buyuk ihtimal normaldir canim bwnde normal yaptim ama 4 gun onceKızlar sezeryan oldum 4 gun once arada vajina kısmına doğru sancılar giriyor böyle bişey yaşayan ya da fikri olan var mı
gaz ilaci kullaniyomusn canim bnm bbk emiyo ama gazfan cocuk krize giriyoCanım moralini bozma sakın hepsi düzelecek. Mama olarak sma ve similac kullanan arkadaşlarım memnun ben kullanmadım henüz ama benimde Sagdigim sütü biberonla verince çocuk krize giriyor biberon da gaz yapiyor bence lansinosh ve wee baby var bende.
Aaa masallah gozunuz aydin canim♥ Saglik sihhatle buyut oglunu, guzel bereketli gunlerde insallah ayric
Bana bebegin minik olmasi sizin icin normal dogum icin avantaj diyordu simdi bir anda riske atmayalim diyor ki bebegimde normale yaklasti gelisimi devam ediyor.Tabi ki bende riske atmak istemem ama bunca zaman normal diye konusmusuz simdi bi anda hersey degisti o canımı sıkıyor.Aaa masallah gozunuz aydin canim♥ Saglik sihhatle buyut oglunu, guzel bereketli gunlerde insallah ayrica Allah razi olsunnn bide bizi dusunup dua ettin
bebegin durumu onemli olan, o basta geliyo. doktor o konuda cok ciddiyse, yapacak bisey yok uzme kendiniama insallah hayirlisiyla kendi sancilarinla normal dogum yaparsin ♥
ya ne kan degisimi. siyirmis iyice. sen gitmeden sorsaydin ben sana dr.lari derdim.Aynen. Bana kan değişiminden falan bahsetti zaten korkmuşum ilk bebeğim beni mahvetti ya.
Bir de sormak istediğim az önce ilk kez böyle hardal sarısı altın sarısı gibi çok fazla kakasını yaptı. Daha önceleri hep koyu yeşil gibiydi. Bu sarılığını mı atıyo acaba
gule gule buyut cnm.Kızlar çok şükür oğluma kavuştum herşey yolunda
Detayları sonra yazarım şu an göğsüm de uyuyor kuşum...
Hepinize çok dua ettim..
gecmis olsun cnmkizlar bebegim iki gecedir gaz sancisindan iyumuyo hangi marka iyi gekdi size gaz ilaçlarından
buyuk kizimda hasta oldu moralim cok bozuk
devamli aglama krizlerine giriyirum
Alalhim yardimetsin insallh
dogurmayanlar sahlikla alin benislerinizi kucakalariniza
@ktphncanne camim kanala girmismiydi hic bilgimyok
ama normal istiyorsan proble. yoksa bekle
Her şeyin hayirlisı tabi sağlık sıhhat olsun dainsallah kolaylikla saglikla.al canım kucagina
hayirli olsun.nasip.kuzum Allah Anali babali.buyutsunkizkalesi mersinli misin
romalilar olarak.sizi lohusaliga bekliyoruz tez Zamanda
hemen.doktora canim
Hemenn doktara.kuzu
sagol canimya ne kan degisimi. siyirmis iyice. sen gitmeden sorsaydin ben sana dr.lari derdim.
kaka rengi sari olmasi normal. icerdeki amniyotik sivilari attilar artik...
gule gule buyut cnm.
gecmis olsun cnm
2 Aylikken kalca ultrasonu var kalca cikigi var mi yokmu diye ankarada cocuk doktoru gercekten zor 2.5 yasindaki ogluma yeni bir doktor buldum cokta memnun kaldim. Mustafa caglar yorguc ankara a life hospitalde. Hastane biraz uzak esi de liv hospitalda calisiyor eda hanim oda gayet iyi bir doktor. Simdilik buyuk oglumu caglar beye goturuyorum ve memnunum bugun koruda gittigim doktorda sevimli bir adamdi. Aydin celik.Kızlar 2 kez topuk kanı verdik. 15.gün işitme testiyle d vitamini taraması diyor. Bunun haricinde ne zaman doktora gtcez? Ya da gitmemiz şart mı? Geçen medikal parka gittik çocuk doktoruna kadın daha bilirubin sınır değerlerini bilmiyo bidaha da gitmem o hastaneye. İyi bi çocuk doktoru da lazım Ankarada
Olsun en azindan son gunlerimi iyi gecirirdim ben de doyamadim vallaİyi de uyku depolanan bir şey değil ki. Ben uyuduydum hamileyken ne güzeldi ama gel gör ki hala doyamamışım
Amaan sal gitsin acicikk yaHurma alacaktım sözde almadim yemedim. Yurumeyecegim de. 36+larda evi temizleyip yapma diyen kocama ya bugun dogarsa temiz olsun diyen ben inancimi kaybettim artık.
