2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaaaa Efelihayat ne güzel doğurmuşsun seni şapşik anne Neyse beybi şavırsız normal doğurduğun için içimde ümit tohumları ektin Efecik hemencik emmeye başlasın inşallahhh.

ben hala geceleri kalkip ‘aciktim’ diye ne yiyecegini sasirayim, suyum/nisanim geldi diye kalkacak degilim ya

Hiç yani, ben mesela birden “Aaaa” diyorum, eşim bir heyecan “Noldu nolduuuu” diye koşuyor, sonra “Bilmem nere gidip bilmem ne yiyelim miiiii” diyorum, eşim şok... Eşim iptal... eşim yılgın.... No sancı no açılma.

Bana hastaneden gel dediler mutlaka, bugün acile gideceğim bakalım ne diyecekler, haber veririmm.

Hadi güzel haberlerle dön inşallah

İnşAllah artar 1 cm de 1 cmdir az kaldı bence

Herkese merhaba..
Bugün doktor kontrolümüz vardı. 3010 gr olmuş kızımız. Doktor aceleye gerek yok, daha bebeğin 1 haftası var dedi. Haftaya randevu verdi. Doğum planını yaptık, bir dahaki randevuya kadar doğum olursa neler yapmamız gerektiğini tekrar anlattılar. Ağrı sızı çıkmadı.. Henüz beklemedeyiz :) Annem de geldi, artık doğabilirsin diyoruz ama bakalım neler olacak.
Bu arada bebeğin daha hızlı inmesi için vajinal muayenede birşey yaptı ama ne yaptı emin değilim. Biraz süreci hızlandırır dedi. Olmazsa 41. haftada yeniden bir planlama yaparız dedi. Umarım sorunsuz doğar o zamana kadar..

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün yavrucak. Darısı biz bekleyenlere...

Bir tane de bende var.

Bugün gaz için damardan bisey vereceklermiş ama yürüdüm baya yine de çıkmadı

Benimde nst ler hep öyle idi hiç belirti yoktu bir gece 3 dakika bir sancı ile olaya hızlı bir geçiş yaptık 3 saat 10 cm açılma oldu

Hayırlı olsun tatlım listeye kendini eklemek ne güzel

Boşuna kıpraşma bebiş çıkıcan ordan başka yolu yookk Yaa inşallah gelir sancılar takvimi silinenler 40 haftasında bekleyenler amiinnn

Doktorda öyle diyo. Öyle yada böyle elbet doğacak diyo.

Benimde nst ler hep öyle idi hiç belirti yoktu bir gece 3 dakika bir sancı ile olaya hızlı bir geçiş yaptık 3 saat 10 cm açılma oldu

Inşallah hayırlısıyla bende de öyle olur.

Gözünaydın canm sağlıkla güzel günler görün inşAllah.
Tutamadın 3 gün daha içinde
19.08.19 dediydin

Aynen cnm salı günü gel konuşalım dedi herşeyi sorarım ona gore karar veririm ama sua n spinal sezeryana yatkınım evet ya az kaldı dün heyecandan bisey soramadım ztn doktra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…