2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Azimle zican (azimli sıçan (fare) da olabilir bu soz emin deglim) duvari deler sonucta dimi
Vallahi burasi olmasa tek basima bu bebeyle kafayi yerdim herhalde uzuun emcirme seanslarında sikintidan
Ay ikinci diye bağa mi didin
ya keske Allah daha erken nasip etseydi de ikinci daha erken olaydi diyrm simdi. cidden ikinci daha rahat oluyormus, yani bu bana gore tabiki de ..
ama taze ilk anneler simdiden bunlari dusup darlamayin kendjnizi. bebeginizle guzel zaman gecirin.
mozartin you tube dan bebekler icin olan senfonileri var. onlari bulun dinletin hergun. zeka ve beyin gelisimi icin. sonraaaa bez kitap alin. 20 gunluk olsun baslarim onla oynatmaya.

Bu cocuuk kucagimda uyuyoo yuzkoyun. Yatagina yatirinca ikinip sikiniyo uyandiriyo kendini kucaga alistirmis mi olunuyo yani bu ne demek bu napicam haa hosuma da gidiyo ama hayat gecer mi gecmezz boyle tecrübeli analar help mee
bu kucaga alisma degil. 4.cu triester cnm. 3 aylik donem bu sekilde devam eder. merak etme hepsi ayni hemen hemen.

ahahh
ya doguramayan kizlar, doguramamaktan sikayetci oldugumuzdan emin miyiz

ellerine kollarina saglik! insallah sancin tutarda dogurursun bukadar isin ustunee

Bu arada benim eller fena oluyo her gün daha da kötüleşiyor uyuşuyor bu ne yaa
ah kuzum kiyamam. son 4/5 aydir bende bu oldugundan sasirtmiyo. Dustan sonra yumusar, gun icinde bolca bez yika sik, acilir.

ay bende Zeytinliii gibi mayistim kaldim. kalkmam lazim isler bekliyoo.

Bu cocuuk kucagimda uyuyoo yuzkoyun. Yatagina yatirinca ikinip sikiniyo uyandiriyo kendini kucaga alistirmis mi olunuyo yani bu ne demek bu napicam haa hosuma da gidiyo ama hayat gecer mi gecmezz boyle tecrübeli analar help mee
Ben annem gidince nasil ew isi yaoicam onu dueunuyorum kucaktan yataga kondugu gbi gozler fal tasi gbi

Dimi senin de vardı çok zormuş ya son günlerde çıktı gitgide de şiddetleniyor dediğin gibi gün içinde hafifliyor ama geçmiyo uyuşukluk hissi tuhaf geliyo gerçekten..
Ben kalktım valla mutfak lavabosunu bol köpükle domestosla pakladım ocağı parlattım banyoyu da domestosla ovdum her yerini şimdi sıra ev süpürüp silmede

Ya ben sezaryen olduğum icin ikinciden korkuyorum tekrar sezaryen olucam diye diceksin nolcak ama istee oraya hic girmiym
bebek bakimi vs konusunda hic korkum yok cok istiyorum 2 3 tane olsun hatta

bu kucaga alisma degil. 4.cu triester cnm. 3 aylik donem bu sekilde devam eder. merak etme hepsi ayni hemen hemen.
Boyle diyenlere cevabi yapistiricam canim sagolasin. Bi de buraya yazdiktan sonra dedim niye yuzukoyun yatirmiyorm belki oyle seviyo çocuk yuzu koyun yatirdim mikirdarken baktim sustu uyudu oyle

Dogumda girerken 83 tum suan tartildim 71 olmusum... Hem odem gitti hem de cocugun pesinde yemek yemeyi unutuyorum birisi hatirlatinca aklima geliyo kqhvalti yapmadigim yemek yemedigim zaten ha uyandi ha uyanicak yediginizde yaramiyo stresle yiyosunuz hizli hizli bir iki lokma...

kac gun oldu canim

arkadaslar sut sagmaya basladim kızı m tam bosaltmiyo bazen
simdi sagdim buzdolabinda bi iki saat tutup bidaha sagsamsonra buzluga atsam olurmu yoksa hemn atmam mi.lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…