Anaaaaam sen de mi brütüüüsKızlar yarım saat önce nişanım geldi.
Hastanedeyim.
Nst ye bağladılar.
Hayırlısı inşallah
o ilk levelKahvalti ederken ve evde gezinip is yaparken emzirmeyi ogrendim ben de
Is dedigim de getir gotur firina bak ocaga bak gel falan tabi
Sıra bize mi geliyoooooor neeeeHadi sağlıkla kucağına al inşallahgüzel haberlerle dön
Sling’i kullanmaya başlamadın mı canım? Onunla iş yapmak kolay diyorlardı.Kahvalti ederken ve evde gezinip is yaparken emzirmeyi ogrendim ben de
Is dedigim de getir gotur firina bak ocaga bak gel falan tabi
Oy oy oyy Ben bu memeciyle o level'lara cifter cifter gecerim yao ilk level..
sonraki level tek elle canasir toplama katlama.
sonrasi tek elle ortalik toplama.
4.cu level tek elle yemek yapma
Aa dun taktim onu ilk defa size foto aticaktm hatta unutmusumSling’i kullanmaya başlamadın mı canım? Onunla iş yapmak kolay diyorlardı.
Hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini bekliyoruz saglikla kucagina alKızlar yarım saat önce nişanım geldi.
Hastanedeyim.
Nst ye bağladılar.
Hayırlısı inşallah
Nasil yapiyossun canim bi anlatsana gozunu sevim catlicam benCanım gaz ilacı ben oğlumda kullandım çokta işe yaramıyor genede dene istersen ama kimyon çayı gerçekten fayda etti bende 2 fincan içiyorum günde bu gece çok şükür daha iyi uyudu
Ben de etrafı toparladım makinaya beyazları attım yatak çarşafları değişti kahvaltıdan sonra süpür sil toz banyo ve çocuklar yıkama olacak tempoEveeet, temizlik icin gaz isteyen kimdi? 8de camasir makinasini calistirdim, bulasik makinasini bosalttim, esim kahvalti hazirliyor, yiyim ardindan supurme silme toz vs devam.
Kalkin kalkin
Amiiinn amiiinnSıra bize mi geliyoooooor neeee
Canım 1 tatlı kaşığı kimyonu kaynar suya koy demlensin 15 dk sonra süzdürüp iç (kaynatmıyoruz demleme yap canım )Nasil yapiyossun canim bi anlatsana gozunu sevim catlicam ben
arada level unutmusum.Oy oy oyy Ben bu memeciyle o level'lara cifter cifter gecerim ya
Bakayım ben 3 taneyle ne leveller yspiciiimmmarada level unutmusum.
tek elle wc ye girme..
gecen aglamaktan catkayacak. ben de catlayacagim. mecbur girdik. elimi yikamam lazim tabi. ben kotu anne koydum makinenin uzerine . Allahtan daha donemiyor da kurtardik...
Donmeye basladigi an hayat cok daha farkli olacakkkarada level unutmusum.
tek elle wc ye girme..
gecen aglamaktan catkayacak. ben de catlayacagim. mecbur girdik. elimi yikamam lazim tabi. ben kotu anne koydum makinenin uzerine . Allahtan daha donemiyor da kurtardik...
HobaaaaBakayım ben 3 taneyle ne leveller yspiciiimmm
Toz kimyon muCanım 1 tatlı kaşığı kimyonu kaynar suya koy demlensin 15 dk sonra süzdürüp iç (kaynatmıyoruz demleme yap canım )
bir of ceksem karsi ki daglar yikilirSenden bildirim gelince hep bu sefer doğurdu galiba diyorum
Allah yardimcin olsun canim. Benim insafsiz doktorum pazartesi kilosuna bakmadi bile, buyuklugun hic mi önemi yok anlamadim kiBana bebegin minik olmasi sizin icin normal dogum icin avantaj diyordu simdi bir anda riske atmayalim diyor ki bebegimde normale yaklasti gelisimi devam ediyor.Tabi ki bende riske atmak istemem ama bunca zaman normal diye konusmusuz simdi bi anda hersey degisti o canımı sıkıyor.elaide dua et bana kuzum❤
kalca/bel agrisiyla kalkinca nerden aklima geldiyse tv de youtube dan pregnancy zumba workout videolari actim sabah sabah bi 15 dk kivirttim. sonra oturdum, bi türkü actim (gel anam amaan yanimaaa kiyma bu yazik caniimaaa) diyince bi temiz aglamaya basladim. kocam akil sagligimdan supheli artik.Eveeet, temizlik icin gaz isteyen kimdi? 8de camasir makinasini calistirdim, bulasik makinasini bosalttim, esim kahvalti hazirliyor, yiyim ardindan supurme silme toz vs devam.
