Günaydın güzel anneler doğum hikayemi kısaca yaziyim. Perşembe kanamam başladı ama sancı açılma yoktu.pazar gece 1.15de suyum geldiği için uyandım zaten bı saat önce uyumuştum suyum azar azar geldi sancimda 8 dakikada bir gelmeye başladı 2 gibi hastanede oldum sancim 5 dakıya düştü öğlen 12,20 doğum olana kadar hiç şaşmadı 4_5 dk da bir 100 de oldu hep sabah tam acilmam vardı ama doğum olmuyordu plates topunun üstünde uyuklamakla zıplamak arası birşeyler oldu aşırı derece de uykum geldi çünkü ebe ikinmazsan olmaz sonra bunca sancidan sonra ameliyat olmasın falan dedi ama bebek nerdeyse goguslerimin arasına kadar yukardaydi meğer göbek kordonu çok kısa olduğu için inememis aşaya sen çok iyi ikiniyodun ama buyuzden zor çıktı dedi.dogum bitiminde bende yeniden doğmuş gibi oldum hiç bir ağrı sızı kalmadı yarım saat de dikiş sürdü ama hiç bişey hissetmedim sakin sakin bitmesini bekledim oğlumu izleyerek.bugun öğlende evimize donucez inşallah 3kisi olarakRabbim tüm bekleyenlere kolay doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ayaklarda azda olsa odemim var corap giydiğimde iz yapiyor hala. 16 kilo almistim 8 kilo gitti simdilik. korseyi ben yatarken bile takıyorum ( doktor yatarken takma demisti ) inanilmaz rahat ediyorum
Canım gaz ilacı ben oğlumda kullandım çokta işe yaramıyor genede dene istersen ama kimyon çayı gerçekten fayda etti bende 2 fincan içiyorum günde bu gece çok şükür daha iyi uyudu
Canım gaz ilacı ben oğlumda kullandım çokta işe yaramıyor genede dene istersen ama kimyon çayı gerçekten fayda etti bende 2 fincan içiyorum günde bu gece çok şükür daha iyi uyudu
Gunaydin cok guzel kilo vermissin canim odemlerin de gecer yakinda bol su disinda ne yapilabilir bilmiyorum. benm dogumdan 3 4 gun sonra odemlerim gitti. 78le doguma girmistim suan 68im. Zaten 62 kgyla hamile kalmistm. 15gunde indim 68e ama 10gundur ayni kilodayim daha inmiyo yavasladi kilo vermem . Ozellikle hicbisey yapmadım ama.. Bn de korse takiyorum ama ancak gunde 3 4 saat sonra daralip cikariyorum yine de cok faydasi oldu.