2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sabaha kadar diş ağrısı çektim bi yandada oğlum durmadı çok kötüyüm emzirdiğim için tedavi ederler mi acaba sanırım dolgu yaptırmam lazım diş ağrısı kadar zor bişey yok sanırım

Maşallah sana pogacani merak ettim tarifini yazarmisin ?
Ooo geçmiş olsun
Veren var Onun yerine biogia damla alsan daha iyi bağırsağı düzenler Kimyon ya dokunursa ben vermem
Kızlar hastaneden eve gecince göbek kordonu için bebecord mu kullandınız
Hayır.Hic bisey verilmedi.1 haftada düştü

gunaydinlar kizlar nisanim artik kirmizi kan sekilde geliyor sanki kabugalarimdan ayriliyor bebek cok o sicak su dus falan cok iyi geldi vucidumi sakinlestrfi ama adet agrisi var gibi ben her doguma com siddetli sanciyla gittim simdi gitsemi zaten devlet gonderirse kesin ozelde yapacam cunku ordaki doktor yatis verfi

Çok zorda kalırsam bende deneyim canım toz mu kullanıyordun kimyonu
toz cnm. benim oglum kolikti. ne ilac verdilerse işe yaramamisti. son care bunu denemistim. o da eh iste.

Kızlar hastaneden eve gecince göbek kordonu için bebecord mu kullandınız
birsey surmedik biz.

Sabaha kadar diş ağrısı çektim bi yandada oğlum durmadı çok kötüyüm emzirdiğim için tedavi ederler mi acaba sanırım dolgu yaptırmam lazım diş ağrısı kadar zor bişey yok sanırım
gecmis olsun. anestezi yapacaklari icin oncesinde sutunu sag. anesteziden sonra 8 saatti sanirim sutunu sagip atiyrsun. o kadar. sonra emzirmeye devam.

Çok sağ ol canım gece hap içip uyumuştum uyandığımda devam etti ağrı şimdş tekrsr hap içtim hafifledi ağrısı geçmezde gidecem mecbur çekilecek ağrı değil

Bizde biogia kullanıyoruz bi faydasını görmedim açıkcası bi çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı suyla karıştırıp içiyorum yarım saat sonra falan emziriyorum gazını çıkarıyo bebekte rahatlıyo

Benim oğluşun burnu çok tıkanıyo ya hergün temizliyorum normal mi bu kadar sümüklü böcek olması

acaba ne kadr acildi gecen doguumda 7 cm acilma bile siddetli degil gibiydi
Senin bedenin bilemem ki durumuna göre dr a git canım
Ya biogia katkısız ve iyidir tuh Sen iç canım kimyonu ben bebeğe verilmesi taraftarı değilim

Hastanedeyim yatisim yapıldı sancılar çok fena dualarınızı eksik etmeyin
Aaay gercekten mi cok sukur! guzel haberlerini bekliyoruz canim Allah yardimcin olsun saglikla kavus evladina insallah!!

Gunaydin canim, hislerine guven. gitmen gerektigini hissediyosan git yat canim, her dogum farkli diyorlar hep cunku? ay hadi insallah haftaya senin de guzel haberlerinle baslariz Allah yardimcin olsun insallah!

Birazdan doktor randevum var. Kesin ‘bekliicen, carsamba yine gel’ diicek bu kadin.

ben de dogur artik yazacaktim ...
belki gero gondermez dr seni

ben de dogur artik yazacaktim ...
belki gero gondermez dr seni
ahahah herkese whaptan yetisemiyorum snapchate bisiler atiyorum gun boyu ‘DOGURMADIM RAHAT BIRAKIN BENI’ dercesine. dun de ikidebir yedigimi paylasmisim ablam ‘zaten anca ye gidip cocuk doguracak degilsin ya!’ yazmis kizarak

aksam asiri sikistirdi sancilar agrilar ohh misss. dusa/kuvete gir acilmalar hizlansin diyolar, hep giriyorum yumusuyorum hakkaten sanci manci kalmiyo. dun aksam girmiicem anasini satim belki bu kez devam eder gece nisanim suyum gelir diye, yok tatlim i ih! doktor yine acilman yok diiycek, cocugu icimde bes kilo yapsin da rahatlasin kadin

Kaderdasim benim, biz anca yok karnimizi yaglayalim yok bebek hareket etti mi yok nişan nasıl bişi
Çok istedim aslan burcu olmasini kendimde bir aslan olarak Başak burcuna alıştırmalıyım kendimiii artık
Başak gibisi var mı bea az kaldi persembe geceden itibaren butun bebeleriniz bana benzeyecek! Ni ha ho ha!!!

saglikli olunda zamani gelince gelir annesi.
Kaderdasim benim, biz anca yok karnimizi yaglayalim yok bebek hareket etti mi yok nişan nasıl bişi

Başak gibisi var mı bea az kaldi persembe geceden itibaren butun bebeleriniz bana benzeyecek! Ni ha ho ha!!!
bastan beri diye diye basak yapacak hatun bebeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…