/nisanim geldi diye kalkacak degilim ya
Günaydın mutlu sabahlar herkese ben yine hastanedeyim. Açılma bi santim sadece nstye sıra bekliyorum normal doğuma engel bisey yokmuş ama kan uyuşmazlığı olduğu için günün geçmesi de iyi değilmiş...raporumu uzatmak istedim artık rapor uzatmiyoruz doğum olunca yenileniyor falan dedi sizde de böyle mi oldu bu rapor işi
Hadi güzel haberlerle dön inşallahYaaaaaEfelihayat ne güzel doğurmuşsun seni şapşik anne Neyse beybi şavırsız normal doğurduğun için içimde ümit tohumları ektin Efecik hemencik emmeye başlasın inşallahhh.
Hiç yani, ben mesela birden “Aaaa” diyorum, eşim bir heyecan “Noldu nolduuuu” diye koşuyor, sonra “Bilmem nere gidip bilmem ne yiyelim miiiii” diyorum, eşim şok... Eşim iptal... eşim yılgın....No sancı no açılma.
Bana hastaneden gel dediler mutlaka, bugün acile gideceğim bakalım ne diyecekler, haber veririmm.
İnşAllah artar 1 cm de 1 cmdir az kaldı benceGünaydın mutlu sabahlar herkese ben yine hastanedeyim. Açılma bi santim sadece nstye sıra bekliyorum normal doğuma engel bisey yokmuş ama kan uyuşmazlığı olduğu için günün geçmesi de iyi değilmiş...raporumu uzatmak istedim artık rapor uzatmiyoruz doğum olunca yenileniyor falan dedi sizde de böyle mi oldu bu rapor işi
Sağol kuzum bunuda not alıyorumsade nescafe, kayisi suyu, petibör bisküvispinal sezeyan sirasinda basini olabildigince saga sola cevirmemen gerekiyor yoksa bas ağrısı yapıyormuş.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün yavrucak. Darısı biz bekleyenlere...Bayanlar anca uyudu sıpa sut pompalama ememe.sorunu bla.bla
Hastaneye geldiğimde acilmam 2 cm di sancim hep kasilma oldugu icin rutin nisan gelmisti dogum sancisi feci anlamamak mumkun degilmis Fitili saat 2 gibi verdiler 4 gibi acilmam 4 cm.oldu ardindan suni verdiler damardan benim.sancılar nirvana dayanamadım yalvardım doktora sezeryan diye epidural verdi bir tik rahatladim ama çok degil yuzde 30 kesti neyse saat 9 gibi bir kaka istegi nst takili bagiriyorum tuvaletim var cikarin şunu kakam varr diye hemsire aldi elimden.bebek kafasi geliyor dogumhane 15 dk da gelmis ama ben orda 2 saat geçirdim hissi var cok uzundu ikin ıkın 8 dikisim var 6 ikinmada geldi doktor normal dese bence.değil kanamam var ama sebebi dikis degil diyollar adet kanamasiymis guya agrim sizlama seklinde var ama can yakann degil herkese normali tavsiye ederim ama sanciya dayanin epidral ekletin ayaga kalkmaya eğilmeye deger 5 saatlik sancı efeye 3333 gr demislerdi 2850 dogdu 51 cm demislerdi 48 dogdu ultrason azizligi sanirim gogsu kavrayamiyor baya zorlaniyoruz hayirlisi herkese.dua ettim Allah kolay dogumlar versin
Yine kalbim kadar temiz bir nst çekiliyor şuan
Sonra kontrole giricez. Bu oda da bi şey var arkadaş evdeki sancılar kasılmalar burda yalan oluyo sanki
Nst bağlayan kız diyor ki çok hareketli bebek bu yüzden ekran gidip gelebilir merak etmeyin. Içimden dedim tabi hareketli olur çıkmaya niyeti yok ki
Bugün gaz için damardan bisey vereceklermiş ama yürüdüm baya yine de çıkmadıAyaklarinin altina sicak su torbasi koydurt canim ben oyle yapmistim yurumeden de cikmiyo az az yuru sonra harif ikin cok degil tabii dikisin var... Baktin son gune kadar kakani yapamiyosun lavman iste lavmansiz sakin cikma hastaneden kakani yapamadiysan oncunku butun gazi alir
