Hic biseh surmememizi soylediler bana kuru ve temiz tutun yeterli dediler 3 4 gunde dustu zaten bizimkiKızlar hastaneden eve gecince göbek kordonu için bebecord mu kullandınız
Hastanede pansuman yapıyorlardı doktor yazmış ama bebecord ama bizde bugün geldik hastaneden sabah ne yapsam diye düşünüyordum iyi o zamanHic biseh surmememizi soylediler bana kuru ve temiz tutun yeterli dediler 3 4 gunde dustu zaten bizimki
Maşallah sana pogacani merak ettim tarifini yazarmisin ?Az önce bi gaza geldim. (Yükselenim terazi ondan galiba) eşime dedim kalk sen evi süpür bende mutlaktaki bulaşıkları halledip yicek bi şeyler hazirliyim. Ocağa yemek koydum dur o piserkende labneli poğaça var bnm yaptığım eşimde çok sever pufuduk pudufuk oluyo onun hamurunu hazirliyim biz yerken mayalansın dedim. Sonra yapmışken 2 kat malzemeyle yapiyim buzluğa da atarım dedim. Eşim evi süpürdü tuvaleti yıkadı bi de kurumuş çamaşırları topladı bende o arasa yapacaklarımı yaptım ama belim koptu. Şuan kalkıp hamuru şekillendirip tepsileri sırayla pişirmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Eşime dedim kalk birlikte yapalım "valla kesseler kalkmam belim ağrıdı" dedi ve pc başına oturdu
Bu arada horlamak demissiniz ben bu sabah öyle bi horlamisim ki adam şok olmuş. Ama hem uykusuz hem grip hem burun tıkalı normal yani dedim napiyim
Ooo geçmiş olsunSüt iyi hem emziriyorum hem mama takviyesi hem sağıp veriyorum. Fototerapi de aldık çıkınca beyazlamıstı cocuk ama şimdi gene sararıyoSalı gün gene doktora gitcez bakalım. Kan vere vere bi hal oldu kızım
Veren var Onun yerine biogia damla alsan daha iyi bağırsağı düzenler Kimyon ya dokunursa ben vermemKızlar ben her yediğim yemeğe bol bol kimyon atıyorum ilk defa kola içince böyle huysuzlandı yavrum netten araştırdım bebeğede kimyon veriyolarmış ılık suyla çay kaşığının ucuyla kimyonu karıştırıp 1 çay kaşığı kadar bebeğe vermişler çok faydası olmuş ne kadar doğru olur veren var mı aranızda
Hayır.Hic bisey verilmedi.1 haftada düştüKızlar hastaneden eve gecince göbek kordonu için bebecord mu kullandınız
Geçmiş olsun Emzirirken dis yapılırSabaha kadar diş ağrısı çektim bi yandada oğlum durmadı çok kötüyüm emzirdiğim için tedavi ederler mi acaba sanırım dolgu yaptırmam lazımdiş ağrısı kadar zor bişey yok sanırım
acaba ne kadr acildi gecen doguumda 7 cm acilma bile siddetli degil gibiydiAçılma sonradan oldu heralde devlette anlarlardı bence Inşallah bi avazda doğurursun
Sütun nasil sık emziriyormusun Olmadi mama takviyesi yap
toz cnm. benim oglum kolikti. ne ilac verdilerse işe yaramamisti. son care bunu denemistim. o da eh iste.Çok zorda kalırsam bende deneyim canım toz mu kullanıyordun kimyonu
birsey surmedik biz.Kızlar hastaneden eve gecince göbek kordonu için bebecord mu kullandınız
gecmis olsun. anestezi yapacaklari icin oncesinde sutunu sag. anesteziden sonra 8 saatti sanirim sutunu sagip atiyrsun. o kadar. sonra emzirmeye devam.Sabaha kadar diş ağrısı çektim bi yandada oğlum durmadı çok kötüyüm emzirdiğim için tedavi ederler mi acaba sanırım dolgu yaptırmam lazımdiş ağrısı kadar zor bişey yok sanırım
Çok sağ ol canım gece hap içip uyumuştum uyandığımda devam etti ağrı şimdş tekrsr hap içtim hafifledi ağrısı geçmezde gidecem mecbur çekilecek ağrı değiltoz cnm. benim oglum kolikti. ne ilac verdilerse işe yaramamisti. son care bunu denemistim. o da eh iste.
birsey surmedik biz.
gecmis olsun. anestezi yapacaklari icin oncesinde sutunu sag. anesteziden sonra 8 saatti sanirim sutunu sagip atiyrsun. o kadar. sonra emzirmeye devam.
Bizde biogia kullanıyoruz bi faydasını görmedim açıkcası bi çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı suyla karıştırıp içiyorum yarım saat sonra falan emziriyorum gazını çıkarıyo bebekte rahatlıyoMaşallah sana pogacani merak ettim tarifini yazarmisin ?
