sirasiyla degilmis bu isler, onu ogrenmis olduk dogurmadigim her gün bir gün daha uzun annelik iznim oluyomus. haftasonu günler sayilmiyodur diye tahmin ediyorum ama olsun, yarinda dogum yok bana nasilsa yani iki gün ekstradan kazandim oglum bi avantaj sagladi bak ordan
Benim eşimde bana dün akşam diyo ki "sen ağustos anneleriyle kanki oldun ama eylülde doğurucan bu gidişle o zaman eylül anneleri almicak seni" ayyy dedim sus tövbe de adam nasıl benden ümidi kestiyse artık
Vallahi öyle
Eşim hurma yediğim an açılma olacak felan sanıyo
Günlerdir sakın hurma yeme diyordu, dün diyor ki ben tam uçağa binerken ye bi tane
Sanki 1 tane yiyince 1 cm, 2 yiyince 2 cm açılma olacak
He heeyyyy diyecektim bu yolda ne çabalar sarf edenler oldu biz kim köpek
bizim medical parkta muzaffer bey. 5 yillik dr.umuz. sana kim denk geldi acep?
her ay kontrolleri var. 2.ci ayda kalca usg si. 3.cu ayda yaptirirsan ozel asilari rotavirus vs ...
Esra cnkıllı mı ne. Geçen gittiğimizde diyoki 1 saniye ben bi bakıyım fototerapi bilirubin kaç olunca gerekliydi diyo. Ben nasıl güveniyim şimdi bu doktora
Bugün 39+2 olarak kontrol e gittik. Doktor 5gün daha günü var dedi. En fazla 12gün daha yani 41 e kadar beklerim dedi. Sonra kakasını yapma iht. var dedi. Suyu kordonu keyfi iyiymiş prensesin. Squat yaptım dedim, zararı olmaz dedi ama benim önerim yürürken adımlarını geniş geniş atman dedi.
Esra cnkıllı mı ne. Geçen gittiğimizde diyoki 1 saniye ben bi bakıyım fototerapi bilirubin kaç olunca gerekliydi diyo. Ben nasıl güveniyim şimdi bu doktora
ya o beni deli etmisti. kendi dr.jmuz yoktu mecbur gittik bayrqmdq. beni depresyona soktu resmen. sarilikla ilgili. o gun acayip aglamistim. bosver sen onu...
bir de bilurubin seviyesi dogduklari haftaya gire farklilik gosterdigi icin ezbere bilemiyorlar. o konuda suclayamam cnm.
Canım geçen arkds bir video paylasmti bir ebe vardı o anlatyrdu masajı ondan yaptın mi? Ilerlemedn doktoruna danış bence ilerlerse daha zor olablr geçmiş olsn
Bugün 39+2 olarak kontrol e gittik. Doktor 5gün daha günü var dedi. En fazla 12gün daha yani 41 e kadar beklerim dedi. Sonra kakasını yapma iht. var dedi. Suyu kordonu keyfi iyiymiş prensesin. Squat yaptım dedim, zararı olmaz dedi ama benim önerim yürürken adımlarını geniş geniş atman dedi.
Maşallah yarasın büyüsün minnoşlar yaa bütün bebeler inşallah tosuncuk olsun bol sütlü gazsız uslu olsunlar amiiinn hamileykene daha geleceğe yönelik dua depolayim
ay nebilim bebegim buyudukce buyuyo icimde, o guzelim 50leri bende giydireyim yaa en az bir iki hafta 50 ve 56 dan en az 14/15 takimi var yikayip hazirladigim, yikamadiklarimda var ne olur ne olmaz diye (kiza ve erkege uygun olanlarin bazilarinin etiketini cikarmadim, hediye veririm veya ikinciye saklarim gerekirse diye).
dogacak ta giyecek mi bu bebek onlari
ya o beni deli etmisti. kendi dr.jmuz yoktu mecbur gittik bayrqmdq. beni depresyona soktu resmen. sarilikla ilgili. o gun acayip aglamistim. bosver sen onu...
bir de bilurubin seviyesi dogduklari haftaya gire farklilik gosterdigi icin ezbere bilemiyorlar. o konuda suclayamam cnm.
Aynen. Bana kan değişiminden falan bahsetti zaten korkmuşum ilk bebeğim beni mahvetti ya.
Bir de sormak istediğim az önce ilk kez böyle hardal sarısı altın sarısı gibi çok fazla kakasını yaptı. Daha önceleri hep koyu yeşil gibiydi. Bu sarılığını mı atıyo acaba