2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım pompayı nasıl yapıyorsun biberona mi takılı halde pompan
Baby plus manuel pompa almıştım, sağıyorum daha sonra avent 0 numara biberona koyup dolapta saklıyorum. İhtiyacım olunca bir kasenin içine kaynar su döküp içine koyarak ısıtıyorum. Ama şuan elimin gücü yetmiyor ve göğüslerimi tam boşaltamıyorum. eşim aynı markanın elektriklisini almaya gitti. Herkes çok memnunmuş bakalım

İnşallah canım çok sağol. Darısı başına :)

@ktphncanne sabaha doğurursun temizlik.yapanlar.pitttrr.doğurdu
bebegim bu mantik niye bende gecmiyo

Inşallah canısııııı
Gerçi öyle olsa elaide doğururdu
dimi yaa bugün dipköse banyolari yaptim, yine yerleri supur ve sil de yaptim. esim utu yapti, ilkkkk kez. kendi teklifiyle ustelik. ‘ev islerini daha iyi paylasmamiz lazim, bide bebek gelince sen hangi birine yetisicen askim’ dedi. nedense cok ciddiye almadim bu teklifini

neyse hani olurda dogurursam bugünde evim müsait

kiz bu arada ellerine saglik masallah poacalarda hazir afiyetle yiyin insallah!

Ne kadar çıkıyordu ilk günlerde canım

Kaç dakika peki
minimum 15dakika maksimum 30 dakika. Memenin boşaldığını hissettiğinde bırakırsın. Sağarken elinle masaj da yaparsanni kanallarda kalanlar da çıkar gittikçe artsr sütün. Pompa olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ilk etapts kanallar açılana kadr hastane tipi pompa kiralamanızı öneririm

atesini dusurmen lazim cnm. parol ic mutlaka. mastit olmussun. hastaneye gidersen onlarin makinesi kuvvetli. tam bosaltirlar gogsunu.

Herkese bı enerji geliyo maşallah benim 3 gündür bütün enerjim bitti artık geceleri hiç uyanmiyorum gündüzleri de çok uyuyorum sürekli halsizim ve uykum var uyuşmuş gibiyim birazda bazen üşüyorum da niye böyle oldu anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…