2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kızlar sezeryan oldum 4 gun once arada vajina kısmına doğru sancılar giriyor böyle bişey yaşayan ya da fikri olan var mı
Rahim toparlanırken oluyor o sancılar canım çok rahatsız edici
Aa dun taktim onu ilk defa size foto aticaktm hatta unutmusum
Cok rahat gercekten ama benmki gogsume yaklastigi an meme aranip heryerimi emcirmeye baslayinca oturup emzirmek zorunda kaldim
Eki Görüntüle 2300003
Ben beceremedim buna koymayı yaw. Ben de tuvalet leveli getir götür levrekleri geçtim de pattis doğramak benim için hayal bence

Rahim toparlanırken oluyor o sancılar canım çok rahatsız edici

Ben beceremedim buna koymayı yaw. Ben de tuvalet leveli getir götür levrekleri geçtim de pattis doğramak benim için hayal bence
Videolardan baka baka yaptım ben de pattis i bi denicem merak ettim hahaha

Videolardan baka baka yaptım ben de pattis i bi denicem merak ettim hahaha
Sen ki bebişle emişirken buraları mesajlarınla kasıp kavurabilen ve her elinle topiğe yazabilen azimli annesin yaparsın bea kim tutar seni. Kendini aştın
R Rzg14 de işin uygulama boyutunu geçti levelleri sıralayıp analiz ederek kitabını yazma boyutuna ulaştı. Kadın diyor siz gazla mazla uğraşın ben analığın kitabını yazdım duvara astım Sen de ikincide o mertebeyi görürsün belki geçersin. Potansiyel gördüm

Son düzenleme:
Bu arada kızlar dün R Rzg14 yazmıştı üşüyerek titreyerek uyandım gece diye. Aynısı bu gece de bana oldu. Hem terleyip hem üşüyerek zor bir gece geçirdim. Ateşim de yoktu ama bilmiyorum enfeksiyon mu oldum üşüttüm mü anlamadım. Şu an sırtıma yelek içime atlet giymiş durumdayım. Hasta olacağım diye çok pis tırstım. Zaten halim hal değil bir de hasta olursam vay bana vaylar bana yıl olur aylar bana

arada level unutmusum.
tek elle wc ye girme ..
gecen aglamaktan catkayacak. ben de catlayacagim. mecbur girdik . elimi yikamam lazim tabi. ben kotu anne koydum makinenin uzerine . Allahtan daha donemiyor da kurtardik...
bende tek elle girebilirmiyim diye düşünmüştüm daha denememistim demekki girebilirmis

dun ben de oyleydim. ama tirsma cnm. bugun gecti.

bende tek elle girebilirmiyim diye düşünmüştüm daha denememistim demekki girebilirmis
ah analik ah. herseyi yaptiriyr insana

Yatak odasi supuruldu siliniyor, ebeveyn banyosu tekrar duzenlendi havlu haric ok icersi, bi makina daha bitti, aksam üstü kontrolde suni sanci da vercem dese ev baya hazir olcak.
Perdeleri camlari da başkası dusunsun, popom yemedi. Aksam beyime dedim yikayalim daha yeni yikadik (!) Diyor. Ne zaman yikadik acaba ben yikayip astiydim 8 aylikken ama
Kablolu supurgeyle takiliyorum bugün, koltuklardaki kedi tuylerini bile alabilirim, korkun benden

Oo kolay gelsin ben Bi mayıştım oturdum kalkamıyorum biri beni kaldırsın

ben de evdeki korselerle wc de rahat edemedigim icin babymall den indirim de diye sundan aldim. sezeryanliyim ve uygun kullanimi. ben sevdim.
dogum oncesi 36-42 beden arasi olanqlra S-M bedeni tavsiye ediyrlar. benimki de o ve gayet iyi... bir de L-XL bedeni var zaten.

Azimle zican (azimli sıçan (fare) da olabilir bu soz emin deglim) duvari deler sonucta dimi
Vallahi burasi olmasa tek basima bu bebeyle kafayi yerdim herhalde uzuun emcirme seanslarında sikintidan
Ay ikinci diye bağa mi didin

Azimle zican (azimli sıçan (fare) da olabilir bu soz emin deglim) duvari deler sonucta dimi
Vallahi burasi olmasa tek basima bu bebeyle kafayi yerdim herhalde uzuun emcirme seanslarında sikintidan
Ay ikinci diye bağa mi didin
İkinci derken Yok yani olursa diye. Sadece bir olasılık olarak. Yani velev ki oldu anlamında. Şu an ikinci bir lohusaya denilmemesi gerekenler listesinin ilk sıralarında tabiki. demedim ben öyle

Bu cocuuk kucagimda uyuyoo yuzkoyun. Yatagina yatirinca ikinip sikiniyo uyandiriyo kendini kucaga alistirmis mi olunuyo yani bu ne demek bu napicam haa hosuma da gidiyo ama hayat gecer mi gecmezz boyle tecrübeli analar help mee
Eksik yazmisim gaz cikarttirmaya calisirken uyuyakaliyo kucagmda. kucakta uyutmuyorum aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…