2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Valla 72 poğaça çıktı diye sevindim ama kardeşim de geldi yedi ve sadece 40 poğaça atabildim buzluğa

Ohhh ne güzel hayırlısıyla kucağına al inşallah. Darısı başımıza ❤

İyi akşamlar hareketten daha çok bir yerde toparlanma var sanki karnım hep sert gibi.ama ağrı v.s yok. Bu ne ola ki

Bende hem hareket var hemde dediğin gibi toparlanıp sertleşme ama noluyo hiç

Açılma sonradan oldu heralde devlette anlarlardı bence Inşallah bi avazda doğurursun
Sütun nasil sık emziriyormusun Olmadi mama takviyesi yap
Süt iyi hem emziriyorum hem mama takviyesi hem sağıp veriyorum. Fototerapi de aldık çıkınca beyazlamıstı cocuk ama şimdi gene sararıyo Salı gün gene doktora gitcez bakalım. Kan vere vere bi hal oldu kızım

Cümle alem duysun biz taburcu olduk sonunda yaa sonundaaaaa!!!

Artık evimizdeyiz, hep beraberiz
oh hamdolsun! hadi gozunuz aydin let’s start the real dealll

Allah yardimcin olsun, saglik sihhatle evladini alirsin kucagina insallah! ne mutlu size

Hadi bakalim eli kulaginda seninkinin de, Allah yardimcin olsun canim saglik sihhatle bi an once alirsin evladini kucagina insallah

Valla 72 poğaça çıktı diye sevindim ama kardeşim de geldi yedi ve sadece 40 poğaça atabildim buzluğa
sayma kiz, bereketi kacar afiyet olsun onlarada!
ya benim chocolate cookie kurabiyelerim bitmek uzere kocamda bende cok yedik yarin biraz daha mi yapsam diye dusunuyordum bende..Evde dogru duzgun vakitte gecmiyo.

Eylül anneleri grubundaydim.doğum için ağustos sonu eylül başı dendi.karnım inmedi ve bir anda bel ağrım vs olmadan 17 ağustosta suyum geldi sabahına da doğum oldu.Hatta suyun geldiği gece yatta tanıdığın nişanı vardı oraya gitmek istiyordum nasip olmadi:)işte her şeyde bir hayır var.herkese hayırlı güzel rahat doğumlar diliyorum

Kızlar ben emziriyorum ama sütun yetip yetmediğini nasıl anlayacam daha 3 günlük olduk
hastaneden taburcu olurken cocuk doktorundan randevu almamiz istenmisti, randevuya gittigimizde bebis kilo vermiş doktor beslenememis demisti mama takviyesi ve sık emzirme yapicaksin demisti, bende yetiyor saniyordum doktorun dediğini yapinca kilo aldi bebisim

sayma kiz, bereketi kacar afiyet olsun onlarada!
ya benim chocolate cookie kurabiyelerim bitmek uzere kocamda bende cok yedik yarin biraz daha mi yapsam diye dusunuyordum bende..Evde dogru duzgun vakitte gecmiyo.
Valla geçmiyo zaman yap yap hem hazırda bulunsun siz yemeyin yeter ben ne yapsam ya konserveleri de kurabiyeleri de yaptım..

İyi akşamlar hareketten daha çok bir yerde toparlanma var sanki karnım hep sert gibi.ama ağrı v.s yok. Bu ne ola ki
Nstye girince onların sancı sayıldığını anlamistim ama maksimum 40 cikmisti bende.
Bir yerde toplanip hafif can yakiyor gibi, aniden irkiltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…