2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sayma kiz, bereketi kacar afiyet olsun onlarada!
ya benim chocolate cookie kurabiyelerim bitmek uzere kocamda bende cok yedik yarin biraz daha mi yapsam diye dusunuyordum bende..Evde dogru duzgun vakitte gecmiyo.
Bende geçen kurabiye yapmıştım az şekerli buzluğa attım. Fırında ısıtıp arasını kesip meşhur çikolatadan sürüyorum herkes bayılıyor. Eşim bu akşam da buzluktan çıkardı onları ısıttı hazırladı yedi. Yeme desem bozulucak ses çıkarmıyorum bende yesin

Senin kurabiyenin tarifini versene kız değişiklik olsun yarın doktor dönüşü onu yapıyım.

Hazırlıkları hep kocalar yemiş ya sizde benimki sevmiyor hamur işi hiç

Valla geçmiyo zaman yap yap hem hazırda bulunsun siz yemeyin yeter ben ne yapsam ya konserveleri de kurabiyeleri de yaptım..
masallah valla, iki cocukla yetisiyosun hepsinede. gikinida cikarmiyosun buyuk saygi duyuyorum sana vallahi nazardan korusun Rabbim.
ya kurabiyedeb ziyade aklimda iki sey var (hint mutfagindan ama bizim damak tadimiza da cok yakisan) ama ikisinin de katki maddesi almanya da yok. hollanda dan alincak oraya da gidemem arabam yok.

Canımm ya yok ben o kadar da hamarat değilim evdeyim tüm gün uğraş oluyo işte benimki de Oo hint mutfağından diyosuunn boşver onu şimdi ne gidicen oraya kadar kurabiye yap sen çayın yanına verirsin hemencecik

Merhaba canım sayfalara göz gezdirirken gözüme çarptı
Bebeğin de sarılık vs varmı?
Bebekler ilk hafta biraz kilo verir ama sonra sık sık emzirme ile karnı doymaya başlayınca almaya başlar
2 yaşında bi kızım var oda ilk hafta kilo vermişti ve Dr mamaya başlatmıştı cahillik bende verdim ve kızım yavas Yavas beni bıraktı 6 ay zor emzirdim oda mama takviyeli sadece anne sütü ile doymuyodu.

Günde kaç defa veriyorsun mamayı?
İçimde ukte kaldı emzirmek görünce yazmak istedim dikkatli ol mamayı çok vermek zorunda kalırsan şırıngayla ver
İnşa sütünüz bol bol olur bebişler doyar mamaya hiç ihtiyaç duymazsınız

veriyim kuzum eger damak tadina yakisirsa bunu yaptim, bazi malzemeler yoktu evde (mesela kahverengi seker ve damla cikolata, improvise yaptim) ama guzel oldu. benim gibi ‘yahu ne 12 dksi, bu kurabiye sertlesmemis hamur daha!’ diyipte fazla tutma firinda kitir (SERT) olur (benimkiler oyle oldu ama hala lezzetli..):

tuzlu kurabiye seversen ayni gun bunuda yapmistim, muazzam lezzetli oldu (ben daha kucuk yaptim, tuzlu sevmiyo kocam o yuzden ondan hala dolu var):

ya ben hep tupperlerde sakliyorum hic buzluga atmiyorum.

cok cok iyi ve tam tutan bi unlu kurabiye (un kurabiyesi adi galiba hani S harfli gibi yapiliyo hep var turkiye de pastanelerde) tarifi ariyorum aslinda, tammm tutan tarifiniz varsa alirim kizlar!

suan cok ahim sahim bir sanci yok dus aldim biraz uyuyim bakalim nrler olcak(

Çok istedim aslan burcu olmasini kendimde bir aslan olarak Başak burcuna alıştırmalıyım kendimiii artık

Kızlar ben her yediğim yemeğe bol bol kimyon atıyorum ilk defa kola içince böyle huysuzlandı yavrum netten araştırdım bebeğede kimyon veriyolarmış ılık suyla çay kaşığının ucuyla kimyonu karıştırıp 1 çay kaşığı kadar bebeğe vermişler çok faydası olmuş ne kadar doğru olur veren var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…