2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim suyum geliyor galiba üst üste 3 kere çamaşır değiştirdim ama böyle çok degil biraz ıslatıp durdu şu böyle gelebilir mi. Bı de ilk defa sancı hissediyorum yaklaşık 10 dakikada bı kasiliyorum
evvet canim bnm ilk kizda suyum yavas yavas gelmisti evde yuru hareket et insallh sancilarin duzrnlenir

ay kızlar ozledim iki gundur hic okumadim
doguranlara Allah bagislasin

sekersizfistikezmesi canim zeynep kizin dogmus masallah Allah anali babali büyütsün
dogumum zor olsada yavas yabas atlayiyirum
anne ilmak dunyanin en guzel seyi
Allahim her isteueem nasip etsin
bizde 3 gunluk olduk teyzelerii
biraz gaz bizdede var hafifbi sarilikvar gozlerde insalalh emerek atlarız
opuyorum hepinizi

Kızlar ben emziriyorum ama sütun yetip yetmediğini nasıl anlayacam daha 3 günlük olduk
[/QUOTE]
Oncelikle bebegin Hayirli olsun. Gun icinde bezini kontrol et 5-6 defa CIS yaparsa Bu doydugunun gostergesidir.

merhaba kızlar sabah hast ye yatıyorum sancılarım arttı bakalım hormon almadan gelir belki kızım, herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
insallah kolaylikla saglikla.al canım kucagina
hayirli olsun.nasip.kuzum Allah Anali babali.buyutsun kizkalesi mersinli misin
Dogurmayanlar, Rohanlilar!
Bavullari acip daha kalin esyalar eklememiz lazim. Kendimize ve bebeklere ve elbette babalara
romalilar olarak.sizi lohusaliga bekliyoruz tez Zamanda
Ama bi cevap lütfen kızlar
hemen.doktora canim
Benim suyum geliyor galiba üst üste 3 kere çamaşır değiştirdim ama böyle çok degil biraz ıslatıp durdu şu böyle gelebilir mi. Bı de ilk defa sancı hissediyorum yaklaşık 10 dakikada bı kasiliyorum
Hemenn doktara.kuzu

evvet canim bnm ilk kizda suyum yavas yavas gelmisti evde yuru hareket et insallh sancilarin duzrnlenir
insallah kolaylikla saglikla.al canım kucagina
hayirli olsun.nasip.kuzum Allah Anali babali.buyutsun kizkalesi mersinli misin
romalilar olarak.sizi lohusaliga bekliyoruz tez Zamanda
hemen.doktora canim

Hemenn doktara.kuzu
Hastanedeyim yatisim yapıldı sancılar çok fena dualarınızı eksik etmeyin

Kansizliginiz yada demir eksikliğiniz olabilir yakın zamanda ölçtürdünüz mü?

Elektrikli pompa var üstüne de manuelle sağıyorum bir damla bile gelmeyecek şekilde. Ama geçmiyor göğüs uçlarım çok acıyor artık hastane makinesine dayanamam ki @labfaresi
Anlattiklariniz mastit tablosuna uyuyor doktora görünürseniz antibiotik başlar büyük olasılıkla. O nedenle doktora görünün derim. Geçmiş olsun

Gece idrara kalktım ve bu sefer biraz daha fazla doktoruma mesaj attım bakalım ne dicek çünkü bende ağrı yok olmazsa sabah doktora giderim artık

Kızlar ben emziriyorum ama sütun yetip yetmediğini nasıl anlayacam daha 3 günlük olduk
gunde en qz 3 kaka yapiyrsa doyuyir olmali.

merhaba kızlar sabah hast ye yatıyorum sancılarım arttı bakalım hormon almadan gelir belki kızım, herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
amin insallah saglikla gelsin.

gule gule buyutun..

Kızlae bugün dayanamadım kola içtim ve baharatlı bişey yedim çocuk gazdan çıldırıyo nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam
tuh kiyamam.

ogluma ben veriyrdum. kolikti. cok fayda etmiyrdu ama az da olsa etkisi olmutu. bu arada kimyonu degil, demledigim suyunu veriyrdum. bir cay bardagin sicak suda 1 cay kasigi kimyoni 5 dk bejletip o sudan veriyrdun.

Allah 1 avazda kurtarsin canim..

Al benden de o kadar

Çok zorda kalırsam bende deneyim canım toz mu kullanıyordun kimyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…