Benim suyum geliyor galiba üst üste 3 kere çamaşır değiştirdim ama böyle çok degil biraz ıslatıp durdu şu böyle gelebilir mi. Bı de ilk defa sancı hissediyorum yaklaşık 10 dakikada bı kasiliyorum
Benim suyum geliyor galiba üst üste 3 kere çamaşır değiştirdim ama böyle çok degil biraz ıslatıp durdu şu böyle gelebilir mi. Bı de ilk defa sancı hissediyorum yaklaşık 10 dakikada bı kasiliyorum
Kızlar ben emziriyorum ama sütun yetip yetmediğini nasıl anlayacam daha 3 günlük olduk
[/QUOTE]
Oncelikle bebegin Hayirli olsun. Gun icinde bezini kontrol et 5-6 defa CIS yaparsa Bu doydugunun gostergesidir.
Eylül anneleri grubundaydim.doğum için ağustos sonu eylül başı dendi.karnım inmedi ve bir anda bel ağrım vs olmadan 17 ağustosta suyum geldi sabahına da doğum oldu.Hatta suyun geldiği gece yatta tanıdığın nişanı vardı oraya gitmek istiyordum nasip olmadi:)işte her şeyde bir hayır var.herkese hayırlı güzel rahat doğumlar diliyorum
Herkese bı enerji geliyo maşallah benim 3 gündür bütün enerjim bitti artık geceleri hiç uyanmiyorum gündüzleri de çok uyuyorum sürekli halsizim ve uykum var uyuşmuş gibiyim birazda bazen üşüyorum da niye böyle oldu anlamadım hiç
Elektrikli pompa var üstüne de manuelle sağıyorum bir damla bile gelmeyecek şekilde. Ama geçmiyor göğüs uçlarım çok acıyor artık hastane makinesine dayanamam ki@labfaresi
Eylül anneleri grubundaydim.doğum için ağustos sonu eylül başı dendi.karnım inmedi ve bir anda bel ağrım vs olmadan 17 ağustosta suyum geldi sabahına da doğum oldu.Hatta suyun geldiği gece yatta tanıdığın nişanı vardı oraya gitmek istiyordum nasip olmadi:)işte her şeyde bir hayır var.herkese hayırlı güzel rahat doğumlar diliyorum
Kızlar ben her yediğim yemeğe bol bol kimyon atıyorum ilk defa kola içince böyle huysuzlandı yavrum netten araştırdım bebeğede kimyon veriyolarmış ılık suyla çay kaşığının ucuyla kimyonu karıştırıp 1 çay kaşığı kadar bebeğe vermişler çok faydası olmuş ne kadar doğru olur veren var mı aranızda
ogluma ben veriyrdum. kolikti. cok fayda etmiyrdu ama az da olsa etkisi olmutu. bu arada kimyonu degil, demledigim suyunu veriyrdum. bir cay bardagin sicak suda 1 cay kasigi kimyoni 5 dk bejletip o sudan veriyrdun.
Elektrikli pompa var üstüne de manuelle sağıyorum bir damla bile gelmeyecek şekilde. Ama geçmiyor göğüs uçlarım çok acıyor artık hastane makinesine dayanamam ki@labfaresi
Doğuramayanlar familyası Aslan burcunu uğurlamaya da 3 gün kadar kaldı
Herkesler süt, gaz uğraşırken göbeğimi yağladım az önce yine
Bu hindistancevizi yağına, badem yağına ve vazeline döktüğüm paralar buradan elaideye bile yol olur zaten
ogluma ben veriyrdum. kolikti. cok fayda etmiyrdu ama az da olsa etkisi olmutu. bu arada kimyonu degil, demledigim suyunu veriyrdum. bir cay bardagin sicak suda 1 cay kasigi kimyoni 5 dk bejletip o sudan veriyrdun.