Canım gaz ilacı ben oğlumda kullandım çokta işe yaramıyor genede dene istersen ama kimyon çayı gerçekten fayda etti bende 2 fincan içiyorum günde bu gece çok şükür daha iyi uyudu
Azimle zican (azimli sıçan (fare) da olabilir bu soz emin deglim) duvari deler sonucta dimi
Vallahi burasi olmasa tek basima bu bebeyle kafayi yerdim herhalde uzuun emcirme seanslarında sikintidan
Ay ikinci diye bağa mi didin
ya keske Allah daha erken nasip etseydi de ikinci daha erken olaydi diyrm simdi. cidden ikinci daha rahat oluyormus, yani bu bana gore tabiki de ..
ama taze ilk anneler simdiden bunlari dusup darlamayin kendjnizi. bebeginizle guzel zaman gecirin.
mozartin you tube dan bebekler icin olan senfonileri var. onlari bulun dinletin hergun. zeka ve beyin gelisimi icin. sonraaaa bez kitap alin. 20 gunluk olsun baslarim onla oynatmaya.
Bu cocuuk kucagimda uyuyoo yuzkoyun. Yatagina yatirinca ikinip sikiniyo uyandiriyo kendini kucaga alistirmis mi olunuyo yani bu ne demek bu napicam haa hosuma da gidiyo ama hayat gecer mi gecmezz boyle tecrübeli analar help mee
Sen ki bebişle emişirken buraları mesajlarınla kasıp kavurabilen ve her elinle topiğe yazabilen azimli annesin yaparsın bea kim tutar seni. Kendini aştın RRzg14
de işin uygulama boyutunu geçti levelleri sıralayıp analiz ederek kitabını yazma boyutuna ulaştı. Kadın diyor siz gazla mazla uğraşın ben analığın kitabını yazdım duvara astım Sen de ikincide o mertebeyi görürsün belki geçersin. Potansiyel gördüm
Yatak odasi supuruldu siliniyor, ebeveyn banyosu tekrar duzenlendi havlu haric ok icersi, bi makina daha bitti, aksam üstü kontrolde suni sanci da vercem dese ev baya hazir olcak.
Perdeleri camlari da başkası dusunsun, popom yemedi. Aksam beyime dedim yikayalim daha yeni yikadik (!) Diyor. Ne zaman yikadik acaba ben yikayip astiydim 8 aylikken ama
Kablolu supurgeyle takiliyorum bugün, koltuklardaki kedi tuylerini bile alabilirim, korkun benden
Bu cocuuk kucagimda uyuyoo yuzkoyun. Yatagina yatirinca ikinip sikiniyo uyandiriyo kendini kucaga alistirmis mi olunuyo yani bu ne demek bu napicam haa hosuma da gidiyo ama hayat gecer mi gecmezz boyle tecrübeli analar help mee
Dimi senin de vardı çok zormuş ya son günlerde çıktı gitgide de şiddetleniyor dediğin gibi gün içinde hafifliyor ama geçmiyo uyuşukluk hissi tuhaf geliyo gerçekten..
Ben kalktım valla mutfak lavabosunu bol köpükle domestosla pakladım ocağı parlattım banyoyu da domestosla ovdum her yerini şimdi sıra ev süpürüp silmede
ya keske Allah daha erken nasip etseydi de ikinci daha erken olaydi diyrm simdi. cidden ikinci daha rahat oluyormus, yani bu bana gore tabiki de ..
ama taze ilk anneler simdiden bunlari dusup darlamayin kendjnizi. bebeginizle guzel zaman gecirin.
mozartin you tube dan bebekler icin olan senfonileri var. onlari bulun dinletin hergun. zeka ve beyin gelisimi icin. sonraaaa bez kitap alin. 20 gunluk olsun baslarim onla oynatmaya.
Ya ben sezaryen olduğum icin ikinciden korkuyorum tekrar sezaryen olucam diye diceksin nolcak ama istee oraya hic girmiym
bebek bakimi vs konusunda hic korkum yok cok istiyorum 2 3 tane olsun hatta
Boyle diyenlere cevabi yapistiricam canim sagolasin. Bi de buraya yazdiktan sonra dedim niye yuzukoyun yatirmiyorm belki oyle seviyo çocuk yuzu koyun yatirdim mikirdarken baktim sustu uyudu oyle
Dogumda girerken 83 tum suan tartildim 71 olmusum... Hem odem gitti hem de cocugun pesinde yemek yemeyi unutuyorum birisi hatirlatinca aklima geliyo kqhvalti yapmadigim yemek yemedigim zaten ha uyandi ha uyanicak yediginizde yaramiyo stresle yiyosunuz hizli hizli bir iki lokma...
Dogumda girerken 83 tum suan tartildim 71 olmusum... Hem odem gitti hem de cocugun pesinde yemek yemeyi unutuyorum birisi hatirlatinca aklima geliyo kqhvalti yapmadigim yemek yemedigim zaten ha uyandi ha uyanicak yediginizde yaramiyo stresle yiyosunuz hizli hizli bir iki lokma...
arkadaslar sut sagmaya basladim kızı m tam bosaltmiyo bazen
simdi sagdim buzdolabinda bi iki saat tutup bidaha sagsamsonra buzluga atsam olurmu yoksa hemn atmam mi.lazim