2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım acile git, boşaltsınlar. Gerekirse sntibiyotik verirler. Mastit bu, geçmiş olsun

Sıklıkla kontrole gidiyorsun değil mi?

Kasım annesi olacak @Delirella arkadaşımız 800gr ile acil doğum yapmış 23. Haftada. Dua edelim arkadaşlar bebek kuvezde :/
Allahm.sifa versin.rabbim.korusun guc.kuvvet.versin Allahh yardımcıları olsun
L labfaresi oleyyyyyy 🕴 gozunuz aydinnnnnn Allahhhh kopppppp kopppppppp

Ben anne suti veriyorum benim oglumdada oluyor gaz iste bebeklerde gaz sancisi dediklerinde sadece mide gazindan bahsedilmiyor az gelismis olan sindirim sistemi bagirsak gazi yapiyor bebeler ondan kizarip krize giriyor eger bebeginiz cok gazli ve mama kullaniyorsaniz tavsiyem inek sutu mamasi degil keci sutu mamasi kullanin aptamil ve bircok marka laktoz olarak inek sutu kullanir ama golden goat ve topfer bunun ismi yanlis olabilir laktoz kaynagi olarak keci sutu kullanir keci sutu sindirimi daha kolay bir sut. Keske biri bana ilk bebegimde soyleseydi

Aynen evet. O canını yakıyo heralde bi anda ağlıyo. Bunun için mamayı değiştirmeye gerek yok dimi her bebekte var?
Evolvia diye bi marka var gaz orani dusuk istersen bakabilirsin ama her mama anne sutu maalesef gaz yapiyo canim bizimki sadece anne sutu ile besleniyo ama munarek gazman

atesini dusurmen lazim cnm. parol ic mutlaka. mastit olmussun. hastaneye gidersen onlarin makinesi kuvvetli. tam bosaltirlar gogsunu.
Elektrikli pompa var üstüne de manuelle sağıyorum bir damla bile gelmeyecek şekilde. Ama geçmiyor göğüs uçlarım çok acıyor artık hastane makinesine dayanamam ki L labfaresi

Elektrikli pompa var üstüne de manuelle sağıyorum bir damla bile gelmeyecek şekilde. Ama geçmiyor göğüs uçlarım çok acıyor artık hastane makinesine dayanamam ki L labfaresi
Geçmiş olsun canm mastit olmuşsun. Acile gitsen çok iyi olur aslında. Hastane tipi makinalar çok kuvvetli oluyor. Allah yardımcın olsun.

Benim dün akşamdan beri sağ ayağımın işaret parmağı kendiliğinden morardı ve ağırmaya başladı. İnternette Baktım ödemden diyor. Dinlendirin yazıyordu ama hala geçmedi. Var mıdır başına gelen

Emzirme ödeneği rapor parasıyla beraber yatıyor sen çalışıyorsan digerine eşin gitse olur bebeğin kimligi ve doğum belgesiyle
Canm ben rapor parasını toplu almıyorum, maaş yatmaya devam ediyor. Devlet memuruyum. Çocuk parası için de internette iş yerine başvulur gibi bir şey yazıyor.

manyelle yapma mastite sebep oluyor. hastaneye ben gittim catlamak uzereydim. evdeki elektirikli pompa yetmedi. onlar kendi makinesiyle sagdi. sukur sonra toparladi. dayaniliyor cnm. oyle kotu degil. yaninda da sut poseti gotur.

dun dr.la ayak ustu konusmustum. mantar olmus demisti bana. ama bugun dayanamadim muayeneye gittim. ben gibi sorun yasayan varsa aklinda olsun. mantar degilmjs...

idrarimi yapjnca genital bolgem cokkkk yaniyordu. ped degince de cok aciyordu. dogum sonrasi hormonlar baskilandigi icin, o bolgedeki deri inceliyormus ki benim de incelmis. o yuzden de dokunuldugu an cok aciyormus. krem ve flora duzenleyici fitil verdi. aklinizda olsun, sezeryan olanlarda da oluyormus ki ben sezeryan oldum...

saglikla kap gel minnagi
topluca da topige bir dua aliriz artik senden

Sağlıkla rahat bir doğumla kucağına al inşallah güzel haberlerle dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…