2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar çok şükür oğluma kavuştum herşey yolunda
Detayları sonra yazarım şu an göğsüm de uyuyor kuşum...
Hepinize çok dua ettim..

Şükür canısı maşallah hayırlı olsun duaların içinde Allah razı olsun

Eveeet, temizlik icin gaz isteyen kimdi? 8de camasir makinasini calistirdim, bulasik makinasini bosalttim, esim kahvalti hazirliyor, yiyim ardindan supurme silme toz vs devam.
Kalkin kalkin

Annem geldi şimdi onun gitmesini bekliyorum kalkıp başlicam temizliğe.

Boyle diyenlere cevabi yapistiricam canim sagolasin. Bi de buraya yazdiktan sonra dedim niye yuzukoyun yatirmiyorm belki oyle seviyo çocuk yuzu koyun yatirdim mikirdarken baktim sustu uyudu oyle
Sen bilirsin tabi yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın. Ben ebelerden falan çok bebek bakımıyla ilgili video izledim. Bebek kendi dönecek duruma gelene kadar asla yüz üstü yatırmayın diyorlar. Haberin olsun.

Buyuk oglan napiyo o da mi senle devamli
tabiki benimle canim. nerde olsun yavrum. elim ayagim o benim. bayram girmeden yolladim annemi. hala da cocuklarla benim

Ya ben sezaryen olduğum icin ikinciden korkuyorum tekrar sezaryen olucam diye diceksin nolcak ama istee oraya hic girmiym
bebek bakimi vs konusunda hic korkum yok cok istiyorum 2 3 tane olsun hatta
cnm benimde 2 si sezeryan. sen simdi bu kisimlari bosa dusunme. anin tadini cikar.
Boyle diyenlere cevabi yapistiricam canim sagolasin. Bi de buraya yazdiktan sonra dedim niye yuzukoyun yatirmiyorm belki oyle seviyo çocuk yuzu koyun yatirdim mikirdarken baktim sustu uyudu oyle
yuzukoyun yatinca karnina baski oldugu icin gaz cikarmalari kolaylasiyr.
ama yine de gece yuzustu yatirma taraftari degilim. ne olur ne olmaz diye.

supersin walla

arkadaslar sut sagmaya basladim kızı m tam bosaltmiyo bazen
simdi sagdim buzdolabinda bi iki saat tutup bidaha sagsamsonra buzluga atsam olurmu yoksa hemn atmam mi.lazim
sut dolapta 3 gun duruyordu sanirim. sagdigini 50cc lik halde dolaba atsan daha iyi olabilir. bizim hemsireler 50cc yeter demisti. ama gunduz sutu gunduz gece sutu gece verilir. hatta saatine gore bile sutun yapisi farklidir ona gore vermeye calis bebege dediler.

Ay dur bunuda kaydediyim bi yere

Kızlar nasılsınız nerdeyse dogalı oglumun gozu akıyor sarı enfeksıyon var dıye bır damla verdı doktor 19 gun oldu hala akıyor. Etkılı damla bılem ya da dogal cozum onerısı olan var mı ıcı kanlanmıs yazık

Yuzukoyun sirtustu ani bebek olumu diye gebe okulunda soylemisleri yan yatirin diye ben o yuzden hep yan yatirdim bitek gaz cikarirken mecbur yuzukoyun dizlerimin arasinda

tekrar dr.a gotur cnm. gecmis olsunm

Sarılık gene yükseliyo. Fototerapiden sonra 10a düşmüştü 12 oldu. 3 gün sonra yani bugün de 14 olmuş. 2 gün sonra yine kan verilecek artarsa gene fototerapi
Allah siga versin. cok zor. insani yipratiyr bu sarilik meselesi. insallah duser bir an evvel. emzirme araligin nasil canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…