2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hakkınızda hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah

Hadi insallah canim o gunun aksaminda banyo yaparken aglama krizine girmistim ben hey gidi yaa hüzünlendim normalde yarin günü dolacakti smdi 24gunluk oldu ya

Hay maşallah kolay gelsin kız gelsin gelsin bebeler benimki de gelsin allahhmm amin

Hadi insallah canim o gunun aksaminda banyo yaparken aglama krizine girmistim ben hey gidi yaa hüzünlendim normalde yarin günü dolacakti smdi 24gunluk oldu ya
Oo ne güzel işte ya kucağında büyüyo darısı bize içinde nasıl iyi mi diye meraktan çatlıyor insan.. Sağlık olsun yeter ki

Oo ne güzel işte ya kucağında büyüyo darısı bize içinde nasıl iyi mi diye meraktan çatlıyor insan.. Sağlık olsun yeter ki
Yaa oyle tabi ama cok erken oldu yaa gerci suan sikayet ettiginiz seyleri ben 34 35.haftalarda yaşıyodum erken geleceği belliymis. Insllah siz de hayirlisiyla bi an once kucaginiza alin catladiniz ayol

Masallah kuzucuga saglikla kucagina al insallah

masallah! hadi hayirlisiyla dogur insallah yarin, Allah yardimcin olsun

Şuan en çok stres yaptığım konulardan biri de temizlikçi bulamadım ve ebi temizletemedim. Doğum olsa ev rezil halde. Instagramdan temizlik şirketine bile yazdim ama yok
Enerjin iyiydi kuzum senin, yarin erkenden giris eve! camlari kapilari filan degil, duz temizligini yapiver. sonraki gun dolap yuzleri ve kapilari yaparsin olur biter. egil kalk derken kim bilir

bugun evde hic ama hic temizlik yapmadim ama ev okadar temiz ki.
yarin supurup silicem diye de simdiden mutluyum, vallahi delirdik

Yaa oyle tabi ama cok erken oldu yaa gerci suan sikayet ettiginiz seyleri ben 34 35.haftalarda yaşıyodum erken geleceği belliymis. Insllah siz de hayirlisiyla bi an once kucaginiza alin catladiniz ayol
Vallahi çatladık yaa hem meraktan hem beklemekten heyecandan canımız çekiyo ya muhabbetinize dahil olmak istiyoz

Şuan en çok stres yaptığım konulardan biri de temizlikçi bulamadım ve ebi temizletemedim. Doğum olsa ev rezil halde. Instagramdan temizlik şirketine bile yazdim ama yok
Armuttan da bi baksana arkadasim ordan cagiriyodu ben denemedim ama. Ya ben apar topar doguma gittm bi nst cektiricem diye cikmistim evden doğum olunca bizimkilr temizleyip halilarimi sermisti dert etme boyle seyleri hallolur bi sekilde

Ben de bugün hiiiç bişey yapmadım öylece yattım enerjim gitti yarın ben de girişeyim bareee

Grip oldum ya ben. Baş ağrısı halsizlik ateş yatıyorum. Akşam eşim gelsin acile gidip serum falan isticem.

Armuttan da bi baksana arkadasim ordan cagiriyodu ben denemedim ama. Ya ben apar topar doguma gittm bi nst cektiricem diye cikmistim evden doğum olunca bizimkilr temizleyip halilarimi sermisti dert etme boyle seyleri hallolur bi sekilde
Ona da bakıyım hemen saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…