Tamam canım çok saolAllah Allah hayret yaaa onun agrisi da cok pis oluyo neyse insallah gecer damardan vereceklerse... Ama olmadi sen lavman da istersin
Sağol cnm sen nasl oldun gaz cikarabildinmiHayırlı doğumlar olsun simdiden
Bence acele etme hiç bak açılman da varmış sancın gelecektir başka doktora da görünebilirsin 40 bitmiş bekleyen çok oluyo sağlıkla gelsin yeter ki kendi vaktini iyi bilir bu minnak bebelerDoktorla olan muhabbetimizi anlatıyorum şimdi.
Nst de 1 tane 70lerde bi sancı çıktı. Doktor vajinal muayne etti ve hala 1 cm dedi. Bebek baş geliş ama hala kanala inmemiş dedi. Suyun iyi, plesanta biraz kireçlenmeye başlamış dedi. 40.haftan dolunca istersen suni verir bi deneriz dedi. Yada 2 günde bir nstye gelip takip ederiz beklemek istersen ama sorumluluk sana ait herhangi bir terslik olursa dedi. Sonra bir sürü ihtimal saydı ve sen bilirsin dedi.
Ben nerden biliyim beynim yandı
22sinde izne çıkıyormuş ve eylül başında gelicekmiş belki de doğumumda olmayacak. Ben hangi birine kafayı takıyım şaşırdım. Moralim iyice bozuldu. Çarşamba tekrar gel dedi. Eğer o zamana kadar doğum olmazsa başka bir doktora daha gidicem.
Az bisey bekle canim acilman olmasa neyse diyxem de acilmanda varmisDoktorla olan muhabbetimizi anlatıyorum şimdi.
Nst de 1 tane 70lerde bi sancı çıktı. Doktor vajinal muayne etti ve hala 1 cm dedi. Bebek baş geliş ama hala kanala inmemiş dedi. Suyun iyi, plesanta biraz kireçlenmeye başlamış dedi. 40.haftan dolunca istersen suni verir bi deneriz dedi. Yada 2 günde bir nstye gelip takip ederiz beklemek istersen ama sorumluluk sana ait herhangi bir terslik olursa dedi. Sonra bir sürü ihtimal saydı ve sen bilirsin dedi.
22sinde izne çıkıyormuş ve eylül başında gelicekmiş belki de doğumumda olmayacak. Ben hangi birine kafayı takıyım şaşırdım. Moralim iyice bozuldu. Çarşamba tekrar gel dedi. Eğer o zamana kadar doğum olmazsa başka bir doktora daha gidicem.
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğiniBayanlar anca uyudu sıpa sut pompalama ememe.sorunu bla.bla
Hastaneye geldiğimde acilmam 2 cm di sancim hep kasilma oldugu icin rutin nisan gelmisti dogum sancisi feci anlamamak mumkun degilmis Fitili saat 2 gibi verdiler 4 gibi acilmam 4 cm.oldu ardindan suni verdiler damardan benim.sancılar nirvana dayanamadım yalvardım doktora sezeryan diye epidural verdi bir tik rahatladim ama çok degil yuzde 30 kesti neyse saat 9 gibi bir kaka istegi nst takili bagiriyorum tuvaletim var cikarin şunu kakam varr diye hemsire aldi elimden.bebek kafasi geliyor dogumhane 15 dk da gelmis ama ben orda 2 saat geçirdim hissi var cok uzundu ikin ıkın 8 dikisim var 6 ikinmada geldi doktor normal dese bence.değil kanamam var ama sebebi dikis degil diyollar adet kanamasiymis guya agrim sizlama seklinde var ama can yakann degil herkese normali tavsiye ederim ama sanciya dayanin epidral ekletin ayaga kalkmaya eğilmeye deger 5 saatlik sancı efeye 3333 gr demislerdi 2850 dogdu 51 cm demislerdi 48 dogdu ultrason azizligi sanirim gogsu kavrayamiyor baya zorlaniyoruz hayirlisi herkese.dua ettim Allah kolay dogumlar versin
Haber verirsen sevinirim canm çünkü napcagimi bilemedim benBana hastaneden gel dediler mutlaka, bugün acile gideceğim bakalım ne diyecekler, haber veririmm
Haber verirsen sevinirim canm çünkü napcagimi bilemedim ben
Benzer durumdayiz. Nst de hic sancim çıkmıyor, acilman var da demediler, Mutlu kanala da girmemis. Ben bekleyecegim, en azindan sali günü 2.doktor da biror görüş bildirsin bakalım. Sonra bir yol haritasi cizeriz.Doktorla olan muhabbetimizi anlatıyorum şimdi.
