dimi yaa bugün dipköse banyolari yaptim, yine yerleri supur ve sil de yaptim. esim utu yapti, ilkkkk kez. kendi teklifiyle ustelik. ‘ev islerini daha iyi paylasmamiz lazim, bide bebek gelince sen hangi birine yetisicen askim’ dedi. nedense cok ciddiye almadim bu teklifini
neyse hani olurda dogurursam bugünde evim müsait
kiz bu arada ellerine saglik masallah poacalarda hazir afiyetle yiyin insallah!
Yarınnnn 10.30 da bebeğime kavuşuyorum kızlarrrr nasıl uyucam nasıl sabah olacak bilmiyorum. Her ne kadar zorlansam da çok şükür bin şükür Allahımmm.... isteyen ve hakeden herkese annelik duygusunu nasip etsin
bana dua edin sağ Salim atlatalım bizde
Süt iyi hem emziriyorum hem mama takviyesi hem sağıp veriyorum. Fototerapi de aldık çıkınca beyazlamıstı cocuk ama şimdi gene sararıyo Salı gün gene doktora gitcez bakalım. Kan vere vere bi hal oldu kızım
Yarınnnn 10.30 da bebeğime kavuşuyorum kızlarrrr nasıl uyucam nasıl sabah olacak bilmiyorum. Her ne kadar zorlansam da çok şükür bin şükür Allahımmm.... isteyen ve hakeden herkese annelik duygusunu nasip etsin
bana dua edin sağ Salim atlatalım bizde
40 arti bes gunluk olduk kizlar bugun devlete gittik hic acilmama yok bebegin kalp atsisi sikinti esim boyle olmaz deyip ozrle gittik orda 2 cm acilmam ve aktif sancilarim var suan 7 8 dk da bir sancim var oyle ahim sahim degil nisanda grliyor yavastan grce gitmeyi dusunuyorum ozeldeki yatisimi yapti brn kabul etmedim dua edin
sayma kiz, bereketi kacar afiyet olsun onlarada!
ya benim chocolate cookie kurabiyelerim bitmek uzere kocamda bende cok yedik yarin biraz daha mi yapsam diye dusunuyordum bende..Evde dogru duzgun vakitte gecmiyo.
Benim karnım felan inmedi hiç kızlar.
Karnım inmedi ama bi anda nişanım geldi veya bir anda suyum geldi diyen var mı
İlla karnın inmesi şart mıdır yani?
Her gün göğüs karın arasını ölçüyorum parmakla, bir şey olduğu yok
Eylül anneleri grubundaydim.doğum için ağustos sonu eylül başı dendi.karnım inmedi ve bir anda bel ağrım vs olmadan 17 ağustosta suyum geldi sabahına da doğum oldu.Hatta suyun geldiği gece yatta tanıdığın nişanı vardı oraya gitmek istiyordum nasip olmadi:)işte her şeyde bir hayır var.herkese hayırlı güzel rahat doğumlar diliyorum
hastaneden taburcu olurken cocuk doktorundan randevu almamiz istenmisti, randevuya gittigimizde bebis kilo vermiş doktor beslenememis demisti mama takviyesi ve sık emzirme yapicaksin demisti, bende yetiyor saniyordum doktorun dediğini yapinca kilo aldi bebisim
sayma kiz, bereketi kacar afiyet olsun onlarada!
ya benim chocolate cookie kurabiyelerim bitmek uzere kocamda bende cok yedik yarin biraz daha mi yapsam diye dusunuyordum bende..Evde dogru duzgun vakitte gecmiyo.
Bakıcaz artık hava durumuna göre.. Aslında ilk baharda sezon sonu çok güzel indirimli ürünler vardı 3 6 ay tam bizimkilere uygun ama üşendim almadım keşkem alsaymışım.