Ooo geçmiş olsun
Veren var Onun yerine biogia damla alsan daha iyi bağırsağı düzenler Kimyon ya dokunursa ben vermem
Hayır.Hic bisey verilmedi.1 haftada düştü
Senin bedenin bilemem ki durumuna göre dr a git canımacaba ne kadr acildi gecen doguumda 7 cm acilma bile siddetli degil gibiydi
Ya biogia katkısız ve iyidir tuh Sen iç canım kimyonu ben bebeğe verilmesi taraftarı değilimBizde biogia kullanıyoruz bi faydasını görmedim açıkcası bi çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı suyla karıştırıp içiyorum yarım saat sonra falan emziriyorum gazını çıkarıyo bebekte rahatlıyo
birazdan hazirlanip giderimLSenin bedenin bilemem ki durumuna göre dr a git canım
Ya biogia katkısız ve iyidir tuh Sen iç canım kimyonu ben bebeğe verilmesi taraftarı değilim
Aaay gercekten miHastanedeyim yatisim yapıldı sancılar çok fena dualarınızı eksik etmeyin
Gunaydin canim, hislerine guven. gitmen gerektigini hissediyosan git yat canim, her dogum farkli diyorlar hep cunku? ay hadi insallah haftaya senin de guzel haberlerinle baslariz Allah yardimcin olsun insallah!gunaydinlar kizlar nisanim artik kirmizi kan sekilde geliyor sanki kabugalarimdan ayriliyor bebek cok o sicak su dus falan cok iyi geldi vucidumi sakinlestrfi ama adet agrisi var gibi ben her doguma com siddetli sanciyla gittim simdi gitsemi zaten devlet gonderirse kesin ozelde yapacam cunku ordaki doktor yatis verfi
ben de dogur artik yazacaktimAaay gercekten micok sukur! guzel haberlerini bekliyoruz canim Allah yardimcin olsun saglikla kavus evladina insallah!!
Gunaydin canim, hislerine guven. gitmen gerektigini hissediyosan git yat canim, her dogum farkli diyorlar hep cunku? ay hadi insallah haftaya senin de guzel haberlerinle baslariz Allah yardimcin olsun insallah!
Birazdan doktor randevum var. Kesin ‘bekliicen, carsamba yine gel’ diicek bu kadin.
ahahah herkese whaptan yetisemiyorum snapchate bisiler atiyorum gun boyu ‘DOGURMADIM RAHAT BIRAKIN BENI’ dercesine. dun de ikidebir yedigimi paylasmisim ablam ‘zaten anca ye gidip cocuk doguracak degilsin ya!’ yazmis kizarakben de dogur artik yazacaktim...
belki gero gondermez dr seni
Kaderdasim benim, biz anca yok karnimizi yaglayalim yok bebek hareket etti mi yok nişan nasıl bişiDoğuramayanlar familyası Aslan burcunu uğurlamaya da 3 gün kadar kaldı
Herkesler süt, gaz uğraşırken göbeğimi yağladım az önce yine
Bu hindistancevizi yağına, badem yağına ve vazeline döktüğüm paralar buradan elaideye bile yol olur zaten
Başak gibisi var mı beaÇok istedim aslan burcu olmasini kendimde bir aslan olarakBaşak burcuna alıştırmalıyım kendimiii artık
ben basak olmasin, basagin erkegi bizim gibi kaldiramaz basakligi diye dusunuyodum, cocuk basaga dogru gidiyo mu gercektenBaşak gibisi var mı beaaz kaldi persembe geceden itibaren butun bebeleriniz bana benzeyecek! Ni ha ho ha!!!
Ya hallederiz, yilan burcu olsa yine halledicez. Bizim elimizden kacar mi ayip ediyosunben basak olmasin, basagin erkegi bizim gibi kaldiramaz basakligi diye dusunuyodum, cocuk basaga dogru gidiyo mu gercektenvah evladim.
ahahah herkese whaptan yetisemiyorum snapchate bisiler atiyorum gun boyu ‘DOGURMADIM RAHAT BIRAKIN BENI’ dercesine. dun de ikidebir yedigimi paylasmisim ablam ‘zaten anca ye gidip cocuk doguracak degilsin ya!’ yazmis kizarak
aksam asiri sikistirdi sancilar agrilar ohh misss. dusa/kuvete gir acilmalar hizlansin diyolar, hep giriyorum yumusuyorum hakkaten sanci manci kalmiyo. dun aksam girmiicem anasini satim belki bu kez devam eder gece nisanim suyum gelir diye, yok tatlim i ih! doktor yine acilman yok diiycek, cocugu icimde bes kilo yapsin da rahatlasin kadin
bastan beri diye diye basak yapacak hatun bebeyiKaderdasim benim, biz anca yok karnimizi yaglayalim yok bebek hareket etti mi yok nişan nasıl bişi
Başak gibisi var mı beaaz kaldi persembe geceden itibaren butun bebeleriniz bana benzeyecek! Ni ha ho ha!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?