2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biogaia aldım kimyonlu rezene çatı içiyorum ama olmayınca olmuyor canım benim oğlan da gazlıydı benden bu model çıkıyor

Biogaia aldım kimyonlu rezene çatı içiyorum ama olmayınca olmuyor canım benim oğlan da gazlıydı benden bu model çıkıyor
Bizde cok gazliyiz yavrum morariyor artik cikaramiyor gece biogaia veriyorum gece rahatlatıyor ama etkisi gidince yine ayni ne zaman bitecek bu gaz olayı

3 saat falan uyudum galiba ohhh

Bence acele etme hiç bak açılman da varmış sancın gelecektir başka doktora da görünebilirsin 40 bitmiş bekleyen çok oluyo sağlıkla gelsin yeter ki kendi vaktini iyi bilir bu minnak bebeler

Bekliyorum bakalım inşallah olur. Valla acele etmiyorum ama bilmemezlik belirsizlik kararsızlık çok yıpratıcı. Evet normal olmasını istiyorum ama beklediğim için bi sıkıntı olursa bunun vicdanıyla nasıl yaşarım çok pişman olurum diye düşünüyorum. Biraz da doktorlar bizi bu duruma itiyo. Yani bin tane olumsuz ihtimal sayıp sen bilirsin ne demek ya sinirlerim bozuldu.

Az bisey bekle canim acilman olmasa neyse diyxem de acilmanda varmis

Beklicem biraz daha bakalım ne olucak. Kader kısmet.

Evet eskisi kadar zıptırık değil ama doktor bu konuda çok dikkat etmemi söyledi. 24 saat takip edicek olan sensin hareketlerini çok iyi takip et. Sen uyandığında o da uyanmış olsun dedi.

Çok zor bir psikoloji Rabbim yardımcımız olsun

Bizde cok gazliyiz yavrum morariyor artik cikaramiyor gece biogaia veriyorum gece rahatlatıyor ama etkisi gidince yine ayni ne zaman bitecek bu gaz olayı
B Üyük oğlanda 3 Aydan sonrA oldukça rahatlamaya başlamıştı. Azalarak 6 ayda tamamen bitti. Tabi o arada diş çıkarma vs huzursuzlukları da başlıyor. Aslında çok zaman değil ama sanki doğurduğundan beri zaman çok yavaş geçiyor büyük oğlan ne ara büyümüş o kadar diyorum. Geçecek tabiki ama biraz hızlı geçse fena olmazdı yani

Aynen cnm salı günü gel konuşalım dedi herşeyi sorarım ona gore karar veririm ama sua n spinal sezeryana yatkınım evet ya az kaldı dün heyecandan bisey soramadım ztn doktra
Spinal baş ağrısı yapar diyorlar bende öyle istemiştim ama son anda genel olmak zorunda kaldı

Gerçektende ya çocuk ıkındıkça benim canım acıyor çıkmıyor bir türlü surda 2 buçuk ayimiz kaldi yani

Merhaba kızlar ya dünden beri sağ koltuk altimda şişlik oluştu. Sütum vae geliyor bebeğide emziriyorum ama bi baktim 2 3 yerde sislik var agriyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Gerçektende ya çocuk ıkındıkça benim canım acıyor çıkmıyor bir türlü surda 2 buçuk ayimiz kaldi yani
iki buçuk aycıkkkk. Elden bir şey gelmemesi kötü zaten. Bir şey yapamıyor olmak. Zamanla düzelecek dillerini çözeceğiz. Hatta ilk sözlerini tek anlayan suratına bir bakışta gözünden moralini hastalığını niyetini anlayan Kişiler olacağız. Ama bunlar olana kadar ve hatta olmabilmesi için bu süreçleri dibine kadar yaşamamız gerekiyor

Merhaba kızlar ya dünden beri sağ koltuk altimda şişlik oluştu. Sütum vae geliyor bebeğide emziriyorum ama bi baktim 2 3 yerde sislik var agriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Sıcak su sabunla yıkayıp yumuşat iyice masaj yap süt kanalları tıkanıyor ilk günler tam çekim olmuyo çünkü

22 gunun en zor gununu geciriyorum kafayi siyirmak uzereyim aslaa uyumuyo bugun.. Paso emsin zicsinn 20dk 30dk araliklarla uyuyudu uyandi gazini da cikariyorum gazini cikarirken uykusu aciliyo sonra bi daha emmek istiyo emince de kusup hickirik tutuyo emzigi azcik tutuyo atiyo ay deliriciimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…