Gaz icin zinco mu kullaniyorsun gercekte pek bir ise yaramiyor doktorlar probiyotikli bir damla oneriyorlar onu sor istersen o biraz daha iyi. Gazi az olsun diye sen bolca kimyon tuket her yemegine ativer. Ayse onerin youtube da gaz masaji videolari var onlari yaparsan da faydali oluyor kimi bebe cok gazli oluyor oglum oyle bir bebekti
Bizde cok gazliyiz yavrum morariyor artik cikaramiyor gece biogaia veriyorum gece rahatlatıyor ama etkisi gidince yine ayni ne zaman bitecek bu gaz olayı
Bence acele etme hiç bak açılman da varmış sancın gelecektir başka doktora da görünebilirsin 40 bitmiş bekleyen çok oluyo sağlıkla gelsin yeter ki kendi vaktini iyi bilir bu minnak bebeler
Bekliyorum bakalım inşallah olur. Valla acele etmiyorum ama bilmemezlik belirsizlik kararsızlık çok yıpratıcı. Evet normal olmasını istiyorum ama beklediğim için bi sıkıntı olursa bunun vicdanıyla nasıl yaşarım çok pişman olurum diye düşünüyorum. Biraz da doktorlar bizi bu duruma itiyo. Yani bin tane olumsuz ihtimal sayıp sen bilirsin ne demek ya sinirlerim bozuldu.
Benzer durumdayiz. Nst de hic sancim çıkmıyor, acilman var da demediler, Mutlu kanala da girmemis. Ben bekleyecegim, en azindan sali günü 2.doktor da biror görüş bildirsin bakalım. Sonra bir yol haritasi cizeriz.
Hareketleri azaldi, sende de öyle mi?
Evet eskisi kadar zıptırık değil ama doktor bu konuda çok dikkat etmemi söyledi. 24 saat takip edicek olan sensin hareketlerini çok iyi takip et. Sen uyandığında o da uyanmış olsun dedi.
Bizde cok gazliyiz yavrum morariyor artik cikaramiyor gece biogaia veriyorum gece rahatlatıyor ama etkisi gidince yine ayni ne zaman bitecek bu gaz olayı
B Üyük oğlanda 3 Aydan sonrA oldukça rahatlamaya başlamıştı. Azalarak 6 ayda tamamen bitti. Tabi o arada diş çıkarma vs huzursuzlukları da başlıyor. Aslında çok zaman değil ama sanki doğurduğundan beri zaman çok yavaş geçiyor büyük oğlan ne ara büyümüş o kadar diyorum. Geçecek tabiki ama biraz hızlı geçse fena olmazdı yani
Aynen cnm salı günü gel konuşalım dedi herşeyi sorarım ona gore karar veririm ama sua n spinal sezeryana yatkınım evet ya az kaldı dün heyecandan bisey soramadım ztn doktra
B Üyük oğlanda 3 Aydan sonrA oldukça rahatlamaya başlamıştı. Azalarak 6 ayda tamamen bitti. Tabi o arada diş çıkarma vs huzursuzlukları da başlıyor. Aslında çok zaman değil ama sanki doğurduğundan beri zaman çok yavaş geçiyor büyük oğlan ne ara büyümüş o kadar diyorum. Geçecek tabiki ama biraz hızlı geçse fena olmazdı yani
Merhaba kızlar ya dünden beri sağ koltuk altimda şişlik oluştu. Sütum vae geliyor bebeğide emziriyorum ama bi baktim 2 3 yerde sislik var agriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
kızlar günde kaç squat yapıyosunuz? Iikuayko
yanlıs hatırlamıyosam sen yapıyodun. ben 10 derin squat 10 topla squat yapıyorum pilates öncesi ve sonrası 5er tane olmak üzere. yeterli mi acep?
iki buçuk aycıkkkk. Elden bir şey gelmemesi kötü zaten. Bir şey yapamıyor olmak. Zamanla düzelecek dillerini çözeceğiz. Hatta ilk sözlerini tek anlayan suratına bir bakışta gözünden moralini hastalığını niyetini anlayan Kişiler olacağız. Ama bunlar olana kadar ve hatta olmabilmesi için bu süreçleri dibine kadar yaşamamız gerekiyor
Merhaba kızlar ya dünden beri sağ koltuk altimda şişlik oluştu. Sütum vae geliyor bebeğide emziriyorum ama bi baktim 2 3 yerde sislik var agriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
kızlar günde kaç squat yapıyosunuz? Iikuayko
yanlıs hatırlamıyosam sen yapıyodun. ben 10 derin squat 10 topla squat yapıyorum pilates öncesi ve sonrası 5er tane olmak üzere. yeterli mi acep?