Bende özele gittim doktor artık öyle bı rapor yazilmiyo dedi muhasebiciyi aradım yazilmazsa çıkış yapılır dedi doktora ısrarla anlattım o da zoraki bı rapor yazdı bı haftalıkBeni poliklinikte tembihlediler haftasonu raporun bitiyor mutlaka acile git al diye, acile geldim biz öyle bir rapor vermiyoruz, pazartesi polikliniğe git dedilerAnlamadım yani kuzum. Pazartesi gene gelip sorayım bakalım.
Benimde sancim yok acilmam bı santim bebek çok yukarda kilosu 3250gr çatı muayenesi iyi güzel ikinirsan rahat dogurabilirsin dedi.ama kan uyuşmazlığı dan dolayı günün geçmesi iyi değil bı an önce doğurman lazım bekleme dedi ilk defa gittiğim bı doktora sezaryan falan demedi ısrarla bı an önce doğum olsun dedi nasıl olacak bilemiyorum kanamamda arttı yine muayenenin etkisidir belki o daBenzer durumdayiz. Nst de hic sancim çıkmıyor, acilman var da demediler, Mutlu kanala da girmemis. Ben bekleyecegim, en azindan sali günü 2.doktor da biror görüş bildirsin bakalım. Sonra bir yol haritasi cizeriz.
Hareketleri azaldi, sende de öyle mi?
Ben yine ishal oldum, hic dogum belirtisidir falan demiycem feyk atiyo yine.
Gaz icin zinco mu kullaniyorsun gercekte pek bir ise yaramiyor doktorlar probiyotikli bir damla oneriyorlar onu sor istersen o biraz daha iyi. Gazi az olsun diye sen bolca kimyon tuket her yemegine ativer. Ayse onerin youtube da gaz masaji videolari var onlari yaparsan da faydali oluyor kimi bebe cok gazli oluyor oglum oyle bir bebektiMerhaba tatlı anneler. Uzun zamandır yazmıyorum sadece takip ediyorum. Bebeğini kucağına alan herkesi kutlarım sağlıkla büyüsün minikler. Doğum bekleyenler ise zamanında sağlıkla kolayca kucaklaşsınlar kuzularıyla. Benim lohusalık biraz zor geçiyor. Ruhsal olarak biraz zorlandım. Yarı kırkımız çıkmak üzere. Yavaş yavaş bebişle alışmaya başladık birbirimize. Gazlı bir bebişim oldu. Bir de ara çok verdiğim için umutmuşum çoğu şeyi zorlandığım konular oldu. Ama Allah’a şükür ki günden güne her şey daha iyi oluyor ve olacak.
Bebiş için o gaz damlasından aldım ben de. Ancak pek faydasını görmedim. Kuzucuk karnı gurul gurul gaz dolu. Mama da veriyorum sütüm yetmiyor. Hepiniz doğurunca burada bebeciklerin muhabbetini yapacağız diye bekliyorum. Haydi katılın eğlenceye doğurmayalar bekliyoruz
bana her ogun şurup icirmislerdi gaz cikisi kolay olsun diye.Bugün gaz için damardan bisey vereceklermiş ama yürüdüm baya yine de çıkmadı
Hiç yani, ben mesela birden “Aaaa” diyorum, eşim bir heyecan “Noldu nolduuuu” diye koşuyor, sonra “Bilmem nere gidip bilmem ne yiyelim miiiii” diyorum, eşim şok... Eşim iptal... eşim yılgın....No sancı no açılma.
benim doktor niye yapmiyo boyle seyler yaaa, niyeeeeBu arada bebeğin daha hızlı inmesi için vajinal muayenede birşey yaptı ama ne yaptı emin değilim. Biraz süreci hızlandırır dedi. Olmazsa 41. haftada yeniden bir planlama yaparız dedi. Umarım sorunsuz doğar o zamana kadar..
ahahaha oh darling, join the clubDu bi bakiyim takvimim silinmiş mi
kesin fakeBen yine ishal oldum, hic dogum belirtisidir falan demiycem feyk atiyo yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?