2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktorla olan muhabbetimizi anlatıyorum şimdi.
Nst de 1 tane 70lerde bi sancı çıktı. Doktor vajinal muayne etti ve hala 1 cm dedi. Bebek baş geliş ama hala kanala inmemiş dedi. Suyun iyi, plesanta biraz kireçlenmeye başlamış dedi. 40.haftan dolunca istersen suni verir bi deneriz dedi. Yada 2 günde bir nstye gelip takip ederiz beklemek istersen ama sorumluluk sana ait herhangi bir terslik olursa dedi. Sonra bir sürü ihtimal saydı ve sen bilirsin dedi.
Ben nerden biliyim beynim yandı
22sinde izne çıkıyormuş ve eylül başında gelicekmiş belki de doğumumda olmayacak. Ben hangi birine kafayı takıyım şaşırdım. Moralim iyice bozuldu. Çarşamba tekrar gel dedi. Eğer o zamana kadar doğum olmazsa başka bir doktora daha gidicem.

Bence acele etme hiç bak açılman da varmış sancın gelecektir başka doktora da görünebilirsin 40 bitmiş bekleyen çok oluyo sağlıkla gelsin yeter ki kendi vaktini iyi bilir bu minnak bebeler

Az bisey bekle canim acilman olmasa neyse diyxem de acilmanda varmis

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini

Haber verirsen sevinirim canm çünkü napcagimi bilemedim ben

Beni poliklinikte tembihlediler haftasonu raporun bitiyor mutlaka acile git al diye, acile geldim biz öyle bir rapor vermiyoruz, pazartesi polikliniğe git dediler Anlamadım yani kuzum. Pazartesi gene gelip sorayım bakalım.

Benzer durumdayiz. Nst de hic sancim çıkmıyor, acilman var da demediler, Mutlu kanala da girmemis. Ben bekleyecegim, en azindan sali günü 2.doktor da biror görüş bildirsin bakalım. Sonra bir yol haritasi cizeriz.
Hareketleri azaldi, sende de öyle mi?

Merhaba tatlı anneler. Uzun zamandır yazmıyorum sadece takip ediyorum. Bebeğini kucağına alan herkesi kutlarım sağlıkla büyüsün minikler. Doğum bekleyenler ise zamanında sağlıkla kolayca kucaklaşsınlar kuzularıyla. Benim lohusalık biraz zor geçiyor. Ruhsal olarak biraz zorlandım. Yarı kırkımız çıkmak üzere. Yavaş yavaş bebişle alışmaya başladık birbirimize. Gazlı bir bebişim oldu. Bir de ara çok verdiğim için umutmuşum çoğu şeyi zorlandığım konular oldu. Ama Allah’a şükür ki günden güne her şey daha iyi oluyor ve olacak.
Bebiş için o gaz damlasından aldım ben de. Ancak pek faydasını görmedim. Kuzucuk karnı gurul gurul gaz dolu. Mama da veriyorum sütüm yetmiyor. Hepiniz doğurunca burada bebeciklerin muhabbetini yapacağız diye bekliyorum. Haydi katılın eğlenceye doğurmayalar bekliyoruz

Beni poliklinikte tembihlediler haftasonu raporun bitiyor mutlaka acile git al diye, acile geldim biz öyle bir rapor vermiyoruz, pazartesi polikliniğe git dediler Anlamadım yani kuzum. Pazartesi gene gelip sorayım bakalım.
Bende özele gittim doktor artık öyle bı rapor yazilmiyo dedi muhasebiciyi aradım yazilmazsa çıkış yapılır dedi doktora ısrarla anlattım o da zoraki bı rapor yazdı bı haftalık

Benimde sancim yok acilmam bı santim bebek çok yukarda kilosu 3250gr çatı muayenesi iyi güzel ikinirsan rahat dogurabilirsin dedi.ama kan uyuşmazlığı dan dolayı günün geçmesi iyi değil bı an önce doğurman lazım bekleme dedi ilk defa gittiğim bı doktora sezaryan falan demedi ısrarla bı an önce doğum olsun dedi nasıl olacak bilemiyorum kanamamda arttı yine muayenenin etkisidir belki o da

Gaz icin zinco mu kullaniyorsun gercekte pek bir ise yaramiyor doktorlar probiyotikli bir damla oneriyorlar onu sor istersen o biraz daha iyi. Gazi az olsun diye sen bolca kimyon tuket her yemegine ativer. Ayse onerin youtube da gaz masaji videolari var onlari yaparsan da faydali oluyor kimi bebe cok gazli oluyor oglum oyle bir bebekti

kocalarda napacagini sasirdi yaa valla onlarada yazik! dun aksam bi saat boyunca belimden asiri asiri sancilar girdi deli danalar gibi evin icinde oflaya puflaya yurudum. adam hazirlanalim mi diyecek gibi oldu nasil cemkirdiysem daha da bisii diyemedi kuvete suyu doldurup girdim, ohhh nasil rahatladim. dogumu gozumde kesmiyo alttan alttan caktirmiyorumda

benim doktor niye yapmiyo boyle seyler yaaa, niyeeee pazartesi yap bisey karissin ortalik diicem!

Du bi bakiyim takvimim silinmiş mi
ahahaha oh darling, join the club

Ben yine ishal oldum, hic dogum belirtisidir falan demiycem feyk atiyo yine.
kesin fake ben artik dogurmiicam gibi geliyo hep boyle kalicaz. birazdan kendimi carsi pazara aticam yine. kocam aklima balkona cekmeceli bisii alma fikrini soktu bi bakiniyim baaari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…