2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamileligi istifra etmeden bitireceksin gurur duyuyorum diyen eşimi yalanci cikarma pahasına ugrasan midem. Bazen gece uykudan uyandiriyor simdi dislerimi fircalarken ucundan döndüm yine. Kedi olaydik iyiydi, cikaramamak da kötü.
Şuan en çok stres yaptığım konulardan biri de temizlikçi bulamadım ve ebi temizletemedim. Doğum olsa ev rezil halde. Instagramdan temizlik şirketine bile yazdim ama yok
Benim de kayinvalidem aradi sabahtan geleyim camlari sileyim perdeleri yikayalim, dogumdan donra da bir süre yapamayacaksin ben yapayım işte diye, zor ikna ettim. Perdeler kirli mi görünüyor acaba
Ablam da diyor yardima gelen hanimi gondereyim evi halletsin.
Ben is yapamayacagim ya insanlarla ugrasmak zor geliyor açıkçası. Gerekirse perdeleri söker atarim makinaya kocam takar bi zahmet ama temizlik yaptirmayacagim kimseye gibi.
Ay midem, bi rahatlasaydi artık yeter da!
İstifra dogum belirtisi falan diyene uçan tekme atarım

Belirti belirti geldi geliyo

Hamileler yollara döküldü diye haber yapacaklar bizim için ben de çıkıcam birazdan yine bi ihtimal dürtüyoruz işte

Son cümleni görene kadar onu yazacaktım tam da
Arkadaşım geçen ay gece geç saatte acı biberli dürüm yemiş.
Gece boyu uyuyamamış bulantı, yanma, kusma.
Sonra artık sabah 10 gibi dayanamamış doktora gitmiş sürekli istifra ediyorum diye.
Doktor bir bakmış 6 cm
2 saate doğum olmuş
İstifra ettikçe aşağıdan aşağıdan açılmış fark etmeden
38+5 ti bu arada.

Hamileler yollara döküldü diye haber yapacaklar bizim için ben de çıkıcam birazdan yine bi ihtimal dürtüyoruz işte

Vallahi öyle
Eşim hurma yediğim an açılma olacak felan sanıyo
Günlerdir sakın hurma yeme diyordu, dün diyor ki ben tam uçağa binerken ye bi tane
Sanki 1 tane yiyince 1 cm, 2 yiyince 2 cm açılma olacak
He heeyyyy diyecektim bu yolda ne çabalar sarf edenler oldu biz kim köpek

Kızlar 2 kez topuk kanı verdik. 15.gün işitme testiyle d vitamini taraması diyor. Bunun haricinde ne zaman doktora gtcez? Ya da gitmemiz şart mı? Geçen medikal parka gittik çocuk doktoruna kadın daha bilirubin sınır değerlerini bilmiyo bidaha da gitmem o hastaneye. İyi bi çocuk doktoru da lazım Ankarada

Mrehabalar herkese, kizlar Allah kurtarsin dogurmayanlari hayirlisiyla .
Bebegi dogan ve evde kedisi olan arkadaslar alisma evreleri nasil geciyor?
Bizim kedimiz cok hassas, biz de cok özenli davraniyoruz, o bizim canimiz. Ama kizim 23 gunluk olmasina ragmen hala kabullenemedi ,hafif bir depresyonda.

bizim medical parkta muzaffer bey. 5 yillik dr.umuz. sana kim denk geldi acep?
her ay kontrolleri var. 2.ci ayda kalca usg si. 3.cu ayda yaptirirsan ozel asilari rotavirus vs ...

Son demler bitecek bu günler unutacaksın bile bebişten önce ben napıyodum diye sorup duracaksın kendine

Ahhh inşallah ❤❤

Yaaa buna çok güldüm

Armut.com u denesene, ben birkaç defa oradan almıştım yardımcı, fena değildi.
Baktım ona ama çok şikayet var. Cesaret edemiyorum.

Eşime söyledim bu akşam halıları toplasın kapının oraya koysun ariyim yarın gelip alsınlar bende bende mopla bütün evi siliyim tozları alıyım camları üstünden gücüm ve boyum yettiği kadar silsem daha ne isterim. En azından insan girse yaşar o zaman

Yürümüşsün sen işte ya daha ne gelsin inşallah bu gece
Totem yap su kiza bir gun de bugun dogurursun yazma, belki o gun doguracak
Haha inşallah bu gece gelir de daha da demem

kahkaha attim be esim ‘neooluyo’ dedi anlattim, oda guldu ekledim tabi ‘onlarda dogurmadi henuz’ diye, ‘oda dogurmus buda dogurmus’ dedikce kiziyo girme oraya seni strese sokacaklar diye

Artik sol elle yazabiliyorum tisikkirler Asya
hahah Asya miza laf yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…