2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok hızlı bi doğum olmuş benim.gibiallah analı büyütsün inşallah gözünüz aydın.. onların o.meme sevdası bitmez bizim ki de öyle zamanla büyüdükçe alışacaklar artik

Gazdan, icerde titresim var gbi demi

Merhaba taze anneler ve henüz doğuramayanlar, 10 günlük lohusa olarak yazıyorum bebişle birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür yolunda gibi iyi olacak herşey inşallah. Henüz doğum yapmayan kaldı mı ben hiç giremiyorum siteye girsemde bişey okuyamadan çıkıyorum 200 den fazla sayfa birikmiş. Umarım herkesin ve bebişlerin sağlığı yerindedir, hasta olanlarada şifa diliyorum.

Ben de o şekilde başladım 1 hafta enjektörle verdim ama zor oluyo doymuyo bebe. Şimdi 30 cl biberonu tam doldurmadan veriyorum tam denk geliyo günde 4 kez. Mama ne kullanıyorsunuz aptamil mi
Memeneen kopmasin enjektorle versen daha iyi degil mi canim bana hemeire oyke demisti
[/QUOTE]
zamanla süt çoğalıyor enjektorle zor olur, biberonla daha kolay oluyor. mama olarak sma önermişti cocuk doktoru.

Tamam canım çok saol. İkisine de Eşim gitse oluyor mu? Bana gerek var mı? Hastaneden doğum kağıdıyla mı gidiyor? İş yerinden evraka gerek var mı?
Emzirme ödeneği rapor parasıyla beraber yatıyor sen çalışıyorsan digerine eşin gitse olur bebeğin kimligi ve doğum belgesiyle

Ay canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömrü olsun kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…