Aynen canım esim alacak şimdiRezene çayı da içmeyi dene
Du bi bakiyim takvimim silinmiş mi
Benimde nst ler hep öyle idi hiç belirti yoktu bir gece 3 dakika bir sancı ile olaya hızlı bir geçiş yaptık 3 saat 10 cm açılma oldu
Yine kalbim kadar temiz bir nst çekiliyor şuan
Sonra kontrole giricez. Bu oda da bi şey var arkadaş evdeki sancılar kasılmalar burda yalan oluyo sanki
Nst bağlayan kız diyor ki çok hareketli bebek bu yüzden ekran gidip gelebilir merak etmeyin. Içimden dedim tabi hareketli olur çıkmaya niyeti yok ki
Salıya kalmayacağını hissettim şu anSilinmiş
Salı da benim silinecek
Nazlı bu bebelerSilinmiş
Salı da benim silinecek
Hayırlı olsun tatlım listeye kendini eklemek ne güzelUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan
_agnes_.....kiz sezeryan
Shrrbtk....erkek sezeryan
Hepgenc....kiz normal dogum
Ecefur....kiz normal dogum
Platonikbaby.....erkek normal dogum
Snowmotion...erkek sezeryan
Adlinaa....kiz normal dogum
Zhrazynep....kiz normal dogum
Gaye2017....kiz sezeryan
Pratik45....kiz sezeryan
Oznurr26...kiz normal dogum
Ada_2019...kiz sezeryan
Rookiemother...erkek normal.dogum
Boşuna kıpraşma bebiş çıkıcan ordan başka yolu yookkYaa inşallah gelir sancılar takvimi silinenler 40 haftasında bekleyenler amiinnn
Benimde nst ler hep öyle idi hiç belirti yoktu bir gece 3 dakika bir sancı ile olaya hızlı bir geçiş yaptık 3 saat 10 cm açılma oldu
Gözünaydın canmBayanlar anca uyudu sıpa sut pompalama ememe.sorunu bla.bla
Hastaneye geldiğimde acilmam 2 cm di sancim hep kasilma oldugu icin rutin nisan gelmisti dogum sancisi feci anlamamak mumkun degilmis Fitili saat 2 gibi verdiler 4 gibi acilmam 4 cm.oldu ardindan suni verdiler damardan benim.sancılar nirvana dayanamadım yalvardım doktora sezeryan diye epidural verdi bir tik rahatladim ama çok degil yuzde 30 kesti neyse saat 9 gibi bir kaka istegi nst takili bagiriyorum tuvaletim var cikarin şunu kakam varr diye hemsire aldi elimden.bebek kafasi geliyor dogumhane 15 dk da gelmis ama ben orda 2 saat geçirdim hissi var cok uzundu ikin ıkın 8 dikisim var 6 ikinmada geldi doktor normal dese bence.değil kanamam var ama sebebi dikis degil diyollar adet kanamasiymis guya agrim sizlama seklinde var ama can yakann degil herkese normali tavsiye ederim ama sanciya dayanin epidral ekletin ayaga kalkmaya eğilmeye deger 5 saatlik sancı efeye 3333 gr demislerdi 2850 dogdu 51 cm demislerdi 48 dogdu ultrason azizligi sanirim gogsu kavrayamiyor baya zorlaniyoruz hayirlisi herkese.dua ettim Allah kolay dogumlar versin
Allah Allah hayret yaaa onun agrisi da cok pis oluyo neyse insallah gecer damardan vereceklerse... Ama olmadi sen lavman da istersinBugün gaz için damardan bisey vereceklermiş ama yürüdüm baya yine de çıkmadı
Aynen cnm salı günü gel konuşalım dedi herşeyi sorarım ona gore karar veririm ama sua n spinal sezeryana yatkınımSen iğne için yine doktoruna danış canım. Doğum şekline de birlikte karar verin. Risk yok diyorsa. Normal deneyebilirsin. Arkadaşıma 4050 demişlerdi 3500 doğdu bebeği.
Hakkında hayırlısı olsun. Ben de kahve alayım yanıma. Çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?