2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi insallah canim o gunun aksaminda banyo yaparken aglama krizine girmistim ben hey gidi yaa hüzünlendim normalde yarin günü dolacakti smdi 24gunluk oldu ya
Kuzum ne guzel dogurdun buyuttun bile bende kendiliginden gelsin diye bukadar sabirsizim yoksa bebegin gelisimi az diye doktor sezeryana zorluyo biraz daha dogmassa bizede sezeryan yolu

Amiiin canım beniiim insallah hepimiz hayirlisiyla dogururuz. Ya ustumde doktor baskisi var bu haftada dogmazsa sezeryan dio acelem ondan kendiliginden gelsin istiyorum stres oldum ya püff

Ben 1 hafta falan yedim hemde gunde 4-5 tane hala tık yok bende

Yanlış bilgi vermek istemem ama bu sütünün yaradığını gösterirmiş sanırım

Kızlar çok şükür oğluma kavuştum herşey yolunda
Detayları sonra yazarım şu an göğsüm de uyuyor kuşum...
Hepinize çok dua ettim..
Gözün aydın canım, Ağustos sonu annelerinden bir yıldız daha kaydı. Sağlıkla büyütün bebişinizi

Normal kaka rengı o canım. Koyu yesıl dogmadan once bagırsaklarda bırıken kakası. Acık yesıl olursa cok yedıgını gosterır

Kızlar merhaba. Doğumdan sonra ayaklarım çok fazla şişti. Bana önerebileceğiniz bir yöntem varmı. Acıyor artık ayağımın üstü gerilmekten.
Bol bol su canım 3 lt ıcıyorum.belkı lımon da sıkabılırsın bır ıkı damla ama emzırırken bırsey olur mu bılmıyorum. Bır haftaya ınıyor 40 cıkınca tamamen ınıyormus

Kızlar çok şükür oğluma kavuştum herşey yolunda
Detayları sonra yazarım şu an göğsüm de uyuyor kuşum...
Hepinize çok dua ettim..
Aaa masallah gozunuz aydin canim Saglik sihhatle buyut oglunu, guzel bereketli gunlerde insallah ayrica Allah razi olsunnn bide bizi dusunup dua ettin

Amiiin canım beniiim insallah hepimiz hayirlisiyla dogururuz. Ya ustumde doktor baskisi var bu haftada dogmazsa sezeryan dio acelem ondan kendiliginden gelsin istiyorum stres oldum ya püff
bebegin durumu onemli olan, o basta geliyo. doktor o konuda cok ciddiyse, yapacak bisey yok uzme kendini ama insallah hayirlisiyla kendi sancilarinla normal dogum yaparsin

kizlar bebegim iki gecedir gaz sancisindan iyumuyo hangi marka iyi gekdi size gaz ilaçlarından
buyuk kizimda hasta oldu moralim cok bozuk
devamli aglama krizlerine giriyirum
Alalhim yardimetsin insallh
dogurmayanlar sahlikla alin benislerinizi kucakalariniza
K ktphncanne camim kanala girmismiydi hic bilgimyok
ama normal istiyorsan proble. yoksa bekle

Kızlar sezeryan oldum 4 gun once arada vajina kısmına doğru sancılar giriyor böyle bişey yaşayan ya da fikri olan var mı

Canım moralini bozma sakın hepsi düzelecek. Mama olarak sma ve similac kullanan arkadaşlarım memnun ben kullanmadım henüz ama benimde Sagdigim sütü biberonla verince çocuk krize giriyor biberon da gaz yapiyor bence lansinosh ve wee baby var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…