2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çıktı şimdi serumla canım gaz 2 kez ama kalkmak çok zor yerimden ne zaman düzelir bu durum tek başıma kalkabilirim
1 hafta falan zorlaniyosun sonra yavas yavas düzeliyor ama tamamen eskisi gibi olmadi 1 agustosta dogum yaptim hala zorlaniyorum, bi de karnini sıkı tutacak şeyler takarsan daha rahat hareket ediyosun.

Odasina kapatalım? Why not yani

Ben de.uyandirmaya calisip.emdirmeye ayri çalışıyorum.ememiyor sut.ayri.dert.sus bence masallah

Spinal baş ağrısı yapar diyorlar bende öyle istemiştim ama son anda genel olmak zorunda kaldı
Bende de baş ağrısı yapmadı. Ama oturur gibi yattım hep. Yatarsanız baş ağrısı olur dediler. 1 hafta o şekilde yattım. Sezeryan ağrıların 1 haftada çok iyi hale gelir. Rahat Hareket edersin. 15 günde de yere eğilme vs herşey rahat olur. Bebişin sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun. Günümüz aynıydı. Bebişim erken geldi benim.

Benimki de sıklıkla aynı. Hıçkırık olayına deli oluyorum hele gece tutmuyor mu sıcakta sürekli elimde mememde yapışık

aynisini yasadim bu sabah saat 8 den 12 ye kadar yapisti bana resmen, meme bagimlisi agzinda tutuyor dinleniyor tekrar emiyo siciyo alt degistir derken tekrar acikiyoo sanki az once emzirmemisim gibi deli gibi ağlıyor sinirleniyor, tekrar emzir derken kısır döngüye girdi saat 12 de mizmizlanarak zorla uyuttum.

Benimki de sıklıkla aynı. Hıçkırık olayına deli oluyorum hele gece tutmuyor mu sıcakta sürekli elimde mememde yapışık
Hickirik yuzunden uyuyamiyo gecmesini beklerken ben de uyuyamiyorum kabuss bi de gecmesi için emziriyorum basa sariyoruz cok sık oluyo mu seninkine?

Ayni aynii 1bucuk gibi gogsumde uyudu bnde dalmisim 25dk fln sonra yine bu saat oldu ayni kisir döngü aglama noktasina geldim suan memede yine ins uyur

Hickirik yuzunden uyuyamiyo gecmesini beklerken ben de uyuyamiyorum kabuss bi de gecmesi için emziriyorum basa sariyoruz cok sık oluyo mu seninkine?
Çok sık çoook. Ama gece olanlar beni deli ediyor yine gündüz neyse de. Ben şunu fark ettim hıçkırık geçsin diye emzirirsem yeniden oluyor. Karnı toksa emziği tıkıp emziriyormuş gibi yaparak uyutuyorum kandırıp. Böylece midesine yeniden süt gidip diyaframını uyarmamış ve yeniden hıçkırık başlatmamış oluyor. Ancak emziğe çok sinirleniyor hiç almak istemiyor benimki.

Her türlü yol denenip çare bulunuyor gözünü sevdiğim analık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…