2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kahkaha attim be esim ‘neooluyo’ dedi anlattim, oda guldu ekledim tabi ‘onlarda dogurmadi henuz’ diye, ‘oda dogurmus buda dogurmus’ dedikce kiziyo girme oraya seni strese sokacaklar diye

hahah Asya miza laf yoook
Yok yok stres atıyoruz burada daha doğurmayan çok en sona kim kalıcak diye bekliyoruz herecanla

Yok yok stres atıyoruz burada daha doğurmayan çok en sona kim kalıcak diye bekliyoruz herecanla
sirasiyla degilmis bu isler, onu ogrenmis olduk dogurmadigim her gün bir gün daha uzun annelik iznim oluyomus. haftasonu günler sayilmiyodur diye tahmin ediyorum ama olsun, yarinda dogum yok bana nasilsa yani iki gün ekstradan kazandim oglum bi avantaj sagladi bak ordan

Benimki eve boyuna hurma taşıyor günde 6 tane yiyorum ama tık yok

bizim medical parkta muzaffer bey. 5 yillik dr.umuz. sana kim denk geldi acep?
her ay kontrolleri var. 2.ci ayda kalca usg si. 3.cu ayda yaptirirsan ozel asilari rotavirus vs ...
Esra cnkıllı mı ne. Geçen gittiğimizde diyoki 1 saniye ben bi bakıyım fototerapi bilirubin kaç olunca gerekliydi diyo. Ben nasıl güveniyim şimdi bu doktora

Bugün 39+2 olarak kontrol e gittik. Doktor 5gün daha günü var dedi. En fazla 12gün daha yani 41 e kadar beklerim dedi. Sonra kakasını yapma iht. var dedi. Suyu kordonu keyfi iyiymiş prensesin. Squat yaptım dedim, zararı olmaz dedi ama benim önerim yürürken adımlarını geniş geniş atman dedi.

Esra cnkıllı mı ne. Geçen gittiğimizde diyoki 1 saniye ben bi bakıyım fototerapi bilirubin kaç olunca gerekliydi diyo. Ben nasıl güveniyim şimdi bu doktora
ya o beni deli etmisti. kendi dr.jmuz yoktu mecbur gittik bayrqmdq. beni depresyona soktu resmen. sarilikla ilgili. o gun acayip aglamistim. bosver sen onu...

bir de bilurubin seviyesi dogduklari haftaya gire farklilik gosterdigi icin ezbere bilemiyorlar. o konuda suclayamam cnm.

Bugün sağlık ocağına gittim. Ebe emzirme ve bebek tutuş şekli eğitimi verdi. Bir de bir kitapçık verdi.
Belki size de yardımcı olur.

Eklentiler

• EE35A9E7-7898-4917-B97A-23AE3716F4AB.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 60
  • F2257019-CE06-4EBE-AF57-FBA9ADDE70DF.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 60
Son günler geçmiyo doktor ya biz de biliyoz 41 e kadar yolu var açılma neyin yok mu sen ondan haber ver deseydin perşembe kontrole gidince dicem ben

Kızz giyicek hem de ne yakışacak annesi inşallah az kaldı

Aynen. Bana kan değişiminden falan bahsetti zaten korkmuşum ilk bebeğim beni mahvetti ya.

Bir de sormak istediğim az önce ilk kez böyle hardal sarısı altın sarısı gibi çok fazla kakasını yaptı. Daha önceleri hep koyu yeşil gibiydi. Bu sarılığını mı atıyo acaba

Kiz

Ben dogurdum 1 hafta sonra ayaklarim normale dondu ellerim hayret ettim

Yaa akliniz varsa oturun Allah askina adaminniflahini kesiyo bu bebeler simdiki aklim olsa bi helaya kalkardim full uyurdum walla
İyi de uyku depolanan bir şey değil ki. Ben uyuduydum hamileyken ne güzeldi ama gel gör ki hala doyamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…