Kalkin kalkin
Ayyy hadi hayirlisiyla dogumun baslar insallah kuzuuumKızlar yarım saat önce nişanım geldi.
Hastanedeyim.
Nst ye bağladılar.
Hayırlısı inşallah
masallahGünaydın güzel anneler doğum hikayemi kısaca yaziyim. Perşembe kanamam başladı ama sancı açılma yoktu.pazar gece 1.15de suyum geldiği için uyandım zaten bı saat önce uyumuştumsuyum azar azar geldi sancimda 8 dakikada bir gelmeye başladı 2 gibi hastanede oldum sancim 5 dakıya düştü öğlen 12,20 doğum olana kadar hiç şaşmadı 4_5 dk da bir 100 de oldu hep sabah tam acilmam vardı ama doğum olmuyordu plates topunun üstünde uyuklamakla zıplamak arası birşeyler oldu aşırı derece de uykum geldi çünkü ebe ikinmazsan olmaz sonra bunca sancidan sonra ameliyat olmasın falan dedi ama bebek nerdeyse goguslerimin arasına kadar yukardaydi meğer göbek kordonu çok kısa olduğu için inememis aşaya sen çok iyi ikiniyodun ama buyuzden zor çıktı dedi.dogum bitiminde bende yeniden doğmuş gibi oldum hiç bir ağrı sızı kalmadı yarım saat de dikiş sürdü ama hiç bişey hissetmedim sakin sakin bitmesini bekledim oğlumu izleyerek.bugun öğlende evimize donucez inşallah 3kisi olarak Rabbim tüm bekleyenlere kolay doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ümitliyiz dimiDün gece de doğuramadık çok şükürbugünden ümitliyiz
ellerine saglik canim kolay gelsiiinBen de etrafı toparladım makinaya beyazları attım yatak çarşafları değişti kahvaltıdan sonra süpür sil toz banyo ve çocuklar yıkama olacak tempotabi o kadar yapabilirsem
Sağol canımm.. Seninki endişe etmekte haksız mı oynadıktan sonra ağlamak neden bu nasıl bir hormon iniş çıkışıdırbir of ceksem karsi ki daglar yikilir
Allah yardimcin olsun canim. Benim insafsiz doktorum pazartesi kilosuna bakmadi bile, buyuklugun hic mi önemi yok anlamadim ki
Hayirlisi olsun insallah, streslenme amaaan napalim hersey olacagina variyo ki.
kalca/bel agrisiyla kalkinca nerden aklima geldiyse tv de youtube dan pregnancy zumba workout videolari actim sabah sabah bi 15 dk kivirttim. sonra oturdum, bi türkü actim (gel anam amaan yanimaaa kiyma bu yazik caniimaaa) diyince bi temiz aglamaya basladim. kocam akil sagligimdan supheli artik.
supurmeyle basliicam, paspasla devam edicem. enerjim okeylerse bikac pencere var canimi sikan, onlari silicem. dogumdan sonra temizlikci ablayi cagiricam pencereler icin, ben distan yapsam yeterli.
Ayyy hadi hayirlisiyla dogumun baslar insallah kuzuuum ♥
masallahdarisi basimizaaaaa guzel bi hikayeee ♥
ümitliyiz dimi
ellerine saglik canim kolay gelsiiin♥
Hayrolsun inşallah kolaylıkla bereketle gelsin minnoşya kizlar ben ruyamda dogurdum! bebegi emziremiyorum, bende sanki trilyon kez yapmisim gibi elimle gogsumu sagip, kasik kasik sutu kucuk bi siseye dolduruyorum. bayagi doldu sise, onuda bebege verirken uyaniyorum. bebegin yuzunu goremedim ama. ikinci kez ruyamda bebegimi gordum, insallah hayir olsun. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?