2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kahvalti ederken ve evde gezinip is yaparken emzirmeyi ogrendim ben de
Is dedigim de getir gotur firina bak ocaga bak gel falan tabi
o ilk level ..
sonraki level tek elle canasir toplama katlama.
sonrasi tek elle ortalik toplama.
4.cu level tek elle yemek yapma

Sling’i kullanmaya başlamadın mı canım? Onunla iş yapmak kolay diyorlardı.
Aa dun taktim onu ilk defa size foto aticaktm hatta unutmusum
Cok rahat gercekten ama benmki gogsume yaklastigi an meme aranip heryerimi emcirmeye baslayinca oturup emzirmek zorunda kaldim

Eveeet, temizlik icin gaz isteyen kimdi? 8de camasir makinasini calistirdim, bulasik makinasini bosalttim, esim kahvalti hazirliyor, yiyim ardindan supurme silme toz vs devam.
Kalkin kalkin
Ben de etrafı toparladım makinaya beyazları attım yatak çarşafları değişti kahvaltıdan sonra süpür sil toz banyo ve çocuklar yıkama olacak tempo tabi o kadar yapabilirsem

Oy oy oyy Ben bu memeciyle o level'lara cifter cifter gecerim ya
arada level unutmusum.
tek elle wc ye girme ..
gecen aglamaktan catkayacak. ben de catlayacagim. mecbur girdik . elimi yikamam lazim tabi. ben kotu anne koydum makinenin uzerine . Allahtan daha donemiyor da kurtardik...

arada level unutmusum.
tek elle wc ye girme ..
gecen aglamaktan catkayacak. ben de catlayacagim. mecbur girdik . elimi yikamam lazim tabi. ben kotu anne koydum makinenin uzerine . Allahtan daha donemiyor da kurtardik...
Donmeye basladigi an hayat cok daha farkli olacakkk

Senden bildirim gelince hep bu sefer doğurdu galiba diyorum
bir of ceksem karsi ki daglar yikilir

Allah yardimcin olsun canim. Benim insafsiz doktorum pazartesi kilosuna bakmadi bile, buyuklugun hic mi önemi yok anlamadim ki
Hayirlisi olsun insallah, streslenme amaaan napalim hersey olacagina variyo ki.

Eveeet, temizlik icin gaz isteyen kimdi? 8de camasir makinasini calistirdim, bulasik makinasini bosalttim, esim kahvalti hazirliyor, yiyim ardindan supurme silme toz vs devam.
Kalkin kalkin
kalca/bel agrisiyla kalkinca nerden aklima geldiyse tv de youtube dan pregnancy zumba workout videolari actim sabah sabah bi 15 dk kivirttim. sonra oturdum, bi türkü actim (gel anam amaan yanimaaa kiyma bu yazik caniimaaa) diyince bi temiz aglamaya basladim. kocam akil sagligimdan supheli artik.
supurmeyle basliicam, paspasla devam edicem. enerjim okeylerse bikac pencere var canimi sikan, onlari silicem. dogumdan sonra temizlikci ablayi cagiricam pencereler icin, ben distan yapsam yeterli.

Kızlar yarım saat önce nişanım geldi.
Hastanedeyim.
Nst ye bağladılar.
Hayırlısı inşallah
Ayyy hadi hayirlisiyla dogumun baslar insallah kuzuuum

masallah darisi basimizaaaaa guzel bi hikayeee

Dün gece de doğuramadık çok şükür bugünden ümitliyiz
ümitliyiz dimi

Ben de etrafı toparladım makinaya beyazları attım yatak çarşafları değişti kahvaltıdan sonra süpür sil toz banyo ve çocuklar yıkama olacak tempo tabi o kadar yapabilirsem
ellerine saglik canim kolay gelsiiin

ya kizlar ben ruyamda dogurdum! bebegi emziremiyorum, bende sanki trilyon kez yapmisim gibi elimle gogsumu sagip, kasik kasik sutu kucuk bi siseye dolduruyorum. bayagi doldu sise, onuda bebege verirken uyaniyorum. bebegin yuzunu goremedim ama. ikinci kez ruyamda bebegimi gordum, insallah hayir olsun.

Sağol canımm.. Seninki endişe etmekte haksız mı oynadıktan sonra ağlamak neden bu nasıl bir hormon iniş çıkışıdır

Hayrolsun inşallah kolaylıkla bereketle gelsin minnoş bol sütlü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…