Basak olsun diye diye agustosu bitiricem, ne dilim varmis bea dileklerim gerçek oluyor
Bizim oglan da baya hassas ve kiskanctir ilk gunler abuk sabuk saklandi pis pis bakiyodu bebek aglayinca kaciyodu falan. bebek kucagimizdayken karsimiza gecip izliyo ben bebegi emzirirken bekliyo basimda sonra gelip miyavliyo beni tara da mama yiym diyeMrehabalar herkese, kizlar Allah kurtarsin dogurmayanlari hayirlisiyla .
Bebegi dogan ve evde kedisi olan arkadaslar alisma evreleri nasil geciyor?
Bizim kedimiz cok hassas, biz de cok özenli davraniyoruz, o bizim canimiz. Ama kizim 23 gunluk olmasina ragmen hala kabullenemedi ,hafif bir depresyonda.
Ne olacagini hic bilemiyosun bu dogum konusunda planlar pek tutmuyo bebegin icin en dogru karari sen vericeksin. olmadi baska bi doktora daha muayene olursun farkli bi gorus alirsinKuzum ne guzel dogurdun buyuttun bile bende kendiliginden gelsin diye bukadar sabirsizim yoksa bebegin gelisimi az diye doktor sezeryana zorluyo biraz daha dogmassa bizede sezeryan yolu
Biogaia kullanıyorum canım benkizlar bebegim iki gecedir gaz sancisindan iyumuyo hangi marka iyi gekdi size gaz ilaçlarından
buyuk kizimda hasta oldu moralim cok bozuk
devamli aglama krizlerine giriyirum
Alalhim yardimetsin insallh
dogurmayanlar sahlikla alin benislerinizi kucakalariniza
@ktphncanne camim kanala girmismiydi hic bilgimyok
ama normal istiyorsan proble. yoksa bekle
Saat tutun agriniz icin. Kac dakikada bir geliyor. Benim 20 dakikada 1 geliyordu. Sonra 15 dakikada 1 e dustu. Siddetli degildi. Hafif adet agrisi gibi baslayip kasik ve belden girip siddeti artip 1 dakika kadar surup geciyordu.Kızlar saat 2 gibi adet ağrısı gibi bi ağrı başladı hala devam ediyo ama aşırı şiddetli değil bi türlü de geçmiyo acaba geliyor mu sıcak duşa girdim vs geçmedi arada bi daha çok ağrıyo belim kasıklarım ama dediğim gibi dayanılmıycak gibi olmuyo hastaneye de gitmek istemiyorum geri gönderirler diye
Allah sifa versin canim. cabucak toparlarsin bebegin insallah.Günaydın kızlar.. benim bebeğim sarılık oldu, dün akşam hastaneye yatırdık fototerapi görmesi için, degeri 23 e yükselmiş dünki kontrolde. Sık sık emzirmeye,uyandirmaya çalıştığım halde düşmeden yükselmiş. Şimdi daha emin ellerde insallah tedavi görüyor, bulunduğum hastanenin anneler için de ayrı kalma yeri var şükür 3 saatte bir emzirme hakkımız var. Bizimkinin biraz degeri yüksek oldugu için 1 kez emzirdim, hemşire biraz vakit kaybediyoruz sağım yap biz verelim, tedaviyi daha iyi alsın deyince bende sağım yaptım gece. 6 da yine emzirme saatiydi baktim sütüm az hemsireye söyledim zaten bizimki çok ağlamış benim sütümu de vermis mamasinida, 9 da emziririm daha guzel alsin da ışığı çabuk atlatsın diye izledim geldim tekrar odaya. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın. Bizde durumlar böyle. Şimdi okuyamadığım sayfalar var umarım sizde haberler güzeldir kardeşlerim
Kalası düzene girmiş canım, o yeşil kıvamlı olan anne karnında biriktirdiği kakası. Onları atmış bitirmiş artık senin sütünün kakasını yapıyor ve evet hem kaka hem çişten atıyorlar sarılığıAynen. Bana kan değişiminden falan bahsetti zaten korkmuşum ilk bebeğim beni mahvetti ya.
Bir de sormak istediğim az önce ilk kez böyle hardal sarısı altın sarısı gibi çok fazla kakasını yaptı. Daha önceleri hep koyu yeşil gibiydi. Bu sarılığını mı atıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?